Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Rolex sahibi olmak isteyenlere... Elinizi cabuk tutun!!! Euro/CHF kurunda ki siddetli degisiklikten dolayi Rolex firmasi liste fiyatlarini revize edecek. Tarih tam kesin olmasa da beklenti Eyl羹l/Ekim en gec Kasim aylari.
Edit: Yazdim zannettigim ama yazmadigim elinizi cabuk tutun c羹mlesi eklenmistir
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
imdi bu konuda deiik y繹ntemler izlenebilir. Al覺nacak saatin bayii de ka癟 y覺l覺ndan kald覺覺 繹nemlidir.. eer istediin saat 1-2 sene bayii de kalm覺ssa 癟ok g羹zel bir indirim al覺rs覺n. ho bunu nas覺l bileceksin. 襤lk bata saat 羹zerindeki toz 癟iziklerine bakman gerekir. sonra kay覺 durumuna. C'ler de gergin olarak duran kay覺 bir s羹re sonra kullan覺lm覺 g繹r羹nt羹s羹 verir. Bu arada rolexin fiyat revizesi sadece 癟elik saatlerde belki olabilir. Ancak bunu bile sanm覺yorum 癟羹nk羹 alt覺n覺n deeri herg羹n 癟覺k覺yor alt覺n saatlere bu durumda zam gelmesi gerekirken revize olmas覺 zor duruyor.
Simdi benim burada anlamadigim "Revise" kelimesinin neden indirim olarak algilandigi. Revise hepimizin bildigi gibi g繹zden gecirmek, tekrar ele almak, yenilemek demek...
Herojd, iyi niyet ile %85'lik bir indirim talep ederken; ben %9'luk bir artistan bahsediyorum.
Aksi taktirde neden Rolex almayi planlayanlar acele etsin yazayim Acele edin simdi satin alin 2-3 ay sonra %10 daha ucuz
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...