Kaçmaz çok adam zımbaladım onla gençken

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaçmaz çok adam zımbaladım onla gençken
Veritas aslında koyu lacivert 35mm yi alabilirsin.trend o yönde.benim 30mm 35 mm ve 38mm saatim var 35 mm eğer otomatık köyü lacivertse bileginde bir resimle sitede yorumlanır.preporsiyonu.vertas yazdı:Arkadaşlar 40 mm prx bileğimde büyük durduğu için çok beğenmeme rağmen almaya elim varmıyor. 35mm ise küçük kalıyor. Bir yerde 37mm veya 38mm versiyonunun gelebileceğini okumuştum ama teyit edemedim. Bu konuda bilgisi olan var mı? Sizce 37-38 mm prx gelme ihtimali nedir?
prx yazdı:Veritas aslında koyu lacivert 35mm yi alabilirsin.trend o yönde.benim 30mm 35 mm ve 38mm saatim var 35 mm eğer otomatık köyü lacivertse bileginde bir resimle sitede yorumlanır.preporsiyonu.vertas yazdı:Arkadaşlar 40 mm prx bileğimde büyük durduğu için çok beğenmeme rağmen almaya elim varmıyor. 35mm ise küçük kalıyor. Bir yerde 37mm veya 38mm versiyonunun gelebileceğini okumuştum ama teyit edemedim. Bu konuda bilgisi olan var mı? Sizce 37-38 mm prx gelme ihtimali nedir?
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vertas yazdı:prx yazdı:Veritas aslında koyu lacivert 35mm yi alabilirsin.trend o yönde.benim 30mm 35 mm ve 38mm saatim var 35 mm eğer otomatık köyü lacivertse bileginde bir resimle sitede yorumlanır.preporsiyonu.vertas yazdı:Arkadaşlar 40 mm prx bileğimde büyük durduğu için çok beğenmeme rağmen almaya elim varmıyor. 35mm ise küçük kalıyor. Bir yerde 37mm veya 38mm versiyonunun gelebileceğini okumuştum ama teyit edemedim. Bu konuda bilgisi olan var mı? Sizce 37-38 mm prx gelme ihtimali nedir?
Teşekkür ederim cevap için. Bilek ölçüm 17cm civarında. 40mm olan denedim kötü de olmadı ama kasaya entegre son bakla nedeniyle bileziğin başladığı kısımda sanki biraz boşluk oluştu ve havada kaldı gibi durdu. aslında 35mm vitrinde gördüm ama küçük olacağını düşünerek bileğimde hiç denemedim, tavsiyenize uyup denerim bulabilirsem. Aslında dediğim gibi 37-38 mm çıkaracaklarını bilsem bekleyeceğim veya çıkmayacağından emin olsam 40mm olanı çoktan almıştım çünkü saat hoşuma gidiyor zam geldi daha da gelecek muhtemelen.
Erkek saati 36mm den başlıyo demissiniz ama bundan 27 yıl önce benim aldigim saat 30mm[emoji846] ölçtüm bende şaşırdım.magazinsel dönem dönem.antika saatler grubuna bakabilirsiniz momentus marka.Mtn yazdı:vertas yazdı:prx yazdı:Veritas aslında koyu lacivert 35mm yi alabilirsin.trend o yönde.benim 30mm 35 mm ve 38mm saatim var 35 mm eğer otomatık köyü lacivertse bileginde bir resimle sitede yorumlanır.preporsiyonu.vertas yazdı:Arkadaşlar 40 mm prx bileğimde büyük durduğu için çok beğenmeme rağmen almaya elim varmıyor. 35mm ise küçük kalıyor. Bir yerde 37mm veya 38mm versiyonunun gelebileceğini okumuştum ama teyit edemedim. Bu konuda bilgisi olan var mı? Sizce 37-38 mm prx gelme ihtimali nedir?
Teşekkür ederim cevap için. Bilek ölçüm 17cm civarında. 40mm olan denedim kötü de olmadı ama kasaya entegre son bakla nedeniyle bileziğin başladığı kısımda sanki biraz boşluk oluştu ve havada kaldı gibi durdu. aslında 35mm vitrinde gördüm ama küçük olacağını düşünerek bileğimde hiç denemedim, tavsiyenize uyup denerim bulabilirsem. Aslında dediğim gibi 37-38 mm çıkaracaklarını bilsem bekleyeceğim veya çıkmayacağından emin olsam 40mm olanı çoktan almıştım çünkü saat hoşuma gidiyor zam geldi daha da gelecek muhtemelen.
Bilek ölçümüz de yakın sayılır. Ben 40mm aldım, alırken hiç büyük hissetmedim ama kasanın üstünde hafif bir boşluk var dediğiniz gibi. Quartzlardan 35mm denedim çok küçük geldi hiç düşünmedim bile. 37-38 mm çap mükemmel olurmuş. Tissotun 35mm otomatiği zorlaması saçma geldi. Mirasa sadık kalacaksa 40mm neden çıktı [emoji38] . Ayrıca kadınlar genelde otomatik tercih etmiyor. Erkek saati de 36mm den başlıyor. Prx'in de dediği gibi denediğinizde fotoğraf paylaşırsanız daha doğru yorum gelecektir.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: ringrang ve 135 misafir
|