Ciddi talep olduğu? [emoji2][emoji2] Buna gülünür işte. Hayır marka micro brand olmasa yine neyse diyeceğim de Türkiye'de bu markayı bilen kaç kişi var da ciddi talep olacak?HknDrsn yazdı:Evet siteye gidip bende kısa bir araştırma yaptım dediğiniz bilgiler mevcut. Erk Koçakta youtube üzerinde markanın videosunu yapmış. Markaya Türkiye'den ciddi talep olduğu o yüzden buraya gelmek istediklerini anlatıyor. Ne diyelim alacak olana hayırlı uğurlu olsun
Belli olmaz, instagram paralel evren gibi bir yer, iyi reklam yapıyorlarsa Türkiye'den de talep olması şaşırtmaz.danGerfuLL yazdı:Ciddi talep olduğu? [emoji2][emoji2] Buna gülünür işte. Hayır marka micro brand olmasa yine neyse diyeceğim de Türkiye'de bu markayı bilen kaç kişi var da ciddi talep olacak?HknDrsn yazdı:Evet siteye gidip bende kısa bir araştırma yaptım dediğiniz bilgiler mevcut. Erk Koçakta youtube üzerinde markanın videosunu yapmış. Markaya Türkiye'den ciddi talep olduğu o yüzden buraya gelmek istediklerini anlatıyor. Ne diyelim alacak olana hayırlı uğurlu olsun
23021RAAEG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
danGerfuLL yazdı:Ciddi talep olduğu? [emoji2][emoji2] Buna gülünür işte. Hayır marka micro brand olmasa yine neyse diyeceğim de Türkiye'de bu markayı bilen kaç kişi var da ciddi talep olacak?HknDrsn yazdı:Evet siteye gidip bende kısa bir araştırma yaptım dediğiniz bilgiler mevcut. Erk Koçakta youtube üzerinde markanın videosunu yapmış. Markaya Türkiye'den ciddi talep olduğu o yüzden buraya gelmek istediklerini anlatıyor. Ne diyelim alacak olana hayırlı uğurlu olsun
HknDrsn yazdı:danGerfuLL yazdı:Ciddi talep olduğu? [emoji2][emoji2] Buna gülünür işte. Hayır marka micro brand olmasa yine neyse diyeceğim de Türkiye'de bu markayı bilen kaç kişi var da ciddi talep olacak?HknDrsn yazdı:Evet siteye gidip bende kısa bir araştırma yaptım dediğiniz bilgiler mevcut. Erk Koçakta youtube üzerinde markanın videosunu yapmış. Markaya Türkiye'den ciddi talep olduğu o yüzden buraya gelmek istediklerini anlatıyor. Ne diyelim alacak olana hayırlı uğurlu olsun
Sosyal medyanın gücü işte, özellikle instagramda bir saat realsi bakıyorsun sonra sayısız saat reklamı önüne düşüyor. (Bu markanın reklamını en az 10 defa görmüşümdür)
Micro marka olsa da modelleri ve fiyatlarından dolayı tercih edilecektir. Ben çok kişinin haç simgesine takılacağını sanmıyorum, öyle olsaydı diğer markalarında bir alıcısı olmazdı.
Ticaret yapan arkadaşlar daha iyi bilir kimse satamayacağı saati ülkeye getirmez.
hfatih yazdı:Belli olmaz, instagram paralel evren gibi bir yer, iyi reklam yapıyorlarsa Türkiye'den de talep olması şaşırtmaz.danGerfuLL yazdı:Ciddi talep olduğu? [emoji2][emoji2] Buna gülünür işte. Hayır marka micro brand olmasa yine neyse diyeceğim de Türkiye'de bu markayı bilen kaç kişi var da ciddi talep olacak?HknDrsn yazdı:Evet siteye gidip bende kısa bir araştırma yaptım dediğiniz bilgiler mevcut. Erk Koçakta youtube üzerinde markanın videosunu yapmış. Markaya Türkiye'den ciddi talep olduğu o yüzden buraya gelmek istediklerini anlatıyor. Ne diyelim alacak olana hayırlı uğurlu olsun
danGerfuLL yazdı:Bu markaya bu TR fiyatı fazla, 1000 Euro'ya Steinhart 7750 mekanizma krono saat satıyor. O kadar para verdikten sonra Swiss Made saat alınır. 500 600 Euro bandında bolca diver model de mevcut Stein'de. Tabi bunlar benim görüşlerim katılınma zorunluluğu yok. Ticarette geçerli ilk kural, kişiyi o mala ihtiyacı olduğuna inandırmaktır. Alternatifi fazlaca mevcutken inatla bu markaya ihtiyacı olduğuna inandırmak biraz zor olacaktır.
Yurtdışında, bize ait seboller, osmanlı tuğrası yada tevhid sembolü, yada ayyıldız gibi ürünleri, kaç Hristiyan yada yahudi alırda bileğine takar!?cemhk yazdı:Saat değil de haç tartışılıyor çok nefis, canım Türkiye'm.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 192 misafir
|