TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

T羹rkiye'deki Kaz覺覺n Boyutu...

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: T羹rkiye'deki Kaz覺覺n Boyutu...

Mesaj mrbars » 16 Kas 2012, 01:25

ger癟ek hayatta sat覺-al覺=kar deil malesef.
Kullan覺c覺 avatar覺
mrbars

Ya: 50
Kay覺t: 07 Mar 2012, 12:39

Mesaj vmetin » 16 Kas 2012, 02:56

sayg覺ns yazd覺:T羹rkiyedeki t羹m saatler i癟in hemen hemen bu durum ge癟erli.
15 bin t lik bir saati salt覺c覺 y覺lda ka癟 tane sat覺yordur . Ben size s繹yliyim 2 adet . Her l羹ks saat markas覺ndan y覺lda 2 adet satsa .;
Sat覺c覺da bu tarz 7 marka olduunu d羹羹nelim . y覺lda 14 saat eder . en az %50 kar marj覺yla 癟al覺maktad覺r. 7 bin tl sdaat ba覺na .
toplam y覺ll覺k kar 98 bin tl .
iin bir de u boyutu bunu l羹ks saatler i癟in yazd覺m normal fiyat aral覺klar覺n覺 da d羹羹n羹n mesela; 300-2000 tl aras覺
saatin maliyeti 600 tl olsun d羹kkan sat覺 fiyat覺 1200 tl .
burada yap覺lacak i u . d羹kkana gideceksin nakit olarak 700 tl y覺 koyacaks覺n . Benim b羹t癟em bu kadar . bu fiyata bu saati verirseniz alay覺m diyeceksin. Buradaki 繹nemli olay u kar覺 tarafa sen kaz覺k癟覺s覺n imaj覺 vermek yerine . '' Sizi anl覺yorum ama benim elimde sadece bu kadar var . Uygunsa alay覺m dediniz mi o saati al覺rs覺n覺z. 羹nk羹 sat覺c覺 yani bayii ciroyu artt覺rmak ister.
bunun nedeni de distir羹b羹t繹re ne kadar ciro yapt覺覺n覺 g繹stermek ister. ok sat覺 yapan bayiller her zaman az sat覺 yapan bayillere g繹re avantajlardan daha fazla yararlan覺r.
Ben bayilere k覺zm覺yorum. T羹rkiyenin ekonomik koullar覺nda bayii olmakta kolay deil. Saat firmas覺 belli oranda al覺m yapmak zorunda b覺rak覺yor. ciddi paralar balan覺yor.
O nedenle benim tavsiyem saate internette bak覺n. gidin s覺cak parayla bayiiden al覺n kazan癟l覺 癟覺karsan覺z.

Bizim saatcinin ayl覺k kiras覺 belki 98000 tl dir. Ayda 2 saat satsa evin yolunu bulamaz. Ben vitrinde g繹rd羹羹m 10 tane Panerainin 1 hafta sonra olmad覺覺n覺 g繹rd羹m. Dier markalara dikkat etmedim ki 癟ou 5000 羹zeri saatler
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

Mesaj Distributor » 16 Kas 2012, 11:44

vmetin hakl覺s覺n, 羹st grup saat satan maazalar ayda 2 tane saat satmakla deil evin yolunu, AVM nin 癟覺k覺 kap覺s覺n覺 bulamaz. Ortalama sat覺, ayl覺k 30 'un alt覺na inmez. Eer ki ikinci el ii de varsa, 60-70'i 癟ok rahat bulur...
Baar覺 g繹lgen olsun...
Kullan覺c覺 avatar覺
Distributor

Kay覺t: 06 Nis 2012, 16:32

Mesaj sayg覺ns » 16 Kas 2012, 11:50

arkadalar yapmay覺n ayda 30 adet ,g羹nde 1 adet saat demek
15 bin deerinde saatlerden s繹z ediyoruz
hadi 30 kii bir araya gelip saat癟i a癟al覺m %50 den ayl覺k kii ba覺na 7000 d羹er
yan覺 bu adam lar ayda 210 bin kazan覺yor m羹mk羹n m羹 l羹tfen mant覺kl覺 olun
Kullan覺c覺 avatar覺
sayg覺ns

Kay覺t: 15 Kas 2012, 12:03

Mesaj herofb » 16 Kas 2012, 11:55

bak覺n Mrbars gayet net yazm覺 al覺 ile sat覺 aras覺ndaki fark kar deildir kiray覺 , vergileri , 癟al覺anlar覺n 羹cretini , sgk'y覺 , promosyonlar覺 ve daha bilimum masraflar覺 bakas覺 繹deyip biz yaln覺zca al覺 ile sat覺 aras覺ndaki fark覺 alacaksak tabi a癟al覺m hatta b覺rak 30 kiiyi yar覺n ben a癟ar覺m
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj sayg覺ns » 16 Kas 2012, 11:56

ayr覺ca 98 bin k覺ra eden t羹rkiyede saat d羹kkan覺 yok
Kullan覺c覺 avatar覺
sayg覺ns

Mesaj vmetin » 16 Kas 2012, 12:00

vmetin yazd覺:
sayg覺ns yazd覺:T羹rkiyedeki t羹m saatler i癟in hemen hemen bu durum ge癟erli.
15 bin t lik bir saati salt覺c覺 y覺lda ka癟 tane sat覺yordur . Ben size s繹yliyim 2 adet . Her l羹ks saat markas覺ndan y覺lda 2 adet satsa .;
Sat覺c覺da bu tarz 7 marka olduunu d羹羹nelim . y覺lda 14 saat eder . en az %50 kar marj覺yla 癟al覺maktad覺r. 7 bin tl sdaat ba覺na .
toplam y覺ll覺k kar 98 bin tl .
iin bir de u boyutu bunu l羹ks saatler i癟in yazd覺m normal fiyat aral覺klar覺n覺 da d羹羹n羹n mesela; 300-2000 tl aras覺
saatin maliyeti 600 tl olsun d羹kkan sat覺 fiyat覺 1200 tl .
burada yap覺lacak i u . d羹kkana gideceksin nakit olarak 700 tl y覺 koyacaks覺n . Benim b羹t癟em bu kadar . bu fiyata bu saati verirseniz alay覺m diyeceksin. Buradaki 繹nemli olay u kar覺 tarafa sen kaz覺k癟覺s覺n imaj覺 vermek yerine . '' Sizi anl覺yorum ama benim elimde sadece bu kadar var . Uygunsa alay覺m dediniz mi o saati al覺rs覺n覺z. 羹nk羹 sat覺c覺 yani bayii ciroyu artt覺rmak ister.
bunun nedeni de distir羹b羹t繹re ne kadar ciro yapt覺覺n覺 g繹stermek ister. ok sat覺 yapan bayiller her zaman az sat覺 yapan bayillere g繹re avantajlardan daha fazla yararlan覺r.
Ben bayilere k覺zm覺yorum. T羹rkiyenin ekonomik koullar覺nda bayii olmakta kolay deil. Saat firmas覺 belli oranda al覺m yapmak zorunda b覺rak覺yor. ciddi paralar balan覺yor.
O nedenle benim tavsiyem saate internette bak覺n. gidin s覺cak parayla bayiiden al覺n kazan癟l覺 癟覺karsan覺z.

Bizim saatcinin ayl覺k kiras覺 belki 98000 tl dir. Ayda 2 saat satsa evin yolunu bulamaz. Ben vitrinde g繹rd羹羹m 10 tane Panerainin 1 hafta sonra olmad覺覺n覺 g繹rd羹m. Dier markalara dikkat etmedim ki 癟ou 5000 羹zeri saatler

sayg覺ns yazd覺:ayr覺ca 98 bin k覺ra eden t羹rkiyede saat d羹kkan覺 yok

Okuma yazma var, ama okuyup alg覺lama k覺sm覺 s覺k覺nt覺l覺 galiba.
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

Mesaj sayg覺ns » 16 Kas 2012, 12:01

tabiiki al覺 sat覺 aras覺ndaki fark kar deildir. ben覺m itiraz覺m gunde bir saat sat覺l覺r denmesi bu m羹mk羹n deil
210 bin kardan 癟al覺an masraflar覺n覺 t羹m vergileri d羹sen ne olur 癟a覺an masraf覺 5000 tly覺 ge癟mez gelir vergisi stopaj k覺ra
hatta l羹ks harcamalar 100 bin tutsun
100 bin b覺rak覺r ya en k繹t羹 bu 羹kede kars覺z ay kapatan holdingler oteller var
Kullan覺c覺 avatar覺
sayg覺ns

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 201 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners