TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Sahte Saat Nas覺l Anla覺l覺r?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Sahte Saat Nas覺l Anla覺l覺r?

Mesaj Clk » 15 Au 2011, 14:54

Aslinda bir d羹nya yazi yazdim ama sildim sonunda.... Ben yeni bir karar aldim... Kim ki, zaten b羹tcesinin el vermedigi parayi zorlayarak sahte saat aliyor; bu adama ne yardim edeceksin abicim... Birak sahte hayatini, sahte kimligi ve sahte saati ile yasasin. Kandiracagi tek insan yine kendisidir 8-)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Huygens » 15 Au 2011, 15:22

Dokuzbinlik 18k Daytona meselesi 2007 Belcika (antwerpen) Anvers kentinde yasandi. Gecmis gun tam olarak o gunku piyasalari hatirlayamiyacagim ama Razz'in yaptigi hesaplama bugun icin muhtemel. Zaten saatteki chronograf gostergelerinin aralarindaki mesafeler gercegiyle hic ama hic ort羹sm羹yordu.

Ve clk: :super:
Kullan覺c覺 avatar覺
Huygens

Kay覺t: 12 Au 2011, 10:31

Mesaj sadice83 » 16 Au 2011, 00:19

clk :super:
Kullan覺c覺 avatar覺
sadice83

Ya: 42
Kay覺t: 14 Kas 2010, 03:26

Mesaj biricik » 16 Au 2011, 03:35

bende bir internet maduruyum arkadalar,ALLAHTAN saat almad覺m hi癟 ger癟ekten kalpten giderdim,yani ucuz diye alanlardanda deilim sat覺c覺ya dikkat etmek gerekir herhalde ama yorumlar覺da muhteemdi ama 癟ok pis kaz覺klad覺lar,bir 癟anta ve bir babet neyse ak覺lland覺m,asla alm覺yorum aa bide pembe maske,power bileklik ama kap覺dan g繹nderdim onlar覺da kutuyu a癟覺p bakt覺m alm覺yorum dediim :P a癟madan 羹creti 繹demedim ve alsamda kap覺da 繹deme sistemi bundan sonra :thumbup: neyse konumuz saate gelelim bir arkada覺m dediki ald覺g覺n saatin kutular覺n覺 at覺yomusun dedi,bende atmam kutular覺 bile cezbeder beni onlarda uyurlar saatlerim :P dedim,biri sat覺l覺k or覺g覺nal saat kutusu ar覺yor sat覺l覺k dedi aka sand覺m ama ger癟ekmi saatin marka ve fiyat ve modele g繹rede kutusu para ediyormu,ne g羹nlere kald覺n fason,癟akmareplika,imitasyon ALLAHIM sen g繹sterme yaatma diyorum ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
biricik

Ya: 39
Kay覺t: 11 Au 2011, 12:28

Mesaj fadli » 16 Au 2011, 15:54

Sahte saat anla覺lmaz, yaan覺r.. :lol: (Malesef 癟ou sahte saat fotoraflardan pek anla覺lmaz. 羹nk羹 genelde orjinal saatlerin fotolar覺 g繹sterilerek, sat覺 yap覺l覺yor.)
Kullan覺c覺 avatar覺
fadli

Kay覺t: 15 Haz 2010, 15:02

nceki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Okanito, tarabya28 ve 67 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners