Evet tabiki ona kimse itiraz etmez zaten çoğu saatte bu durum var. Taklit edip üzerine Rolex yazmadiktan sora çakma statüsünden çıkıyor.alihoca yazdı:Bu saat kesinlikle rolex’in taklit edilmesi sonucu üretilmiş bir saat. Buna kimsenin itiraz edebileceğini sanmam. Ama güzel mi? Evet, bence güzel. Alınır mı? İsteyen alır, zevkle de takar. Sonuçta herkeste rolex alacak para olmayabilir ama güzel saat takma arzusu olabilir. Kriter bir saatin tasarım benzerliğinden çok herhangi bir markanın orijinal ürünü olmasıdır fikrimce. Bugün piyasadaki neredeyse tüm diverlar submarinerden bir şeyler almıştır, çünkü sub güzeldir:)
Çakma: “Bakın ben rolex takıyorum”Oguzhanm yazdı:Çakma ile homage ayrı şeylerdir. Birisi bakın ben rolex takıyorum kolumda rolex var der. Birisi ise benim saatim orient ama bu modelin tarihine tasarımına saygı duyuyorum bu nedenle takıyorum der.
Saatin dışarıya verdiği mesaj olarak bakarsak olaya, doğru olabilir.mrtkrks yazdı:Çakma: “Bakın ben rolex takıyorum”Oguzhanm yazdı:Çakma ile homage ayrı şeylerdir. Birisi bakın ben rolex takıyorum kolumda rolex var der. Birisi ise benim saatim orient ama bu modelin tarihine tasarımına saygı duyuyorum bu nedenle takıyorum der.
Homeage: “Uzaktan rolex sanarlar belki”
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uzaktan belki Rolex sanarlar diye bı saati takan zihniyetle çakma Rolex takan zihniyet aynı bence.ayni kapıya çıkıyor sonuçta.ben homeage saati herkesin o zihniyette taktığıni düşünmüyorum.mrtkrks yazdı:Çakma: “Bakın ben rolex takıyorum”Oguzhanm yazdı:Çakma ile homage ayrı şeylerdir. Birisi bakın ben rolex takıyorum kolumda rolex var der. Birisi ise benim saatim orient ama bu modelin tarihine tasarımına saygı duyuyorum bu nedenle takıyorum der.
Yani şimdi bir Tudor submariner bile Sub ile aynı hissiyatı vermiyor insana, eski bir sub kasası olmasına rağmen. Çok bilinen bir rolex modelinin birebir aynısının farklı bir logo ile piyasada olması zaten başlı başlına garip geliyor bana. Tabi zevk meselesi fazla uç ve kırıcı konuştuysam saatin sahipleri için özür dilerim. Amacım kimseyi yargılamak değil sadece fikrimi paylaşmaktı.Ok7 yazdı:Uzaktan belki Rolex sanarlar diye bı saati takan zihniyetle çakma Rolex takan zihniyet aynı bence.ayni kapıya çıkıyor sonuçta.ben homeage saati herkesin o zihniyette taktığıni düşünmüyorum.mrtkrks yazdı:Çakma: “Bakın ben rolex takıyorum”Oguzhanm yazdı:Çakma ile homage ayrı şeylerdir. Birisi bakın ben rolex takıyorum kolumda rolex var der. Birisi ise benim saatim orient ama bu modelin tarihine tasarımına saygı duyuyorum bu nedenle takıyorum der.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir
|