SeRxx yazdı:Metin06, liknler bozuk; eklemek istediğiniz linkleri yukarıdaki URL simgesine tıklayıp ortasına yapıştırın
belirttiğiniz gibi değiştirdim,umarım düzelmiştir.
SeRxx yazdı:Metin06, liknler bozuk; eklemek istediğiniz linkleri yukarıdaki URL simgesine tıklayıp ortasına yapıştırın
herojd11 yazdı:Gelir ve meslek konularına yorum yapmayacağım çünkü kimseyi olduğu gibi beni de ilgilendirmiyor ama madem saat forumundayız benim tek söyleyebileceğim böyle saat seçilmez , şimdi yatıyorum gerekirse ve nedenlerim merak edilirse yarın detaylandırırım
serdarfb yazdı:Ben topic sahibi arkadaşımıza karar veremediği markalardan biri olan Panerai da yardımcı olmak isterim. Kendisine PAM 396 öneriyorum.Benim en beğendiğim Panerai modeli.
![]()
http://www.panerai.com/en/watch-collection/specialties-collection/luminor-1950/62-tourbillon-gmt/74-luminor-1950-tourbillon-gmt-ceramica-pam00396
Ulysee Nardin markası hakkında pek bilgim yok. O yüzden yardımcı olamayacağım.![]()
vmetinsamimi itirafın için forum adına sana teşekkürü bir borç biliyorum.
Metin06 yazdı:serdarfb yazdı:Ben topic sahibi arkadaşımıza karar veremediği markalardan biri olan Panerai da yardımcı olmak isterim. Kendisine PAM 396 öneriyorum.Benim en beğendiğim Panerai modeli.
![]()
http://www.panerai.com/en/watch-collection/specialties-collection/luminor-1950/62-tourbillon-gmt/74-luminor-1950-tourbillon-gmt-ceramica-pam00396
Ulysee Nardin markası hakkında pek bilgim yok. O yüzden yardımcı olamayacağım.![]()
vmetinsamimi itirafın için forum adına sana teşekkürü bir borç biliyorum.
serdar bey teşekkür ederim.farklı katogorize edilmiş ama birbirinin neredeyse aynı modellerin neye göre ayrıştığı konusunda bilgi verirseniz sanırım benim için çok aydınlatıcı olur.mesela history ile specialties başlığı altında olan aynı adı taşıyan modellerin farkı nedir?buna benzer aydınlatıcı bilgiler nelerdir panerai konusunda?
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 195 misafir
|