TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ve Tercihim Rolex Explorer II Polar Oldu!

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: ..ve Tercihim Rolex Explorer II Polar Oldu!

Mesaj Clk » 21 Şub 2010, 23:08

Nick, Kaan'in belirttigi noktayi unutma. Ucaga para vermiyor, vizeye para vermiyor ve zaten oraya ucmak durumunda. Sadece otel buda kabul edilebilir birsey. Eger o taraflara düzenli gidip gelen akraban yada cok samimi bir arkadasin yoksa bu fikri aklindan simdiden cikart derim. :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: ..ve Tercihim Rolex Explorer II Polar Oldu!

Mesaj nickynick » 21 Şub 2010, 23:28

Yok yanlis anladin clk, orada pesin para onerseydi ayni indirimi alir miydi onu sordum?
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Re: ..Ve Tercihim Rolex Explorer II Polar Oldu!

Mesaj razz » 22 Şub 2010, 00:52

007;
Üstad saatin hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanı temenni ederim..
Çok güzel bir saat almmışsın bu arada.. Nick'e de söylemiştim, Exp II "Polar White" gördüğüm en güzel beyaz kadranlı saat diyebilirim.. Özellikle Lumi'ler parladığında daha da güzel gözüküyor;)

Bu arada ufak bir gözlemimi belirteyim; işim gereği çok fazla yabancı müşteriyle uğraşıyorum ve farklı ülkelerden farklı title'lara sahip insanlarla temas halindeyim sürekli..
Uzakdoğu'lu müşterilerimizin tamamında Exp II var diyebilirim.. ( Polar White ezici bir farkla fazla siyaha göre.. )
İspanyol, İtalyan, Portekiz vb. ülkelerden gelenlerde genelde DateJust görüyorum.. Bazen AP Royal Oak da gördüğüm oldu..
Arapların tamamında DateJust veya President var.. Kadranlar muhakkak taşlı.. Materyal kesinlikle altın..
Türk kontaktlarımız genelde 16610 veya Bvlgari tercih ediyor.. Bir defa TwoTone Daytona'ya da şahit oldum.. :)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Re: ..Ve Tercihim Rolex Explorer II Polar Oldu!

Mesaj Double0Se7en » 22 Şub 2010, 06:18

razz yazdı:007;
Üstad saatin hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanı temenni ederim..
Çok güzel bir saat almmışsın bu arada.. Nick'e de söylemiştim, Exp II "Polar White" gördüğüm en güzel beyaz kadranlı saat diyebilirim.. Özellikle Lumi'ler parladığında daha da güzel gözüküyor;)

Bu arada ufak bir gözlemimi belirteyim; işim gereği çok fazla yabancı müşteriyle uğraşıyorum ve farklı ülkelerden farklı title'lara sahip insanlarla temas halindeyim sürekli..
Uzakdoğu'lu müşterilerimizin tamamında Exp II var diyebilirim.. ( Polar White ezici bir farkla fazla siyaha göre.. )
İspanyol, İtalyan, Portekiz vb. ülkelerden gelenlerde genelde DateJust görüyorum.. Bazen AP Royal Oak da gördüğüm oldu..
Arapların tamamında DateJust veya President var.. Kadranlar muhakkak taşlı.. Materyal kesinlikle altın..
Türk kontaktlarımız genelde 16610 veya Bvlgari tercih ediyor.. Bir defa TwoTone Daytona'ya da şahit oldum.. :)

Harika bir gözlem:) Benim de içimden geçirdiklerimi dile getirmişsin..Farklı kültürlerin farklı zevkleri..Two Ton daytona da mesela 9900USD idi..Ve çok vardı demek ki onu da seviyor uzak doğu halkı..Beğenmenize sevindim çok teşekkür ederim..
''A Crown for Every Achievement'
Kullanıcı avatarı
Double0Se7en

Re: Ve Tercihim Rolex Explorer II Polar Oldu!

Mesaj darknight » 22 Şub 2010, 11:18

Hayırlı olsun 007, güle güle kullan.
Detaylı foto ve incelemeleri bekliyoruz.
Kullanıcı avatarı
darknight

Mesaj 2fast4u » 22 Şub 2010, 11:52

hayirli olsun beyaz kadran farkli bir tercih olmus ....Amerika'nin bu garanti konusundaki anlasilmazligi biraz boburlenmesindan kaynakli sanirim ps3 ten cep telefonuna kadar hatta laptop larda bile ulke sinirli garantisi mevcut.Saticiya sorarsaniz bazi markalar bu konuyu takmayip uluslararasi garanti veriyor. Asagida amerika deyince size canli bir manhattan 5th ave. dan buyuk bir saatci magazasi ve rolex manyaklari icin rolex building :)

Resim

Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 22 Şub 2010, 16:10

O ne öyle eski :) Yiksinlar bunu yeni yapsinlar. Dubaide ki kuleleri gibi ihtisamli birsey yapsinlar :)

Resim

2fast4u, saatci dehsetmis.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Double0Se7en » 22 Şub 2010, 16:44

Tourneau Amerikada asagi yukari heryerde olan ikinci el alan ve satan ve bunun yaninda tabiki 0 saat satan bir yer. Gecen aralik ayinda submariner date icin 5200USD fiyat almistim.Benim PO icin ise 2200 usd fiyat vermisti..Onunde cok guzel bir fotografim var bulursam eklerim, bu arada adamlar ciddi saat satiyorlar..
Bu arada su anda loungedayim birazdan ucagim kalkicak ve yaklasik 13 saat sonra Istanbulda olucam oglene dogru resimleri koyarim..Bir de youtube icin acilis videosu ekleyelim uzakdogulu dostlarimiz gibi:)
En son Double0Se7en tarafından 22 Şub 2010, 16:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
''A Crown for Every Achievement'
Kullanıcı avatarı
Double0Se7en

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 65 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners