TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Venezianico

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Venezianico

Mesaj cemhk » 13 Haz 2024, 09:29

Saat değil de haç tartışılıyor çok nefis, canım Türkiye'm.
Kullanıcı avatarı
cemhk

Mesaj danGerfuLL » 13 Haz 2024, 09:51

HknDrsn yazdı:Evet siteye gidip bende kısa bir araştırma yaptım dediğiniz bilgiler mevcut. Erk Koçakta youtube üzerinde markanın videosunu yapmış. Markaya Türkiye'den ciddi talep olduğu o yüzden buraya gelmek istediklerini anlatıyor. Ne diyelim alacak olana hayırlı uğurlu olsun :D
Ciddi talep olduğu? [emoji2][emoji2] Buna gülünür işte. Hayır marka micro brand olmasa yine neyse diyeceğim de Türkiye'de bu markayı bilen kaç kişi var da ciddi talep olacak?

23021RAAEG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj hfatih » 13 Haz 2024, 10:28

danGerfuLL yazdı:
HknDrsn yazdı:Evet siteye gidip bende kısa bir araştırma yaptım dediğiniz bilgiler mevcut. Erk Koçakta youtube üzerinde markanın videosunu yapmış. Markaya Türkiye'den ciddi talep olduğu o yüzden buraya gelmek istediklerini anlatıyor. Ne diyelim alacak olana hayırlı uğurlu olsun :D
Ciddi talep olduğu? [emoji2][emoji2] Buna gülünür işte. Hayır marka micro brand olmasa yine neyse diyeceğim de Türkiye'de bu markayı bilen kaç kişi var da ciddi talep olacak?

Belli olmaz, instagram paralel evren gibi bir yer, iyi reklam yapıyorlarsa Türkiye'den de talep olması şaşırtmaz.
Kullanıcı avatarı
hfatih

Mesaj HknDrsn » 13 Haz 2024, 10:35

danGerfuLL yazdı:

Sosyal medyanın gücü işte, özellikle instagramda bir saat realsi bakıyorsun sonra sayısız saat reklamı önüne düşüyor. (Bu markanın reklamını en az 10 defa görmüşümdür)
Micro marka olsa da modelleri ve fiyatlarından dolayı tercih edilecektir. Ben çok kişinin haç simgesine takılacağını sanmıyorum, öyle olsaydı diğer markalarında bir alıcısı olmazdı.
Ticaret yapan arkadaşlar daha iyi bilir kimse satamayacağı saati ülkeye getirmez.
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullanıcı avatarı
HknDrsn

Mesaj vysaknc » 13 Haz 2024, 10:39

Saatlerin horolojik özellikleri bir yana ,burda insana dair medeniyetler arası kadim bir mesele sözkonusu,Semboller(Şiar'lar) her zaman önemlidir ve toplumlarda etki bırakmış ve aidiyet kazanmıştır.Bu hassasiyet bugün de hem bizim toplumumuzda hemde batılılar da oldukça güçlü bir şekilde varlığını devam ettirmektedir.Fakat batılılarda bu durum tarihi korkularından ötürü daha ön plandadır,bizde ise medeniyetimizin vermiş olduğu güven sayesinde hiçbir komplekse yer bırakmayacak şekilde özgüven hakimdir, yakın tarihimizde Bosna da ve hatta şimdi Filistin'de bunun sonuçları ortada , Zaten öyle olmasa bu semboller bu şekilde kullanılmazdı,Bende bizim tarihimize medeniyetimize ait olmayan sembolleri kullamayı tercih etmem..Resim

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hırs sebebi hasarettir..
Kullanıcı avatarı
vysaknc

Mesaj danGerfuLL » 13 Haz 2024, 11:00

HknDrsn yazdı:
danGerfuLL yazdı:

Sosyal medyanın gücü işte, özellikle instagramda bir saat realsi bakıyorsun sonra sayısız saat reklamı önüne düşüyor. (Bu markanın reklamını en az 10 defa görmüşümdür)
Micro marka olsa da modelleri ve fiyatlarından dolayı tercih edilecektir. Ben çok kişinin haç simgesine takılacağını sanmıyorum, öyle olsaydı diğer markalarında bir alıcısı olmazdı.
Ticaret yapan arkadaşlar daha iyi bilir kimse satamayacağı saati ülkeye getirmez.

Bu markaya bu TR fiyatı fazla, 1000 Euro'ya Steinhart 7750 mekanizma krono saat satıyor. O kadar para verdikten sonra Swiss Made saat alınır. 500 600 Euro bandında bolca diver model de mevcut Stein'de. Tabi bunlar benim görüşlerim katılınma zorunluluğu yok. Ticarette geçerli ilk kural, kişiyi o mala ihtiyacı olduğuna inandırmaktır. Alternatifi fazlaca mevcutken inatla bu markaya ihtiyacı olduğuna inandırmak biraz zor olacaktır.

hfatih yazdı:
danGerfuLL yazdı:

Belli olmaz, instagram paralel evren gibi bir yer, iyi reklam yapıyorlarsa Türkiye'den de talep olması şaşırtmaz.

Sosyal medya çok etkili; ancak ben yine de bu kadar talep olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Hele hele de ekonomi bu kadar dar boğazdayken ve Çin markaları leblebi gibi pilli saat parasına NH mekanizma otomatik saat satarken.

Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj HknDrsn » 13 Haz 2024, 11:20

danGerfuLL yazdı:Bu markaya bu TR fiyatı fazla, 1000 Euro'ya Steinhart 7750 mekanizma krono saat satıyor. O kadar para verdikten sonra Swiss Made saat alınır. 500 600 Euro bandında bolca diver model de mevcut Stein'de. Tabi bunlar benim görüşlerim katılınma zorunluluğu yok. Ticarette geçerli ilk kural, kişiyi o mala ihtiyacı olduğuna inandırmaktır. Alternatifi fazlaca mevcutken inatla bu markaya ihtiyacı olduğuna inandırmak biraz zor olacaktır.

Fiyatlandırma konusu evet dediğin gibi ama steinhart istediğin zaman ulaşabileceğin bir marka değil.
Adamlar markayı Avrupa fiyatlarına buraya getiriyor ve ben rekabet açısından olumlu düşünüyorum.
Alternatifler var evet ama bu gün Türkiye şartlarında İsviçre diver almak istiyorsun bu fiyat bandında ne alabilirsin?
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullanıcı avatarı
HknDrsn

Mesaj Derici » 13 Haz 2024, 14:18

cemhk yazdı:Saat değil de haç tartışılıyor çok nefis, canım Türkiye'm.
Yurtdışında, bize ait seboller, osmanlı tuğrası yada tevhid sembolü, yada ayyıldız gibi ürünleri, kaç Hristiyan yada yahudi alırda bileğine takar!?

21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Derici

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 192 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners