TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tek saatle 'koleksiyon' yapmak! Siz hangisini seçerdiniz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tek saatle 'koleksiyon' yapmak! Siz hangisini seçerdiniz

Mesaj MrJingles » 28 May 2024, 15:44

ogeday yazdı:
Omega'da mavi ve yeşil kadran gerçekten harika duruyor. Akrep yelkovan bana normal geliyor açıkçası. Blancpain Fifty Fathoms tarih penceresinin simetrik olmaması nedeniyle elemiştim :D

Hocam no date severseniz buyrun müthiş leziz bir saat. Hayallerimin saati. Simetrinin ve sadeliğin en iyi timsali benim için. Ah bir de mavi kadranlı olaydı. Mavi kadranın hastasıyız. :D

Resim
Gerçek bir saat enerjisini pilden ve ışıktan değil sahibinden alır.
Kullanıcı avatarı
MrJingles

Mesaj ogeday » 28 May 2024, 16:26

copycat yazdı:SMP 300'ün burada çok hakkı yeniyor, oysa dünyada çok beğenilen bir model.
En ideal Omega diyen bile çok. Tudor da güzel ama ben kesinlikle Omega diyorum.
Kendim de siyah bezel beyaz kadran kullanıyorum çok ideal bir saat.

CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi açımdan hakkı yenmesi söz konusu dahi olamaz, hep hayalimdeydi çünkü :D Sadece bilek ölçümün küçük (16,5cm) olması Omega konusunda düşündürüyor. Yoksa bence de bezelden mekanizmaya ben de Omega'yı önde görüyorum.
esenturk yazdı:Zevkler ve renkler konusunu bi tarafa koyarsak şayet. Eski kullanıcısı olarak ben smp 300 derim. Omega gerek tarihi gerek mekanizmalarındaki başarısı gerek tasarımı zirkonyum kadran seramik bezel vs ile Tudordan çok çok önde bir saat. Tudor benim gözümde her ne kadar kaliteli de olsa her zaman Rolex alt markası imajından kurtulamamıştır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor bence son dönemde yaptığı atılımlarla yavaş yavaş Rolex alt markası imajından sıyrılıyor gibi. Ama birçok kullanıcı ve saatsever için bir süre daha Rolex'e parası yetmeyip alınan bir marka olarak anılacak. İçimden geçen Omega ama kasa çapı nedeniyle Tudor gibi duruyor. Kafam son günlerde iyice karıştı açıkçası :D
Kullanıcı avatarı
ogeday

Mesaj depechemode » 28 May 2024, 16:29

Sizin listede yok ancak Longines tarihi ve başarısı ile tek saat olarak kullanılır. Size uygun bir modelini bütçenize göre almanızı tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
depechemode

Mesaj ogeday » 28 May 2024, 16:47

depechemode yazdı:Sizin listede yok ancak Longines tarihi ve başarısı ile tek saat olarak kullanılır. Size uygun bir modelini bütçenize göre almanızı tavsiye ederim.

Longines HydroConquest bir süre kullandım. Keyifli saat ancak bir tık daha segment yükseltmek adına Omega ve Tudor arasında kaldım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
ogeday

Mesaj esenturk » 28 May 2024, 16:49

ogeday yazdı:
copycat yazdı:SMP 300'ün burada çok hakkı yeniyor, oysa dünyada çok beğenilen bir model.
En ideal Omega diyen bile çok. Tudor da güzel ama ben kesinlikle Omega diyorum.
Kendim de siyah bezel beyaz kadran kullanıyorum çok ideal bir saat.

CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi açımdan hakkı yenmesi söz konusu dahi olamaz, hep hayalimdeydi çünkü :D Sadece bilek ölçümün küçük (16,5cm) olması Omega konusunda düşündürüyor. Yoksa bence de bezelden mekanizmaya ben de Omega'yı önde görüyorum.
esenturk yazdı:Zevkler ve renkler konusunu bi tarafa koyarsak şayet. Eski kullanıcısı olarak ben smp 300 derim. Omega gerek tarihi gerek mekanizmalarındaki başarısı gerek tasarımı zirkonyum kadran seramik bezel vs ile Tudordan çok çok önde bir saat. Tudor benim gözümde her ne kadar kaliteli de olsa her zaman Rolex alt markası imajından kurtulamamıştır.

Tudor bence son dönemde yaptığı atılımlarla yavaş yavaş Rolex alt markası imajından sıyrılıyor gibi. Ama birçok kullanıcı ve saatsever için bir süre daha Rolex'e parası yetmeyip alınan bir marka olarak anılacak. İçimden geçen Omega ama kasa çapı nedeniyle Tudor gibi duruyor. Kafam son günlerde iyice karıştı açıkçası :D
Evet tam olarak söylemek istediğim buydu aslında. Poor man’s Rolex derler hatta :)

Kullanıcı avatarı
esenturk

Mesaj depechemode » 28 May 2024, 17:04

ogeday yazdı:
depechemode yazdı:Sizin listede yok ancak Longines tarihi ve başarısı ile tek saat olarak kullanılır. Size uygun bir modelini bütçenize göre almanızı tavsiye ederim.

Longines HydroConquest bir süre kullandım. Keyifli saat ancak bir tık daha segment yükseltmek adına Omega ve Tudor arasında kaldım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. :thumbup:

O zaman Omega derim. Tudor yukarıda diğer arkadaşın bahsettiği gibi hep alt marka kalacak gibi.
Kullanıcı avatarı
depechemode

Mesaj mbs1905 » 29 May 2024, 15:49

Omega Planet Ocean'da olabilir. Boyutu, bileğiniz için daha uygun.

Resim
Burak
Kullanıcı avatarı
mbs1905

Mesaj Heesh » 29 May 2024, 16:32

mbs1905 yazdı:Omega Planet Ocean'da olabilir. Boyutu, bileğiniz için daha uygun.

Resim
Mantıklı fikir kendisi de Bond un arada taktığı saattir

Kullanıcı avatarı
Heesh

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners