TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yalnızca Tissot 1853

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yalnızca Tissot 1853

Mesaj EvrenT » 06 Tem 2023, 00:17

Evet zamlar gerçekten yağmur gibi gelmeye başladı maalesef. Son birkaç haftada benim gördüğüm tissot grubuna 3 zam geldi.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
EvrenT

Mesaj azizkaya » 06 Tem 2023, 06:24

vertas yazdı:Evet bu akşam saatlerin her ikisini de denedim. 35mm olan fotoğraf çekip danışmama gerek bırakmayacak kadar küçük durdu bileğimde benim için uygun değildi. onun üstüne 40mm olanı deneyince çok daha hoş durdu. önceki mesajımda bahsettiğim kolda oluşan boşluğun ise kasadaki sabit bakladan değil kasanın arka kapak kısmının dışa doğru çıkıntılı olmasından kaynaklandığını farkettim. yine de 40mm olanı almaya niyetlendim ama iki hafta önce 8.500tl civarında olan saat dün internetten baktığımda 9600tl civarındaydı o fiyattan pazarlık yapmaya hazırlanırken bugün kur kaynaklı tekrar zam geldiğini ve 10.900 tl liste fiyatı olduğunu öğrendim 10.300 tl'ye bırakıyorlar ama bir günde değişen fiyat yüzünden karar veremedim değer mi diye alamadan çıktım şimdilik. yorumlarınız için teşekkürler.

Zamlar talihsiz olmuş ancak bir daha 9600 tl'ye bulma şansı olacak mı onun hesabını yapmak lazım ya da 8500 tl'ye. Bugün 10.300 tl'den alınmazsa 2 hafta sonra 12.000 tl'ye çıkma ihtimalini de göz ardı etmeyin lütfen.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alınca ya da satınca pişman olmadığım bir saat olmadı.
Kullanıcı avatarı
azizkaya

Mesaj prx » 06 Tem 2023, 07:19

Yani fiyatlar durmayacak gibi bence kapatin bu fiyattan.saat sevginizden eminseniz kolunuza taktiginizda para aklınıza gelmez.sonucta insanlar sürekli kar zarar peşinde oyalaniyo.bence hemen alın ve keyfinize bakın.[emoji108]

SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Prx; Battı balık yan going.
Kullanıcı avatarı
prx

Mesaj Heesh » 06 Tem 2023, 11:01

Fiyatlara dün zam düştü prx ler an itibari ile 20k oldu artık Türkiye de saat alış işi biter 20 bine almadığım longines saat 1 ay içinde 42 bin fiyat bandına geldi şak gibi :(

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Heesh

Mesaj Mtn » 06 Tem 2023, 12:23

vertas yazdı:Evet bu akşam saatlerin her ikisini de denedim. 35mm olan fotoğraf çekip danışmama gerek bırakmayacak kadar küçük durdu bileğimde benim için uygun değildi. onun üstüne 40mm olanı deneyince çok daha hoş durdu. önceki mesajımda bahsettiğim kolda oluşan boşluğun ise kasadaki sabit bakladan değil kasanın arka kapak kısmının dışa doğru çıkıntılı olmasından kaynaklandığını farkettim. yine de 40mm olanı almaya niyetlendim ama iki hafta önce 8.500tl civarında olan saat dün internetten baktığımda 9600tl civarındaydı o fiyattan pazarlık yapmaya hazırlanırken bugün kur kaynaklı tekrar zam geldiğini ve 10.900 tl liste fiyatı olduğunu öğrendim 10.300 tl'ye bırakıyorlar ama bir günde değişen fiyat yüzünden karar veremedim değer mi diye alamadan çıktım şimdilik. yorumlarınız için teşekkürler.

Bu arada mağazalarda yüzde 15'e kadar indirim yapabiliyorlar. Bilginiz olsun
Kullanıcı avatarı
Mtn

Mesaj prx » 06 Tem 2023, 13:57

Heesh yazdı:Fiyatlara dün zam düştü prx ler an itibari ile 20k oldu artık Türkiye de saat alış işi biter 20 bine almadığım longines saat 1 ay içinde 42 bin fiyat bandına geldi şak gibi :(

Hangi longines kanka?alinamaz bu fiyatlarla

Kullanıcı avatarı
prx

Mesaj Heesh » 06 Tem 2023, 16:23

prx yazdı:
Heesh yazdı:Fiyatlara dün zam düştü prx ler an itibari ile 20k oldu artık Türkiye de saat alış işi biter 20 bine almadığım longines saat 1 ay içinde 42 bin fiyat bandına geldi şak gibi :(

Hangi longines kanka?alinamaz bu fiyatlarla

Alüminyum bezel hyro mesela 20 bine veriyorlardı saat şuan 42 k

Kullanıcı avatarı
Heesh

Mesaj prx » 06 Tem 2023, 21:14

Indirmle 36 ya falan verirler sanıyorum.

Kullanıcı avatarı
prx

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners