Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Modern60 » 10 Tem 2010, 23:02
Bir de 8500 CO-AX makinenin frekansı yalnış açıklanmış. 4 hz yani 28800 a/saat olması lazım. 25200 a/saat ise 3.5 hz demek oluyor ama bu frekansa sahip 8500 yok.
-

Modern60
- Contributor
-
winterdrops » 14 Tem 2010, 14:32
Bu arada Omega'nın sitesine son girdiğimde sıvı metal alaşımlı modellerinin reklamını gördüm, yapılış aşamalarını falan seyredince baya meşakkatli evrelerden geçtiği görülüyor. Görsel açıdanda farklılık oluşturmuş gerçekten, ben çok beğendim. Hem PO'da hemde speedmaster serisinde kullanılmış bu sıvı metal. Kontrol etmeni tavsiye ederim clk. İkiside limitli üretim olacakmış galiba.
-

winterdrops
-
Clk » 19 Tem 2010, 12:48
clk yazdı:Cevap veren arkadaslara tesekkürler. Bu hikaye maalesef Omega'siz sonuclandi. Agir basan Rolex Gmt Master II son karar olarak bu konuya noktayi koymustur.
Edit: Konuyu bu sekilde noktalamayi uygun gördüm ki, ileride yeni üye olacak arkadaslarin okumasi durumunda "sonuc ne?" diye bir soru isareti olusmasin.
P.S. Bilgi yada öneri toplama amacli acmis oldugumuz konularin bir bütün halinde sonuca ulasmasina tüm forum üyeleri olarak dikkat edelim lütfen.
GMT Master II olayin son noktasi degilmis. Bu hikaye asagida ki baslik ile devam etmisti.
viewtopic.php?f=12&t=2701&p=28111&hilit=schumacher#p28111Bütünlügü bozmamak adina buraya tasiyayim dedim. Ilgi gösterip cevap yazan, fikir belirten tüm arkadaslara tesekkür ederim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
polemik » 05 Eyl 2010, 22:08
winterdrops yazdı:Bu arada Omega'nın sitesine son girdiğimde sıvı metal alaşımlı modellerinin reklamını gördüm, yapılış aşamalarını falan seyredince baya meşakkatli evrelerden geçtiği görülüyor. Görsel açıdanda farklılık oluşturmuş gerçekten, ben çok beğendim. Hem PO'da hemde speedmaster serisinde kullanılmış bu sıvı metal. Kontrol etmeni tavsiye ederim clk. İkiside limitli üretim olacakmış galiba.
PO Liquidmetal 45 mm'lik kasada da üretildi mi?
-

polemik
-
Clk » 26 Kas 2011, 22:05
Güle güle kullansin delikanli. Zevkli secim

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: berserk, casio42, Jugadorian, Mandos, ogeday ve 241 misafir