TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ücretsiz Saat Modluyorum - İnşa ediyorum!

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ücretsiz Saat Modluyorum - İnşa ediyorum!

Mesaj Jugadorian » 12 Eyl 2025, 15:50

Videoyu ben de merakla bekliyorum. Bir saat topladım bu şekilde, sonuç da gerçekten güzel. Ama yapılan güzel modelleri görmek bile güzel :champ:
Hi! I'm newbie.
Kullanıcı avatarı
Jugadorian

Ücretsiz Saat Modluyorum - İnşa ediyorum!

Mesaj Curiosity » 12 Eyl 2025, 20:25

mertsamet yazdı:Çok güzel bir proje olmuş. Kendi saatini yapmak gerçekten çok keyifli bir hobi. Ben yurtdışında yaşayan arkadaşlarımın adreslerine verdiğim siparişler ile 5 saat yaptım. Şuanda elimde NH35 olmadığı için yapılmış saatleri bozup yeni varyasyonlar deniyorum. Dediğiniz gibi kasa, kordon, kadran ve akrep/yelkovan çok rahat bulunabiliyor. Özellikle Temu ve Aliexpress bu konuda çok başarılı. Düşündüğünüz ve hayata geçirdiğiniz yardımlaşma aslında çok mantıklıymış. Hiç aklıma gelmemişti. Bu sayede saat yapma keyfinizi sekteye uğratmadan (Kendime kaç saat yapabilirim ki :D) insanları mutlu ederek hobiye devam ediyorsunuz. Açıkçası daha önce benim aklıma gelmediği için kıskandım. :lol:

Global piyasayada nh35 fiyatının artması bizi doğrudan etkiledi. 6 ay öncesine kadar sipariş verilebiliyordu artık malesef mümkün değil. Bu durumun nedenlerinden birisi sanırım CASİO'nun yeni otomatik saati. Tek seferde 100.000 mekanizma sipariş edilince piyasa darma duman oldu. Belki forumda bu sürece yardımcı olabilecek birisi çıkar. Yardımlaşarak belki kendimiz TSF özel bir seri bile çıkarabiliriz.

Yarın sabah yayını hemen izleyemeyebilirim fakat merakla bekliyorum. Şimdiden elinize sağlık.

Öncelikle aramızda kıskançlık olmayacağını ifade etmek isterim. Benim aklıma gelmişse bu sizin de yararınıza! Siz de benim çıktığım bu yola çıkabilirsiniz, darılmaca gücenmece olmaz, bilakis çok mutlu olurum, elimden gelen bir şey olursa da destek olurum. Fakat özellikle video konusunda da çok fazla zaman ayırmanız gerektiğini unutmayınız. NH serisi konusunda daha önce de beyan etmiştim. NH serisi önemli, ama olmazsa olmaz değil. Bunu umarım size ıspatlayabilirim. Tabii ki diğer mekanizmalar üzerinde çalışmak daha zor ama imkansız da değil.

Honor, Mercy, Daring, Allegiance
And the smell of the soil after the rain.
Kullanıcı avatarı
Curiosity

Mesaj Curiosity » 12 Eyl 2025, 20:27

Jugadorian yazdı:Videoyu ben de merakla bekliyorum. Bir saat topladım bu şekilde, sonuç da gerçekten güzel. Ama yapılan güzel modelleri görmek bile güzel :champ:
Teşekkür ederim inanın ben de merakla bekliyorum editlerken onlarca kez izledim bir kez de youtube’dan izlemek istiyorum. [emoji2]

Kullanıcı avatarı
Curiosity

Mesaj Curiosity » 13 Eyl 2025, 10:56

Tekrar Merhaba!
İlk saatimin videosu yayında, izlemek isteyenler için linki tekrar buraya bırakıyorum. Altyazılarda Türkçe’yi seçebilirsiniz. Keyif almanız dileğiyle!

https://youtu.be/Iwi2hjfsuaY?si=k9zNONUbqM09gSVl

Kullanıcı avatarı
Curiosity

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 197 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners