TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatiniz Çizilince Ne Hissediyorsunuz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saatiniz Çizilince Ne Hissediyorsunuz?

Mesaj asymptote » 14 Oca 2012, 18:04

Bugün kabus denebilecek bir rüya gördüm hayır olsun inşallah;

Rüyamda benim Tissot'un camı çatlamıştı (saat 6 hizasında:D) öyle bir üzüntü duyuyordum ki anlatamam. Servise götürdüm saati, problemi-arızayı not ediyordu görevlinin biri, şu gün şu saatte gel al dedi. Ben saatin çatlak olan camını da istiyorum, bunu not düşün dedim. Adam, alaycı bir gülümsemeyle "yeni ve orjinal bir cam takacağız beyefendi ne yapacaksınız eski camı" dedi kafasını iki yana salladı.. O anda sinirle ve hiddetle adamın üzerine doğru atıldım, boğmak istedim kendisini.. irkilerek kan ter içinde uyandım...
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj nickynick » 14 Oca 2012, 18:08

asymptote yazdı:Bugün kabus denebilecek bir rüya gördüm hayır olsun inşallah;

Rüyamda benim Tissot'un camı çatlamıştı (saat 6 hizasında:D) öyle bir üzüntü duyuyordum ki anlatamam. Servise götürdüm saati, problemi-arızayı not ediyordu görevlinin biri, şu gün şu saatte gel al dedi. Ben saatin çatlak olan camını da istiyorum, bunu not düşün dedim. Adam, alaycı bir gülümsemeyle "yeni ve orjinal bir cam takacağız beyefendi ne yapacaksınız eski camı" dedi kafasını iki yana salladı.. O anda sinirle ve hiddetle adamın üzerine doğru atıldım, boğmak istedim kendisini.. irkilerek kan ter içinde uyandım...

Resim

:D
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj fsinan » 17 Oca 2012, 19:11

Kızgınım şu anda, meşhur 316L, bir mont fermuarına kurban gitti, fermuar nedir ki, dandik alaşım, yazıklar olsun :D
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj mehmetalpcan » 18 Oca 2012, 16:42

takmayın kafanıza saat bu değiştirirsinzi sizlemi yaşayacak.ya insanın çizilmesi yaş ilerledikçe yavaş yavaş çıkan hastalıklar,göreceli bakıp umursamamak gerekir.kişisel fikrim saatlere abartılı ücret verme taraftarı değilim.saat sahibi ile yaşlanmalı ,sevdiklerimizin vede kendimizin geleceği için tasarruf etmeliyiz.evladiyelik güzel otomatik (abartılı değil) alınmalı vede özenli kullanılmalı selamlar.
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Mesaj Turkmen » 18 Oca 2012, 17:53

İstanbul Kapalı Çarşı'da yürürken kol saatimin camına birisi saatliyle beraber çarpıp, Swatch saatimin camını çizmişti. Kalabalıktan saatimi çizen adamı bulamadıydım. İstikamet doğru Beyoğlu Swatch yetkili servisi olmuştu. Şükür, saat camında ki çizik ücretsiz giderilmişti, epey minnattar kalmıştım. Saatimin camında çizik gördüğüm zaman saatim sanki tüm büyüsünü kaybediyor. Bütün büyüsü kaçıyor benim için, kırmak istiyorum.
Kullanıcı avatarı
Turkmen

Mesaj SeRxx » 18 Oca 2012, 17:58

Turkmen adam da saatiyle çarpmış belki o da seni arıyordur, adamı bulsaydın dövecekmiydin :lol:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Turkmen » 19 Oca 2012, 17:52

O kalabalıkta kedi yavrusunu bile bulamazdı :) İyi ki bende bulamadım adamı. Herhangi biri arabası çizildiği zaman nasıl sinirleniyorsa, bende saatim çizildiği zaman öyle sinirlenirim. O kadar para biriktirip satın al, gözünden bile sakın sonra gelip koluna sahip çıkamayan vatandaşın birisi saatini çizsin. Kışın kolay, kazak altında taşıyoruz fakat yazın saati kollamak zorlaşıyor. Bizim saatlere nazar deyiyor olmasın? :D Toplu halde kurşun döktürsek diyorum :lol:

Sırf çizilmesinden çekindiğim için gündelik olarak bu saatleri kullanamıyorum.
Kullanıcı avatarı
Turkmen

Mesaj SeRxx » 19 Oca 2012, 19:13

Bu arada foruma hoşgeldin :champ: Avatarına bakılırsa adamı bulsaydın hiç hoş şeyler olmayacakmış :lol:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: comtec, Google [Bot], therapeute ve 71 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners