TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

15 Gün İçerisinde Geldiğim Nokta!...

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 15 Gün İçerisinde Geldiğim Nokta!...

Mesaj Metin06 » 16 Ara 2012, 01:32

SeRxx yazdı:Metin06, liknler bozuk; eklemek istediğiniz linkleri yukarıdaki URL simgesine tıklayıp ortasına yapıştırın :thumbup:

belirttiğiniz gibi değiştirdim,umarım düzelmiştir.
"İNSANIN KEDERİ,HIRSLARI KADARDIR"
Kullanıcı avatarı
Metin06

Mesaj Frax » 16 Ara 2012, 01:36

herojd11 yazdı:Gelir ve meslek konularına yorum yapmayacağım çünkü kimseyi olduğu gibi beni de ilgilendirmiyor ama madem saat forumundayız benim tek söyleyebileceğim böyle saat seçilmez , şimdi yatıyorum gerekirse ve nedenlerim merak edilirse yarın detaylandırırım

Böyle saat seçilir abi. Gayet de seçilir. Yılda 10 milyon kazanan bir futbolcu olunursa seçilir, okumaya bakmaya gerek yok, yarın kaygısı yok, ne güzel İstanbul :)

Metin bey daha önce ne düzeyde ilgili - meraklı bir saatseverdiniz bilmiyorum ama keyif almak için zaman ve bilgi şart. Bence bu konu sizi bir yere getirmez, kusuruma bakmazsanız bunu belirtmek istiyorum.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Metin06 » 16 Ara 2012, 01:38

serdarfb yazdı:Ben topic sahibi arkadaşımıza karar veremediği markalardan biri olan Panerai da yardımcı olmak isterim. Kendisine PAM 396 öneriyorum. :thumbup: Benim en beğendiğim Panerai modeli. :champ:

http://www.panerai.com/en/watch-collection/specialties-collection/luminor-1950/62-tourbillon-gmt/74-luminor-1950-tourbillon-gmt-ceramica-pam00396

Ulysee Nardin markası hakkında pek bilgim yok. O yüzden yardımcı olamayacağım. :(

vmetin :thumbup: samimi itirafın için forum adına sana teşekkürü bir borç biliyorum. :champ:

serdar bey teşekkür ederim.farklı katogorize edilmiş ama birbirinin neredeyse aynı modellerin neye göre ayrıştığı konusunda bilgi verirseniz sanırım benim için çok aydınlatıcı olur.mesela history ile specialties başlığı altında olan aynı adı taşıyan modellerin farkı nedir?buna benzer aydınlatıcı bilgiler nelerdir panerai konusunda?
Kullanıcı avatarı
Metin06

Mesaj PhD » 16 Ara 2012, 01:39

Benim umutlarım var. Profösör olduğumda yılda en az 1 adet saat alacağım (Rolex, panerai vs.)
Kullanıcı avatarı
PhD

Mesaj serdarfb » 16 Ara 2012, 01:43

Metin06 yazdı:
serdarfb yazdı:Ben topic sahibi arkadaşımıza karar veremediği markalardan biri olan Panerai da yardımcı olmak isterim. Kendisine PAM 396 öneriyorum. :thumbup: Benim en beğendiğim Panerai modeli. :champ:

http://www.panerai.com/en/watch-collection/specialties-collection/luminor-1950/62-tourbillon-gmt/74-luminor-1950-tourbillon-gmt-ceramica-pam00396

Ulysee Nardin markası hakkında pek bilgim yok. O yüzden yardımcı olamayacağım. :(

vmetin :thumbup: samimi itirafın için forum adına sana teşekkürü bir borç biliyorum. :champ:

serdar bey teşekkür ederim.farklı katogorize edilmiş ama birbirinin neredeyse aynı modellerin neye göre ayrıştığı konusunda bilgi verirseniz sanırım benim için çok aydınlatıcı olur.mesela history ile specialties başlığı altında olan aynı adı taşıyan modellerin farkı nedir?buna benzer aydınlatıcı bilgiler nelerdir panerai konusunda?

Panerai iyidir, hepsi güzeldir. :thumbup: biri küçük biri büyük.. Kurmalı falan var. Otomatik olanı da var. Umarım aydınlatıcı olmuştur. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj brckk » 16 Ara 2012, 01:51

Metin06, hangi sehirdesiniz merak ettim? Listeye Grand Seiko eklemeyi dusundunuz mu?
Kullanıcı avatarı
brckk

Mesaj Drago » 16 Ara 2012, 01:58

Kısıtlı bütçeniz ne kadar ? Önce doneleri doğru koyalım ?
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj Metin06 » 16 Ara 2012, 02:08

çoğu kişinin benim memuriyetime takılması hoş olmamış.benim daha önce açmış olduğum başlıkta ve verdiğim bilgilerde dikkat edilirse,saat seçimindeki asıl amaç ve kriter; askeri düzeyde para harcayarak en yüksek kalitede saate sahip olmak idi.ama şuan durum farklı.şimdi durum ZEVK ve BEĞENİLER doğrultusunda,imkanların elverdiği oranda,ucu açık bir süre zarfında iyi bir kolleksiyon sahibi olmak.bunu daha başka nasıl anlatabilirim bilemiyorum.daha önceki mesajlarım da da zaten belirttim defaatle bu durumu.ayrıca;
sayın @herojd11;kesinlikle ilk mesajımda da belirttiğim üzere çok merak ediyorum görüş ve önerilerinizi.tabi sadece sizin değil tüm arkadaşların.
sayın @frax;ne yazık ki ne beni anlamış nede yaptığınız yorum ile bir katkı sağlamışsınız.ayrıca yazdığım şeylerin ya çoğunu okumamış yada ikinci paragrafta yazdıklarınızla inceden bir hiciv-göndermede bulunmuşsunuz ama oda olmamış.ben daha önceden ne düzeyde ilgili-bilgili olduğumu hem bu konuda,hemde daha önceki mesajlarımda dile getirdim uzun uzadıya.işin keyif almadığım kısmını sanırım bu konudaki ilk mesajım ki bir cümlemden yola çıkarak vardınız. ama ne yazık ki yine yanıldınız.çünkü ben onu daha çok bir vurgu yapma,dikkat çekme adına kullanılan edebi bir teknik olarak kullanarak, bu konuya hasta olmama,tam zamanlı bir işte çalışmama rağmen aralıksız günlerce pc başından kalkmadan onlarca markayı sadece modellerini inceleyerek değil(belkide 1000 den fazla modeli tek tek incelediğimi ayrıca belirtirim), markaların tarihçelerinden,şimdiki durumlarına kadar araştırdığımada değindim.her halde enazından ilgisiz birisi,bu işten zevk almayan birisi veya yılda milyonlar kazanan birisi,böyle bir yol izlemez değil mi?
Kullanıcı avatarı
Metin06

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 195 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners