TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Zevke Bak! İlk Audemars Piguet Kutu Açılış HD Video

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Zevke Bak! İlk Audemars Piguet Kutu Açılış HD Video

Mesaj sedir » 09 Ara 2010, 20:32

Başlık ne olursa olsun. Bu yaşlılık sohbeti tatlı geldi bana.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Clk » 09 Ara 2010, 22:10

Yasli arkadaslarin sohbetlerine seyirci olmak benim gibi gencler icin gercekten eglenceli oluyor :D Sizlerden ögrenecegimiz cok seyler var. Tecrübe baska birsey :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj sedir » 09 Ara 2010, 22:20

Aramızda "yaşsız" var mı?
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Clk » 09 Ara 2010, 22:51

Hocam ben yas kavramini bir önceki mesajda gencin karsiti olarak kullandim. Hani terbiyesizlik edipte ihtiyarlamaya basladiginizi (bak kendimi halen isin icine katmiyorum) :D bastira bastira vurgulamamak icin ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 10 Ara 2010, 00:00

nıke air flight ve adıdas torsıon lar kapısıyor ....amıga da hostages ...test drıve cıktı cıkalı koptuk gıdıyoruz...nıntendo ellerden dusmedı hıc sevmedım... :)501 taklıtler dolu dugmenın arkasında 501 damgalıysa korkma gıy....harley bot amerıkan tıpı olsun topuğunda harley arması mutlaka yaz sıcagında bıle gıyılır pıyasacıyız 47 gelmıstı amerıkadan, yanlıslıkla fark verdım amerıkan pazarından degıstık :)...caddede alı altımod onunde takıl gıtme bıryere....streetball diye bır sey varmıydı reebok sponsor....clk sızın yesılkoy tayfası bebek te nısantasın da neydı o kramer ın bı kafesı vardı dımı oralarda cok manyak yerdı..ve ve uzay kasa bmw pıyasada araba itınayla kacırılır ve dogru cıtıes şamsa korusu yenıkoy kat kat mekan turkce yabancı farketmez pıyasaya devam:)))hey gıdı yıllar
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj sedir » 10 Ara 2010, 00:14

Yaşlılığı kabul edelim ama ihtiyarlıkta düşünmek gerek.
Burada yaşlı-yaşsız karşılıklı yazışıp durmuyor muyuz?
Aramızda ihtiyar yok ki.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj razz » 10 Ara 2010, 00:39

2fast bu kadar mı güzel özet geçilir :champ:
Ali Alta Moda'yı bile unutmamışsın dostum 20 sene öncesine götürdün beni.. :D Topukta Harley arması dikiş ile değil ama küçük bayrak.. 8-) 501 yazacak arka deri etikette ama kırmızı ve bold karakter.. Okul çıkışı sahada basket maçı, ayakta yanı fileli Jordan, dili bi karış dışarda Flight veya en kötü Reebok Pump..! Dijital radyolu Sony Walkman'de KentFM 101..
1990 Ekim, Borusan ilk E36 BMW'lerini ithal ediyor :) Avrupa'daki lakabı kısa ve küt ön çamurluğundan ötürü Dolphin.. Yurdum insanı dijital ve çift yönlü klima kontrolü, RDS'li radyo ve bir de 13 tuşlu yol bilgisayarının ışıltısına vurulup lakabı yapıştırıyor; "Uzay Kasa"
Hey gidi..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Clk » 10 Ara 2010, 07:28

Sedir hocam, sadece name yapiyoruz. Yoksa hepimiz genc, hepimiz güzeliz...

Razz, 2 fast. O dönemde inanilmaz bir kaliplasmis markamodu vardi. Zaten yukarida yazdiklarimizin tamami da buna isaret ediyor. Hatta kimi zaman öyle abartili duruma gelmisti ki Levis orange label ise "No Go" damgasini yerdi... Honda Civic Del Sol ve CRX, Opel Astra GTI, Peugeot 205, BMW E30, E34, E36 ve Camaro dönemin araclari... Kisitli Air Jordan ve Reebok secenekleri, yazildigi gibi olmaz ise olmaz Ralph Lauren etiketi, Erol Altaca, FEM, Düzey dersaneleri cilginligi :D

Birde ÖSS'den 197 puan alan (tavan puan 200,küsür idi) piranha'nin ÖYS'de ki cöküsü :D unutulmayacaklar arasindadir ....
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 43 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners