Evet zamlar gerçekten yağmur gibi gelmeye başladı maalesef. Son birkaç haftada benim gördüğüm tissot grubuna 3 zam geldi.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vertas yazdı:Evet bu akşam saatlerin her ikisini de denedim. 35mm olan fotoğraf çekip danışmama gerek bırakmayacak kadar küçük durdu bileğimde benim için uygun değildi. onun üstüne 40mm olanı deneyince çok daha hoş durdu. önceki mesajımda bahsettiğim kolda oluşan boşluğun ise kasadaki sabit bakladan değil kasanın arka kapak kısmının dışa doğru çıkıntılı olmasından kaynaklandığını farkettim. yine de 40mm olanı almaya niyetlendim ama iki hafta önce 8.500tl civarında olan saat dün internetten baktığımda 9600tl civarındaydı o fiyattan pazarlık yapmaya hazırlanırken bugün kur kaynaklı tekrar zam geldiğini ve 10.900 tl liste fiyatı olduğunu öğrendim 10.300 tl'ye bırakıyorlar ama bir günde değişen fiyat yüzünden karar veremedim değer mi diye alamadan çıktım şimdilik. yorumlarınız için teşekkürler.
vertas yazdı:Evet bu akşam saatlerin her ikisini de denedim. 35mm olan fotoğraf çekip danışmama gerek bırakmayacak kadar küçük durdu bileğimde benim için uygun değildi. onun üstüne 40mm olanı deneyince çok daha hoş durdu. önceki mesajımda bahsettiğim kolda oluşan boşluğun ise kasadaki sabit bakladan değil kasanın arka kapak kısmının dışa doğru çıkıntılı olmasından kaynaklandığını farkettim. yine de 40mm olanı almaya niyetlendim ama iki hafta önce 8.500tl civarında olan saat dün internetten baktığımda 9600tl civarındaydı o fiyattan pazarlık yapmaya hazırlanırken bugün kur kaynaklı tekrar zam geldiğini ve 10.900 tl liste fiyatı olduğunu öğrendim 10.300 tl'ye bırakıyorlar ama bir günde değişen fiyat yüzünden karar veremedim değer mi diye alamadan çıktım şimdilik. yorumlarınız için teşekkürler.
Hangi longines kanka?alinamaz bu fiyatlarlaHeesh yazdı:Fiyatlara dün zam düştü prx ler an itibari ile 20k oldu artık Türkiye de saat alış işi biter 20 bine almadığım longines saat 1 ay içinde 42 bin fiyat bandına geldi şak gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alüminyum bezel hyro mesela 20 bine veriyorlardı saat şuan 42 kprx yazdı:Hangi longines kanka?alinamaz bu fiyatlarlaHeesh yazdı:Fiyatlara dün zam düştü prx ler an itibari ile 20k oldu artık Türkiye de saat alış işi biter 20 bine almadığım longines saat 1 ay içinde 42 bin fiyat bandına geldi şak gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir
|