TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Moda Markalar覺 M覺 Yoksa Saat Markalar覺 M覺?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Moda Markalar覺 m覺 Yoksa Saat Markalar覺 m覺?

Mesaj asymptote » 12 Kas 2011, 03:22

emre08 yazd覺:Evet, mehur sorumuz "Moda markalar覺n覺n saatleri mi, yoksa yaln覺zca saat 羹reten markalar覺n saatleri mi?"

Ben moda markalar覺n覺n saatleri diyorum ve ortal覺ktan hemen t羹y羹yorum.. :lol:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Emre » 12 Kas 2011, 03:25

asymptote yazd覺:
emre08 yazd覺:Evet, mehur sorumuz "Moda markalar覺n覺n saatleri mi, yoksa yaln覺zca saat 羹reten markalar覺n saatleri mi?"

Ben moda markalar覺n覺n saatleri diyorum ve ortal覺ktan hemen t羹y羹yorum.. :lol:

Tercih meselesi asymptote :) Kimi zaman:

Kod: T羹m羹n羹 se癟
1 x Swiss Made COSC Automatic = 5 x Made in China Emporio Armani

edebiliyor :) Tercih parayi yonlendirecek kisiye kalmis.
T S F = P A Y L A I M
Kullan覺c覺 avatar覺
Emre
Editor

Kay覺t: 28 Kas 2010, 10:20

Mesaj Clk » 12 Kas 2011, 04:13

Her yerde atip tutuyorum da buraya neden yazmamisim :lol:

Emre, 繹ncelikle eline saglik. Ancak 2fast'in yazmis olduklarini da g繹z 繹n羹nde bulundurmak lazim. Bu tarz markalara y繹nelen kullanicilar bizlerden farkli bir kesim. Dizayni g羹zel olan saatleri alip kisa bir s羹re kullandiktan sonra yeni bir saate y繹neliyorlar. Son mesajinda yazmis oldugun 繹rnekte isin diger bir boyutu :thumbup:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj whiskey » 12 Kas 2011, 08:50

Mant覺k olarak g羹n羹m羹z羹n club/tekno m羹zii ile 60'lar覺n efsaneleri kar覺lat覺rmak gibi olmu. Benimde saat merak覺m hen羹z yeni balad覺 diyebilirim. Armani'nin 覺k tasar覺ml覺 bir saatini almay覺 planl覺yordum ama tam almadan bir ka癟 g羹n 繹nce k羹癟羹k bir arat覺rma sonucu asl覺nda 990 tl ye sat覺lan saatin maksimum 150 tl ettiini 繹rendim k覺sa bir s羹re sonrada bu forumu buldum ve ''ger癟ek saatler'' ile tan覺t覺m. :)
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Kay覺t: 10 Kas 2011, 11:14

Mesaj Kaans » 12 Kas 2011, 18:23

D羹羹ncelerimizi temize 癟ekmisin Emre.. Tular覺na, d羹羹ncelerine sal覺k... :thumbup:
Hayata nicelik deil, pozitif nitelik katt覺覺m覺zda yaad覺覺m覺z zaman deerlenir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Kaans

Ya: 54
Kay覺t: 20 Eyl 2010, 20:42

Mesaj splendes » 13 Kas 2011, 01:25

Eline sal覺k 癟ok faydal覺 bir 癟al覺ma olmu.Saat d羹nyas覺na yeni balayan arkadalar ( benim gibi) bu konuyla beraber bu konulara da g繹z atarlarsa bir 癟ok sorunun cevab覺n覺 bulabilirler

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=49&t=2022&start=25#axzz1dWuDSpkj

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=49&t=4089#axzz1dX2dwKgY
Kullan覺c覺 avatar覺
splendes

Kay覺t: 04 Eyl 2011, 15:49

Mesaj retrograde » 27 Oca 2012, 01:24

B羹y羹k hevesle ald覺覺n覺z Ferrari'nizde Tofa ahin'lerde kullan覺lan motorun kullan覺ld覺覺n覺 繹rendiinizde hissettiklerinizin benzerini bu t羹r markalar覺n bir 癟ounun mekanizmas覺 hakk覺ndaki ger癟ekleri 繹rendiinizde hissedebilirsiniz.

bu yaz覺n覺z bile bal覺 ba覺na yol g繹sterici emre08 kesinlikle saat markas覺 diyorum ben. teekk羹rler :thumbup:

'El-farah seb'ate eyy璽m vel huzn t羶l羹l 繹mr'
Kullan覺c覺 avatar覺
retrograde

Ya: 38
Kay覺t: 01 Ara 2011, 17:56

Mesaj Archimed » 27 Oca 2012, 11:13

Bana kal覺rsa bu sorunsal moda markalar覺n覺n saat markalar覺yla stratejik ortakl覺klar oluturmas覺yla 癟繹z羹l羹r. As覺l sorun, hangi saat markalar覺n覺n hangi modac覺y覺 kendi markas覺n覺 paylamaya uygun g繹receidir. Mesela Tommy, Diesel, Lacoste gibi genelde spor tarz覺 olan ve g羹nl羹k kullanmaya uygun k覺yafetler 羹reten firmalar Seiko 5 veya Seiko'nun uygun fiyatl覺 dier markalar覺yla uyumlu birliktelik oluturabilirler.

Ama Japon mentalitesi bana g繹re 癟ada pazarlama anlay覺覺ndan uzak. Japonlar y覺llarca kaliteye odakl覺 tasar覺m ve 羹retim 羹zerine uzmanlat覺lar. Bu durum sonucu belli kalitesi olan ama renksiz 羹r羹nleri ortaya koydu. Yani al覺c覺n覺n ruhunu kazanmak i癟in ciddi ad覺mlar atmad覺lar. Japon arabalar覺nda da, elektronik 羹r羹nlerinde de benzer durum s繹z konusu. Bang&Olufsen'in ses kalitesi inan覺lmaz olmas覺na ramen bence Bang&Olufsen baar覺s覺n覺 biraz da 羹r羹nlerin ruhu ve tasar覺m覺na bor癟lu. Keza Apple 羹r羹nleri de niteliinin yan覺 s覺ra baar覺l覺 pazarlama ve tasar覺mlar覺yla son derece baar覺l覺 sat覺 rakamlar覺na ulat覺. 襤nsanlar kalitesinden 繹t羹r羹 Honda ve Toyota'y覺 beenirler, ama ben Toyota veya Honda kolesiyonu yapan kimseyi g繹rmedim de duymad覺m da.

Bu a癟覺dan yakla覺nca orta gruba hitap eden 襤svi癟reliler (Tissot, Longines, Tag Heuer) belki dediim gibi stratejik ortakl覺klar覺 k覺v覺rabilirler.

Yeter ki saat癟ilerin veya modac覺lar覺n egolar覺 bask覺n 癟覺kmas覺n ve asl覺nda ayn覺 t羹ketici gruplar覺na hitap ettikleri halde olas覺 stratejik partnerini farkl覺 bir t羹ketici grubuna hitap ettii d羹羹ncesiyle ibirliini sonu癟land覺rmas覺n.
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 103 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners