SM-S936B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu saate bakıp geçemezsin. Tek kelimeyle muhteşem görünüyor.watch35 yazdı:[emoji106]
23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok teşekkür ederim. Yaklaşık 50 yıllık ama sade görüntüsü en çok sevdiğim yanı. Sizinde oldukça güzel başarılı tasarımlarınız var. Hepsinin sade ama çok şık tasarımda olmasıda dikkatimi çekti. Benim sevdiğim tarz saatler. Elinize sağlık. Başarılar dilerim.Curiosity yazdı:Bu saate bakıp geçemezsin. Tek kelimeyle muhteşem görünüyor.watch35 yazdı:[emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de bu saatin sadeliğindeki güçten dolayı bakakaldım. Normalde böyle parçaları asla kaçırmaz, en azından bilgi sahibi olurdum. Sayenizde merak edilip araştırılacak bir konu çıktı bana.watch35 yazdı:Çok teşekkür ederim. Yaklaşık 50 yıllık ama sade görüntüsü en çok sevdiğim yanı. Sizinde oldukça güzel başarılı tasarımlarınız var. Hepsinin sade ama çok şık tasarımda olmasıda dikkatimi çekti. Benim sevdiğim tarz saatler. Elinize sağlık. Başarılar dilerim.Curiosity yazdı:Bu saate bakıp geçemezsin. Tek kelimeyle muhteşem görünüyor.watch35 yazdı:[emoji106]
Teşekkür ederim. Hep birlikte güzel zamanlar göstersinler. Hobinizi çok daha ileri götüreceğinizden şüphem yok. Başarılar.Curiosity yazdı:Ben de bu saatin sadeliğindeki güçten dolayı bakakaldım. Normalde böyle parçaları asla kaçırmaz, en azından bilgi sahibi olurdum. Sayenizde merak edilip araştırılacak bir konu çıktı bana.watch35 yazdı:Çok teşekkür ederim. Yaklaşık 50 yıllık ama sade görüntüsü en çok sevdiğim yanı. Sizinde oldukça güzel başarılı tasarımlarınız var. Hepsinin sade ama çok şık tasarımda olmasıda dikkatimi çekti. Benim sevdiğim tarz saatler. Elinize sağlık. Başarılar dilerim.Curiosity yazdı:Bu saate bakıp geçemezsin. Tek kelimeyle muhteşem görünüyor.watch35 yazdı:[emoji106]
Bu arada ilginize teşekkür ederim. Henüz hiç biri benim tasarımım sayılmaz, sadece bir kompozisyon oluşturmak ya da bir modelin benzerini inşa etmekten daha ileri gidebilmiş değilim.
Fakat kafamdakileri hayata geçirmek gibi bir niyetim var.
Kültürümüzde ilham alınabilecek o kadar söz, o kadar yaşanmışlık, o kadar yer, o kadar eser var ki;
Bakalım bu hobiyi bir adım daha ileri götürebilecek miyiz.
Saatiniz güzel zamanlarınızı göstersin.
leonardo06 yazdı:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 255 misafir
|
||||||||||||||