TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yeni Ald覺覺m IWC Portuguese Saatim Hatal覺 覺kt覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Ald覺覺m IWC Portuguese Saatim Hatal覺 覺kt覺

Mesaj serdarfb » 19 Haz 2012, 15:58

deccoali yazd覺:saatin kadran yap覺s覺 hakk覺nda pek bir bilgim yok ancak saniye 癟izgisi eger alt tabakaya yap覺覺k ya da monte edilmi farkl覺 bir par癟a ise zaman i癟inde deer kazanaca覺n覺 sanmam, olsa olsa eskidii i癟in d羹m羹 denir.
ancak kadran 羹zerinde boya ile yap覺lm覺 veya yekpare bir kadransa deerlenebilir 癟羹nk羹 bence bu eskime sonucu olumayacak bir kusurdur.
:roll:

kadran覺n 羹zerindeki dier 癟izgiler boya/bask覺 tarz覺nda yap覺lm覺. yani yap覺t覺rma yada monte deil. Bu arada saatin kullan覺lmam覺 olmas覺da 繹nemli bir detay olsa gerek. Yani eskimeden olma ans覺 yok gibi. Yorumunuz karar覺 zorlat覺r覺yor tabi bu arada. :)
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj deccoali » 19 Haz 2012, 16:09

hay覺r zaten demek istediim bundan 15-20 sene sonra ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
deccoali

Ya: 47
Kay覺t: 01 Mar 2011, 11:39

Mesaj fsinan » 19 Haz 2012, 16:10

Ben koleksiyoner olsam, 20 sene sonra bu hatan覺n bir bak覺m esnas覺nda yap覺lmad覺覺n覺 nereden bileceim?

Bence deiim talep edin.
"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜
Kullan覺c覺 avatar覺
fsinan

Ya: 50
Kay覺t: 11 Mar 2010, 17:35

Mesaj serdarfb » 19 Haz 2012, 16:25

Son iki yorum 癟ok mant覺kl覺 asl覺nda. Bu hata bug羹n deerli olsa bile ilerleyen zamanlarda birsey ifade etmeyecektir muhtemelen.
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Mesaj davinci » 19 Haz 2012, 16:33

ncelikle se癟iminiz 癟ok iyi Portekiz Iwc'nin bence en g羹zel serisi bu chronograph modeli klasik timeless bir model beyaz kadran sar覺 rakkaml覺 olarak 2 sene 繹nce 羹rettiler ,bende olsam bu modelde bu rengi al覺rd覺m, saatiniz hay覺rl覺 olsun. Hataya gelince ger癟ekden 癟ok ilgin癟, yabanc覺 forumlardada bu saat 癟ok 羹nl羹 olur, ama ben olsam saati deitirirdim bu ekilde kullanmazd覺m, bu deiimide buras覺da yapabilir. Iwc 繹nceki temsilcisi Cronos ile t羹m ba覺n覺 kopard覺 art覺k kendisi burda Nianta覺n'daki Iwc-shop kendi mazas覺, onlar bu deiimi sorunsuz bir ekilde yaparlar diye d羹羹n羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Yeni Ald覺覺m IWC Portuguese Saatim Hatal覺 覺kt覺

Mesaj Scubat » 19 Haz 2012, 16:38

Ben de iade ederdim...hatta ve hatta alisveris yaptigim magazaya guvenim azalirdi...
Kullan覺c覺 avatar覺
Scubat

Kay覺t: 11 ub 2012, 23:54

Mesaj serdarfb » 19 Haz 2012, 16:47

davinci yazd覺:ncelikle se癟iminiz 癟ok iyi Portekiz Iwc'nin bence en g羹zel serisi bu chronograph modeli klasik timeless bir model beyaz kadran sar覺 rakkaml覺 olarak 2 sene 繹nce 羹rettiler ,bende olsam bu modelde bu rengi al覺rd覺m, saatiniz hay覺rl覺 olsun. Hataya gelince ger癟ekden 癟ok ilgin癟, yabanc覺 forumlardada bu saat 癟ok 羹nl羹 olur, ama ben olsam saati deitirirdim bu ekilde kullanmazd覺m, bu deiimide buras覺da yapabilir. Iwc 繹nceki temsilcisi Cronos ile t羹m ba覺n覺 kopard覺 art覺k kendisi burda Nianta覺n'daki Iwc-shop kendi mazas覺, onlar bu deiimi sorunsuz bir ekilde yaparlar diye d羹羹n羹yorum.

IWC nin konuya yakla覺m覺 zaten 癟ok olumlu idi. 襤svi癟re'den beni arayan oldu ve defalarca 繹z羹r dilediler. Saati buradan deitirebileceimi de s繹ylediler. Ben ald覺覺m yerden deitirmeyi tercih ettim 癟羹nk羹 uzun s羹redir bu serinin 371482 kodlu rose gold/siyah kadran覺na da bak覺p duruyordum. Bana ger癟ekten 癟ok iyi bir fiyat yapt覺 ve 2 hafta sonra gittiimde deiimi ger癟ekletireceim. Kutu a癟覺l覺覺n覺 da burada beraber yapar覺 art覺k. :) Umar覺m hata falan 癟覺kmaz bu sefer.
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Mesaj whiskey » 19 Haz 2012, 16:56

serdar08 yazd覺:
davinci yazd覺:ncelikle se癟iminiz 癟ok iyi Portekiz Iwc'nin bence en g羹zel serisi bu chronograph modeli klasik timeless bir model beyaz kadran sar覺 rakkaml覺 olarak 2 sene 繹nce 羹rettiler ,bende olsam bu modelde bu rengi al覺rd覺m, saatiniz hay覺rl覺 olsun. Hataya gelince ger癟ekden 癟ok ilgin癟, yabanc覺 forumlardada bu saat 癟ok 羹nl羹 olur, ama ben olsam saati deitirirdim bu ekilde kullanmazd覺m, bu deiimide buras覺da yapabilir. Iwc 繹nceki temsilcisi Cronos ile t羹m ba覺n覺 kopard覺 art覺k kendisi burda Nianta覺n'daki Iwc-shop kendi mazas覺, onlar bu deiimi sorunsuz bir ekilde yaparlar diye d羹羹n羹yorum.

IWC nin konuya yakla覺m覺 zaten 癟ok olumlu idi. 襤svi癟re'den beni arayan oldu ve defalarca 繹z羹r dilediler. Saati buradan deitirebileceimi de s繹ylediler. Ben ald覺覺m yerden deitirmeyi tercih ettim 癟羹nk羹 uzun s羹redir bu serinin 371482 kodlu rose gold/siyah kadran覺na da bak覺p duruyordum. Bana ger癟ekten 癟ok iyi bir fiyat yapt覺 ve 2 hafta sonra gittiimde deiimi ger癟ekletireceim. Kutu a癟覺l覺覺n覺 da burada beraber yapar覺 art覺k. :) Umar覺m hata falan 癟覺kmaz bu sefer.

Olay覺n tatl覺ya balanmas覺na sevindim. Umar覺m yeni saatinizde bu t羹r hatalarla kar覺lamazs覺n覺z. imdiden yeni saatiniz hay覺rl覺 olsun. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Kay覺t: 10 Kas 2011, 11:14

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 67 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners