TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ücretsiz Saat Modluyorum - İnşa ediyorum!

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ücretsiz Saat Modluyorum - İnşa ediyorum!

Mesaj Curiosity » 22 Eyl 2025, 19:08

Jugadorian yazdı:Güzel bir model olmuş, elinize sağlık.. :thumbup:
İlgi alaka ve desteğiniz için sonsuz şükranarımı sunuyorum. Gerçekten de size borçlanmış hissediyorum umarım bir gün öderim.

Honor, Mercy, Daring, Allegiance
And the smell of the soil after the rain.
Kullanıcı avatarı
Curiosity

Mesaj kogan » 22 Eyl 2025, 22:27

Çok keyifli bir hobi seçmişsiniz. Videoda yaptığınız saat de çok şık bir model olmuş. Tebrikler :champ:
The two most powerful warriors are patience and time.
Kullanıcı avatarı
kogan

Mesaj Curiosity » 22 Eyl 2025, 22:44

kogan yazdı:Çok keyifli bir hobi seçmişsiniz. Videoda yaptığınız saat de çok şık bir model olmuş. Tebrikler :champ:
Çok teşekkür ederim keşke daha özgün işler çıkarabilsem ama bunun için çok yol kat etmem gerekiyor. :)

Kullanıcı avatarı
Curiosity

Mesaj Ufkynl » 22 Eyl 2025, 23:35

Turk saatcikiginde devrim gibi proje. Markaniz logonuz hersey harika. Tutacak ektiginiz fikir. Hayırlı olsun.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Ufkynl

Mesaj Curiosity » 22 Eyl 2025, 23:51

Ufkynl yazdı:Turk saatcikiginde devrim gibi proje. Markaniz logonuz hersey harika. Tutacak ektiginiz fikir. Hayırlı olsun.

Estağfurullah hocam bizimki daha çok hobi, bu Hisarardı da aslında ironik bir şey benim için, çocukken babamın saatlerini kaçırır halk arasında Hisarardı denen mevkide taşla kırarak içerine bakmaya çalışırdım. Sadece taş dışında bir şeylerle denesem ne olacağını görmek istedim. :)

Kullanıcı avatarı
Curiosity

Mesaj Ufkynl » 23 Eyl 2025, 00:14

Curiosity yazdı:
Ufkynl yazdı:Turk saatcikiginde devrim gibi proje. Markaniz logonuz hersey harika. Tutacak ektiginiz fikir. Hayırlı olsun.

Estağfurullah hocam bizimki daha çok hobi, bu Hisarardı da aslında ironik bir şey benim için, çocukken babamın saatlerini kaçırır halk arasında Hisarardı denen mevkide taşla kırarak içerine bakmaya çalışırdım. Sadece taş dışında bir şeylerle denesem ne olacağını görmek istedim. :)

Evet gonderilerinizi okudum. Kesinlikle devam edin lütfen. Bizde güzel biseye tanık olalım. Vostok modlamistim bi ara ama hayat rutini devam ettirmedi mesela. Ama siz hem çok yeteneklisiniz hem de inancinizi saglam temeller uzerine oturmussunuz.

Kullanıcı avatarı
Ufkynl

Mesaj Curiosity » 23 Eyl 2025, 00:24

Ufkynl yazdı:
Curiosity yazdı:

Evet gonderilerinizi okudum. Kesinlikle devam edin lütfen. Bizde güzel biseye tanık olalım. Vostok modlamistim bi ara ama hayat rutini devam ettirmedi mesela. Ama siz hem çok yeteneklisiniz hem de inancinizi saglam temeller uzerine oturmussunuz.

Çok teşekkür ederim bana güç veriyorsunuz. Devam etmeme gibi bir düşüncem yok. Geleceğe yönelik düşüncelerimi de aktarmak isterim; Bu aralar bolca kimyasallar ve kaplama teknikleri, gibi ilerisi için planladığım projeler hakkında bol bol teorik bilgi ediniyorum, en iyi ihtimalle sonraki yıl bu zamanlarda bu tür imalatlar denemeye başlayacağımı umuyorum. Öte yandan sizi çok iyi anlıyorum umarım kendinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Haftaya Meca - Quartz Kronograf bir saat geliyor beklerim. :)

Kullanıcı avatarı
Curiosity

Mesaj Jugadorian » 24 Eyl 2025, 08:45

Bir düşüncemi de paylaşmak istedim, videoda fon müziği olabiliyor mu? Mutlaka değerlendirmiş ve düşünmüşsünüzdür, fikrimi paylaşmak istedim. İzlerken keyif katabilir.
Hi! I'm newbie.
Kullanıcı avatarı
Jugadorian

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners