TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Swatch and Omega

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Swatch and Omega

Mesaj evsen81 » 26 Mar 2022, 21:57

digitusmaximus yazdı:Dayanamadım sataştım birine.. :D

Resim

:thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
Kullanıcı avatarı
evsen81

Mesaj dkmbismarck » 26 Mar 2022, 21:58

Cok guzel olmus,cok begendim.Keske 7750 benzeri mekanik versiyonu da olsaymis.Moonwatch sahibi arkadaslar cok sansli,saatleri artik daha bilinir ve kiymetli oldu,MoonSwatch almayi dusunenlere simdiden hayirli olsun diyorum.

Bazi kendini gerceklestirememis uyelerin yorumlari malesef utanc verici,keske forumda engelle butonu olsa.
Kullanıcı avatarı
dkmbismarck

Mesaj mrtkrks » 26 Mar 2022, 22:13

dkmbismarck yazdı:Cok guzel olmus,cok begendim.Keske 7750 benzeri mekanik versiyonu da olsaymis.Moonwatch sahibi arkadaslar cok sansli,saatleri artik daha bilinir ve kiymetli oldu,MoonSwatch almayi dusunenlere simdiden hayirli olsun diyorum.

Bazi kendini gerceklestirememis uyelerin yorumlari malesef utanc verici,keske forumda engelle butonu olsa.
Omega müşterilerinin bir kısmı bu işbirliğinden hoşlanmasa da çoğunluğunun hoşlandığını yabancı forumlarda bulunan arkadaşlar farketmiştir.

Ancak Omega sahibi olmayan arkadaşların nefreti ile ben sadece TSF’de karşılaştım.

Sanki Omega onları aşağılıyormuş, siz orijinalini alamıyorsunuz alın size ucuz versiyonu gibi algıladılar bu kampanyayı ve nefretlerini kusuyorlar.

Gün sonunda, dış mihraplar bizim psikolojimizle oynamaya çalışmıyorlar. Sadece harika bir pazarlama stratejisi ortaya koydular ve bir anda tüm dünyanın Omega ve Swatch markalarını konuşmasını sağladılar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
mrtkrks

Mesaj manil » 26 Mar 2022, 22:28

Bir foto gelsin... Resim

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj dkmbismarck » 26 Mar 2022, 22:29

mrtkrks yazdı:
dkmbismarck yazdı:Cok guzel olmus,cok begendim.Keske 7750 benzeri mekanik versiyonu da olsaymis.Moonwatch sahibi arkadaslar cok sansli,saatleri artik daha bilinir ve kiymetli oldu,MoonSwatch almayi dusunenlere simdiden hayirli olsun diyorum.

Omega müşterilerinin bir kısmı bu işbirliğinden hoşlanmasa da çoğunluğunun hoşlandığını yabancı forumlarda bulunan arkadaşlar farketmiştir.

Ancak Omega sahibi olmayan arkadaşların nefreti ile ben sadece TSF’de karşılaştım.

Sanki Omega onları aşağılıyormuş, siz orijinalini alamıyorsunuz alın size ucuz versiyonu gibi algıladılar bu kampanyayı ve nefretlerini kusuyorlar.

Gün sonunda, dış mihraplar bizim psikolojimizle oynamaya çalışmıyorlar. Sadece harika bir pazarlama stratejisi ortaya koydular ve bir anda tüm dünyanın Omega ve Swatch markalarını konuşmasını sağladılar.

Kesinlikle katiliyorum.Moonwatch sahibi olsaydim,avm kuyruk resimlerini gordukten sonra saatime olan ilgi alakam herhalde artardi.
Kullanıcı avatarı
dkmbismarck

Mesaj tudorian » 26 Mar 2022, 23:23

Herkese hayırlı akşamlar, bu birlikteliğe gelen farklı tepkileri tek konuda gözlemlemek açısından ziyadesi ile güzel bir başlık olmuş. Katılımcı üyelere teşekkürler.

Benim dikkatimi çeken Swatch moonswatch modellerinin diğer Omega speedmaster modellerinden daha göze çekici gelmesi oldu. Böyle başka düşünen var mı merak ettim. Sizce ilerleyen yıllarda Speedmaster modellerinin bu tasarımlar ile satışa çıkması olası mıdır?

Sağlıcakla kalınız
Kullanıcı avatarı
tudorian

Mesaj uhpu » 26 Mar 2022, 23:31

mrtkrks yazdı:

Katılıyorum yazdıklarınıza.
Sevgili üyelerimiz Bu ürüne bu açıdan bakabilse bu kadar keskin yazılar yazılmazdı.

Kullanıcı avatarı
uhpu

Mesaj mvurucu » 26 Mar 2022, 23:47

tudorian yazdı:Herkese hayırlı akşamlar, bu birlikteliğe gelen farklı tepkileri tek konuda gözlemlemek açısından ziyadesi ile güzel bir başlık olmuş. Katılımcı üyelere teşekkürler.

Benim dikkatimi çeken Swatch moonswatch modellerinin diğer Omega speedmaster modellerinden daha göze çekici gelmesi oldu. Böyle başka düşünen var mı merak ettim. Sizce ilerleyen yıllarda Speedmaster modellerinin bu tasarımlar ile satışa çıkması olası mıdır?

Sağlıcakla kalınız

Modele asina oldukca bu guzel koleksiyon gibi cok fazla goze hos gelen versiyonlar oldugunu goreceksiniz...
Ben hem limited edition cikarilma sebebi hem de tasarimi olarak silver snoopy versiyonunu cok severdim her ne kadar fiyat olarak biraz ulasilmaz olsa da benim icin...kadran dizayni snoopy nin saate kattigi sevimli hava:) oldukca cekici kiliyor benim icin saati
Keza dijital olmasina ragmen speedmaster x 33 de hem titanium malzemesi hem de tam bir professional tool havasi ile yine harika bir versiyon bence

Hatta gunes enerjisi ile hareket eden solar impulse planoru icin cikarilan HB - SİA versiyonu da bence cok yakisikli idi..sari sitede ikinci el ilanina rastgelmis baya da niyetlenmistim

Speedmaster zaten bir kult ve bence bu koleksiyon da oldukca albenili...
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Ergİn ve 207 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners