TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bul Saati, Kap Kataloğu

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Bul saati, kap kataloğu :)

Mesaj vervito » 05 Ara 2009, 00:42

Önemli bir saatmiş bu. Max Bill bu ismi unutmayın. :) Nick çok sağol bu konu için, bir konuda daha bilgilendim.
En son vervito tarafından 05 Ara 2009, 00:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
vervito

Mesaj nickynick » 05 Ara 2009, 00:45

vervito yazdı:google görsellerde junghans vintage diyince çıkıyor ilk sayfada. otomatik bir saatmiş. Nick sende var mı bundan? makinesini merak ettim.

Malesef Doktor :( Bir ara araştırdım filan ama bir türlü denk getiremedim. Ama al sana minimalist tasarım işte;)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj nickynick » 05 Ara 2009, 00:48

Bu ara Chrono modelide müthiş bu saatin

Resim
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj vervito » 05 Ara 2009, 00:53

http://perpenduum.com/2008/01/about-time/
bu linkdeki 2.saate de dikkat.
Mondaine Official Swiss Railways Watch - the Swiss time icon Ingenuity and simplicity are the elements, which often distinguish an attractive piece of design from a truly iconic design classic. The Mondaine Official Swiss Railways watch is proud to be associated with such an example of excellent 20th century design. The simple design, the unmistakable easy-to-read face, distinctive hands and the famous red seconds hand have made the Mondaine collection successful the world over. In 1944, Hans Hilfiker, a Swiss Engineer and Designer and employee of the Federal Swiss Railways, created a clock, which has become known as the Official Swiss Railways Clock. It is amazing just how long this design has endured and now it appears to take a place in the eternal hall of fame along side other well known design icons such as the Coca-Cola bottle, the Mercedes star, the Toblerone packaging, or the design of the US dollar bill.
bu da saatin 2836 kalibreli güncel otomatik modeli otomatik modeli.
vervito

Mesaj yeşilevlerdeki » 05 Ara 2009, 00:55

tag_ci_34 yazdı:
vervito yazdı:ben tuttursaydım katalogumu tag_ci'ye hediye edecektim çünkü bu katalogdan var bende :))
Tag_ci tebrikler!!

aslında sizin ipucunuz sayesinde buldum saati :) önce rus saatlerini araştırdım . Sonra dedemdeki almanya hatırası olan farklı bir model junghans aklıma geldi . Birde o ismi arattım karşıma çıktı :) . Ancak Nickye bildirdiğim özel durumdan dolayı yeşilevlerdeki adlı üyeye hediye edilmesini istiyorum kataloğun .

teşekkürler arkadaşlar .nickye,tagci...
Kullanıcı avatarı
yeşilevlerdeki

Mesaj vervito » 05 Ara 2009, 00:58

bu arada benim gibi ilginizi çektiyse bu Max Bill'ler (Nick'in sorduğu saat) hala üretiliyorlar.
kurmalıları 475euro civarında. otomatikleri ise 550-650 euro arası değişiyor. chrono24 fiyatları sıfır ürünler için.
En son vervito tarafından 05 Ara 2009, 01:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
vervito

Mesaj nickynick » 05 Ara 2009, 01:02

vervito yazdı:bu arada benim gibi ilgisinizi çektiyse bu Max Bill'ler (Nick'in sorduğu saat) hala üretiliyor.

http://www.junghans.de/html/pages/en_ma ... oscope.htm
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Egunns » 05 Ara 2009, 01:07

vallahi bravo
yanlız saat çok güzelmiş
Commander Chronograph,Mido
Kullanıcı avatarı
Egunns

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 89 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners