Eyvallah Anıl üstad. Yapıcı eleştiriye teşekkürler. Düzelttim imzayı [emoji846]ekdellal yazdı:Valla sayın ekdellal sizi şahsen tanımam, yazdığınız yorumlara da çoğu zaman iştirak ederim. En Orient meselesinde aynı şeyi demiştik ama şu ölmekdir benim de kulağıma takılıyor hep. Yani mahalle baskısı, kahveden adam çağırma bu tür muhabbete de girmem de durum tespiti yapayım dedim. YouTube için, bu işi iyi yapan kanallar var. Herkes şunda ittifak halinde konunun içerik ve post prodüksiyon olarak baştan tasarlanması lazım. Yayına almadan kısıtlı bir çevreye eleştirel izletmek faydalı. Sorunuz olursa cevaplayayim, görsel açıdan biraz kadraj çalışın.manil yazdı:Artık nasıl bir kuyruk acısı varsa, imzama ve yazdıklarıma dönüp dönüp bakılıyor. Nam-ı diğer mahalle baskısı. Olsun biz alışkınız.ekdellal yazdı:kiwi21 yazdı:Videoyu işyerinde açamadığımdan izleyemedim, eve gidince izleyeceğim. Şimdiden emeğinize sağlık
Ders vermek haddime değil. Sadece yolun başında olan bir arkadaşa, eksik/hatalarını bildirmek ve öte taraftan da sonraki videoları için cesaretlendirmek istedim.ekdellal yazdı:[quote="afl"]Çabanız ve merakınızı takdir ettim. Öğrenmiş, duymuş olduğunuz bir çok şeyi paylaşma isteğiniz ise zaten bu tür forumların ana teması. Tebrikler.
Şimdi dost acı söyler kısmına geçelim. Arkadaşlar her ne kadar işin görsel durumu hakkında fikir beyan etseler de benim dikkatimi içerik çekti. Bir Omegayı dünyanın en şahane saatiymiş gibi vermeye çalışmak pek doğru olmamış. Bu son yıllarda ülkemizde pek moda olan " vasatın yüceltilmesi" durumu şeklinde algılanabilir. Elbetteki sizin için bu saat en mükemmeli olabilir, hiç bir itirazım yok ama genel teamülde bu çok doğru değil. Bence yorum ve incelemeleri de ona göre yapmak gerekli. Tabi bu benim fikrim ama bir sonraki videonuzda daha objektif bir çalışmanızı merakla bekliyor olacağım.
Bir söz de sn. ekdellal için diyeyim. Arkadaşımıza imla kuralı öğüdü verirken sizin de dikkatli olmanız gerekli. Türkçe dilbilgisi kuralına göre doğrusu "bilekteki" dir, "bilekdeki" değil.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Bilekteki" yazım yanlışım için haklısınız. Pardon diyeyim. Lakin çok söylemeye çalıştım "bilekdeki" daha kolay söyleniyor. [emoji4]
Ha sizin de "Elbetteki" yanlış olmuş. Bu böyle uzar gider, dolma parmak sendromuna çok takılmamak lazım. Teşekkürler.
Sent from Mi 8 6/128 via Tapatalk
"Tırtılın kaderi kelebek olmak ve güzel ölmekdir"
"ölmekdir" de değil, ölmektir olacak. "Yol yabdı"dan bir farkı bulunmuyor yazılan şeyin.
Birazdan "kaveden" adam toplanıp gelinir, linç başlar. Sağlık olsun. Hayırlı Cumalar sana kiwi.
"Tırtılın kaderi kelebek olmak ve güzel ölmekdir"
Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
"Tırtılın kaderi kelebek olmak ve güzel ölmektir"[/quote]
Doğrusu ölmegdir deyil mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi