Saglikla kullanin, cok guzel.Reczebb yazdı:Batı Almanya vs Doğu Almanya.
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saglikla kullanin, cok guzel.Reczebb yazdı:Batı Almanya vs Doğu Almanya.
Reczebb yazdı:Batı Almanya vs Doğu Almanya.
Bu ikiliyi çok kıskandım. Hayırlı olsun [emoji1]Reczebb yazdı:Batı Almanya vs Doğu Almanya.
@mturann teşekkürler. @Ycg ikisi arasında birkaç yıl var ama güzel bir ikili oldular. Teşekkürler.Ycg yazdı:Bu ikiliyi çok kıskandım. Hayırlı olsun [emoji1]Reczebb yazdı:Batı Almanya vs Doğu Almanya.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Av hayvanı derisi kullanmasam da birkaç incelemede timsah derisi kayış ile çok yakıştırmıştım junghans'ı. Benzer bir sentetik doku bulabilirseniz tavsiye ederim.Reczebb yazdı:@mturann teşekkürler. @Ycg ikisi arasında birkaç yıl var ama güzel bir ikili oldular. Teşekkürler.Ycg yazdı:Bu ikiliyi çok kıskandım. Hayırlı olsun [emoji1]Reczebb yazdı:Batı Almanya vs Doğu Almanya.
Ben de o tarz videolara ve fotoğraflara bakiyorum. Birşeyler çıkacak ama nasıl olur göreceğiz. Teşekkürler önerileriniz için.Ycg yazdı:Av hayvanı derisi kullanmasam da birkaç incelemede timsah derisi kayış ile çok yakıştırmıştım junghans'ı. Benzer bir sentetik doku bulabilirseniz tavsiye ederim.Reczebb yazdı:@mturann teşekkürler. @Ycg ikisi arasında birkaç yıl var ama güzel bir ikili oldular. Teşekkürler.Ycg yazdı:Bu ikiliyi çok kıskandım. Hayırlı olsun [emoji1]Reczebb yazdı:Batı Almanya vs Doğu Almanya.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: myigitk ve 213 misafir
|