mertsamet yazdı:Çok güzel bir proje olmuş. Kendi saatini yapmak gerçekten çok keyifli bir hobi. Ben yurtdışında yaşayan arkadaşlarımın adreslerine verdiğim siparişler ile 5 saat yaptım. Şuanda elimde NH35 olmadığı için yapılmış saatleri bozup yeni varyasyonlar deniyorum. Dediğiniz gibi kasa, kordon, kadran ve akrep/yelkovan çok rahat bulunabiliyor. Özellikle Temu ve Aliexpress bu konuda çok başarılı. Düşündüğünüz ve hayata geçirdiğiniz yardımlaşma aslında çok mantıklıymış. Hiç aklıma gelmemişti. Bu sayede saat yapma keyfinizi sekteye uğratmadan (Kendime kaç saat yapabilirim ki) insanları mutlu ederek hobiye devam ediyorsunuz. Açıkçası daha önce benim aklıma gelmediği için kıskandım.
![]()
Global piyasayada nh35 fiyatının artması bizi doğrudan etkiledi. 6 ay öncesine kadar sipariş verilebiliyordu artık malesef mümkün değil. Bu durumun nedenlerinden birisi sanırım CASİO'nun yeni otomatik saati. Tek seferde 100.000 mekanizma sipariş edilince piyasa darma duman oldu. Belki forumda bu sürece yardımcı olabilecek birisi çıkar. Yardımlaşarak belki kendimiz TSF özel bir seri bile çıkarabiliriz.
Yarın sabah yayını hemen izleyemeyebilirim fakat merakla bekliyorum. Şimdiden elinize sağlık.
Teşekkür ederim inanın ben de merakla bekliyorum editlerken onlarca kez izledim bir kez de youtube’dan izlemek istiyorum. [emoji2]Jugadorian yazdı:Videoyu ben de merakla bekliyorum. Bir saat topladım bu şekilde, sonuç da gerçekten güzel. Ama yapılan güzel modelleri görmek bile güzel
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 197 misafir
|