TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yalnızca Tissot 1853

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yalnızca Tissot 1853

Mesaj Heesh » 02 Haz 2023, 13:17

EvrenT yazdı:
Heesh yazdı:
EvrenT yazdı:Resim

Bizde yerimizi alalım :D
Saat güzel logitech oyuncu mousesi daha güzel sağlam mousedir çok uzun sene kullandım :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dikkatinden kaçmamış hocam [emoji122]

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaçmaz çok adam zımbaladım onla gençken :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Heesh

Mesaj Mtn » 15 Haz 2023, 10:43

Bir süredir geldi gelecek derken, 40mm uyarlaması olan 35mm otomatik versiyonları yayınlamışlar.

https://www.tissotwatches.com/tr-tr/t1372071111100.html
Kullanıcı avatarı
Mtn

Mesaj vertas » 04 Tem 2023, 11:27

Arkadaşlar 40 mm prx bileğimde büyük durduğu için çok beğenmeme rağmen almaya elim varmıyor. 35mm ise küçük kalıyor. Bir yerde 37mm veya 38mm versiyonunun gelebileceğini okumuştum ama teyit edemedim. Bu konuda bilgisi olan var mı? Sizce 37-38 mm prx gelme ihtimali nedir?
Kullanıcı avatarı
vertas

Mesaj prx » 05 Tem 2023, 10:05

vertas yazdı:Arkadaşlar 40 mm prx bileğimde büyük durduğu için çok beğenmeme rağmen almaya elim varmıyor. 35mm ise küçük kalıyor. Bir yerde 37mm veya 38mm versiyonunun gelebileceğini okumuştum ama teyit edemedim. Bu konuda bilgisi olan var mı? Sizce 37-38 mm prx gelme ihtimali nedir?
Veritas aslında koyu lacivert 35mm yi alabilirsin.trend o yönde.benim 30mm 35 mm ve 38mm saatim var 35 mm eğer otomatık köyü lacivertse bileginde bir resimle sitede yorumlanır.preporsiyonu.

SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Prx; Battı balık yan going.
Kullanıcı avatarı
prx

Mesaj vertas » 05 Tem 2023, 14:14

prx yazdı:
vertas yazdı:Arkadaşlar 40 mm prx bileğimde büyük durduğu için çok beğenmeme rağmen almaya elim varmıyor. 35mm ise küçük kalıyor. Bir yerde 37mm veya 38mm versiyonunun gelebileceğini okumuştum ama teyit edemedim. Bu konuda bilgisi olan var mı? Sizce 37-38 mm prx gelme ihtimali nedir?
Veritas aslında koyu lacivert 35mm yi alabilirsin.trend o yönde.benim 30mm 35 mm ve 38mm saatim var 35 mm eğer otomatık köyü lacivertse bileginde bir resimle sitede yorumlanır.preporsiyonu.

Teşekkür ederim cevap için. Bilek ölçüm 17cm civarında. 40mm olan denedim kötü de olmadı ama kasaya entegre son bakla nedeniyle bileziğin başladığı kısımda sanki biraz boşluk oluştu ve havada kaldı gibi durdu. aslında 35mm vitrinde gördüm ama küçük olacağını düşünerek bileğimde hiç denemedim, tavsiyenize uyup denerim bulabilirsem. Aslında dediğim gibi 37-38 mm çıkaracaklarını bilsem bekleyeceğim veya çıkmayacağından emin olsam 40mm olanı çoktan almıştım çünkü saat hoşuma gidiyor zam geldi daha da gelecek muhtemelen.
Kullanıcı avatarı
vertas

Mesaj Mtn » 05 Tem 2023, 16:06

vertas yazdı:
prx yazdı:

Teşekkür ederim cevap için. Bilek ölçüm 17cm civarında. 40mm olan denedim kötü de olmadı ama kasaya entegre son bakla nedeniyle bileziğin başladığı kısımda sanki biraz boşluk oluştu ve havada kaldı gibi durdu. aslında 35mm vitrinde gördüm ama küçük olacağını düşünerek bileğimde hiç denemedim, tavsiyenize uyup denerim bulabilirsem. Aslında dediğim gibi 37-38 mm çıkaracaklarını bilsem bekleyeceğim veya çıkmayacağından emin olsam 40mm olanı çoktan almıştım çünkü saat hoşuma gidiyor zam geldi daha da gelecek muhtemelen.

Bilek ölçümüz de yakın sayılır. Ben 40mm aldım, alırken hiç büyük hissetmedim ama kasanın üstünde hafif bir boşluk var dediğiniz gibi. Quartzlardan 35mm denedim çok küçük geldi hiç düşünmedim bile. 37-38 mm çap mükemmel olurmuş. Tissotun 35mm otomatiği zorlaması saçma geldi. Mirasa sadık kalacaksa 40mm neden çıktı :lol: . Ayrıca kadınlar genelde otomatik tercih etmiyor. Erkek saati de 36mm den başlıyor. Prx'in de dediği gibi denediğinizde fotoğraf paylaşırsanız daha doğru yorum gelecektir.
Kullanıcı avatarı
Mtn

Mesaj prx » 05 Tem 2023, 16:21

Mtn yazdı:
vertas yazdı:
prx yazdı:

Bilek ölçümüz de yakın sayılır. Ben 40mm aldım, alırken hiç büyük hissetmedim ama kasanın üstünde hafif bir boşluk var dediğiniz gibi. Quartzlardan 35mm denedim çok küçük geldi hiç düşünmedim bile. 37-38 mm çap mükemmel olurmuş. Tissotun 35mm otomatiği zorlaması saçma geldi. Mirasa sadık kalacaksa 40mm neden çıktı [emoji38] . Ayrıca kadınlar genelde otomatik tercih etmiyor. Erkek saati de 36mm den başlıyor. Prx'in de dediği gibi denediğinizde fotoğraf paylaşırsanız daha doğru yorum gelecektir.
Erkek saati 36mm den başlıyo demissiniz ama bundan 27 yıl önce benim aldigim saat 30mm[emoji846] ölçtüm bende şaşırdım.magazinsel dönem dönem.antika saatler grubuna bakabilirsiniz momentus marka.

Prx; Battı balık yan going.
Kullanıcı avatarı
prx

Mesaj vertas » 05 Tem 2023, 19:54

Evet bu akşam saatlerin her ikisini de denedim. 35mm olan fotoğraf çekip danışmama gerek bırakmayacak kadar küçük durdu bileğimde benim için uygun değildi. onun üstüne 40mm olanı deneyince çok daha hoş durdu. önceki mesajımda bahsettiğim kolda oluşan boşluğun ise kasadaki sabit bakladan değil kasanın arka kapak kısmının dışa doğru çıkıntılı olmasından kaynaklandığını farkettim. yine de 40mm olanı almaya niyetlendim ama iki hafta önce 8.500tl civarında olan saat dün internetten baktığımda 9600tl civarındaydı o fiyattan pazarlık yapmaya hazırlanırken bugün kur kaynaklı tekrar zam geldiğini ve 10.900 tl liste fiyatı olduğunu öğrendim 10.300 tl'ye bırakıyorlar ama bir günde değişen fiyat yüzünden karar veremedim değer mi diye alamadan çıktım şimdilik. yorumlarınız için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
vertas

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ringrang ve 135 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners