clk yazdı:Vintage saatler disinda kafamda bir iki model belirledim iste onlardan 3 tanesi
Zenith, El Primero Striking 10th Chronograph
Bakalim baska birsey almadan bu saatlerden birini alincaya kadar dayanabilecekmiyim
clk yazdı:PP Nautilus 3712 yada 5712 haric bana hicbir sekilde hitap etmeyen bir saat ayni Royal Oak Jumbo gibi. Sonucta, bende birgün yaslanacagim o zaman belki kolay okunsun yasli adamin burusmus kolunda fazla abartili durmasin diye bir Nautilus alabilirim. Neden 37 ve 57, cünkü saatte hareket var, kadran canli ve saat yasiyor. Standart Nautilus'ta yada Jumbo'daki gibi ölü bir ruhu yok.
clk yazdı:Yukarida örnegini verdigim Off Shore, tam benim yasima uygun; fiyat olarak gayet mantikli ve hos bir model. Istersen takim elbise ile tak istersen mayo ile her yere uyar
clk yazdı:Daytona Gold ise 23.000 Euroluk fiyatina insanlar tarafindan sürekli rakip aranan ancak halen bu klasmanda bir numara olan saat. Sonucta zevk meselesi
clk yazdı:Sonuc, benim taktigim saatleri klasik saat seven birisi takmaz, Calatrava disinda da hangi klasik saati verseler (bedava bile verseler) ben takmam
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 183 misafir
|