Valla bence de iyi olmuş, kadrandaki renk daha çok siyah gibi duruyor, sadece ışıkta laci çizgisini gösteriyor...
Bezel vallahi çok güzel, şimdiye kadar aldığım en güzel Seiko bu oldu, elimden çıkarmam çok hoşuma gitti.
tepe de vidalı olsaymış tam olacakmış, bence tek eksiği o saatin, çok güzel bir saat fotolarda kendini göstermiyor. Oris'in, Tag'ın yanında hiç boynu bükük değil..
Bu arada şu "Made in Japan" Seiko merakının da ne kadar boş olduğunu gördüm. Geçen sefer geriye yolladığım ve kaybolan Seiko 5 Japon'du ve kadrandaki indisler yamuk yumuktu, bu saat, işçilik açısından kusursuz.
Bu arada 7s36'nın hack edilemediğini, sn'nin ayar yaparken durmadığını iddia edenlere söyliyim, ben sn'si sn'sine saniyeyi durdurarak 7s36'da ayar yapıyorum. Çok basit, ayar modunda iken, saati referansa göre ileri alın, tepeyi ters yöne hafifçe kıpırdatın, hassas bir şekilde yaparsanız sn duracak, referansı bekleyip sonra tepeyi ayar yönünde nazikçe oynatın, böylece en fazla 1sn hata ile ayar yapabiliyorsunuz.
"Money has no owners, has spenders". -Omar