asymptote yazdı:spray o telefondaki arkadaş gelsin burada yazsın, ne demek sadece pil değişimi olmuyormuş? Pili değiştireceksin, contayı yenileyeceksin ve sızdırmazlık testi yapacaksın. Bunların hepsini adam gibi yap, al 20 lirayı da ama öyle şark kurnazlığı yapıp iş yapıyormuş gibi göstererek istenmeyen ekstra bir hizmet uydurarak onun da parasını alma. Sana saatle birlikte sızdırmazlık test sonuçlarını gösteren bir fiş gönderdiler mi spray? Eğer göndermediyseler Baran'ın başına gelen senin de başına gelebilir, servisten yeni çıkan saatin bir süre sonra içine su alabilir..
Archimed yazdı:Spary'nin yazdıklarından anladığım kadarıyla; saate bakım yaptığını belirten bayi, aslında saati Aydın Saat'e hiç göndermeden, Aydın Saat'in adını kullanarak, kendi başına bir hizmet sunmuş olabilir düşüncesindeyim. Nitekim Aydın Saat görevlisi 2 adet dökümandan söz etmesine rağmen anladığım kadarıyla bayi, Spary'e herhangi bir döküman ibraz etmiyor.
@Spary; saati hangi bayiye verdiğini bizimle paylaşır mısın?
Ben geçen yaz pili biten Seiko Kronograf'ın pilini yolumun üstünde olduğu için Ataköy Galleria'daki Kuz Optik'te değişmiştim. Daha önce orada damat saatim olan Longines'in pilini de değişmişlerdi. Oranın ustası her iki saate de bir zarar vermeden, gayet düzgün bir şekilde pilleri değişmişti. İşlem için de 10 TL mi, 20 TL mi, öyle bir rakam ödemiştim.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 198 misafir
|