TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bundan Sonra Gelecek 3 Saati Beraber Seçelim

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Bundan sonra gelecek 3 saati beraber secelim.

Mesaj Clk » 26 May 2010, 08:31

Daytona begenmeyen arkadaslar bir daha baksin diyorum :)

Resim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Cant » 26 May 2010, 11:56

beğenmemezlik etmek ayıp olur ama bir tık üstüne ap ro chrono veya pp nautilus varken bilemiyorum.
tabii bu noktada serinin en hot modeli olan çelik için konuşuyorum, beyaz altın tarafına geçersek o fiyat aralığında seçenekler derya deniz haline geliyor :)
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj Clk » 26 May 2010, 12:15

PP Nautilus 3712 yada 5712 haric bana hicbir sekilde hitap etmeyen bir saat ayni Royal Oak Jumbo gibi. Sonucta, bende birgün yaslanacagim o zaman belki kolay okunsun yasli adamin burusmus kolunda fazla abartili durmasin diye bir Nautilus alabilirim. Neden 37 ve 57, cünkü saatte hareket var, kadran canli ve saat yasiyor. Standart Nautilus'ta yada Jumbo'daki gibi ölü bir ruhu yok.

Yukarida örnegini verdigim Off Shore, tam benim yasima uygun; fiyat olarak gayet mantikli ve hos bir model. Istersen takim elbise ile tak istersen mayo ile her yere uyar.

Daytona Gold ise 23.000 Euroluk fiyatina insanlar tarafindan sürekli rakip aranan ancak halen bu klasmanda bir numara olan saat. Sonucta zevk meselesi.

Sonuc, benim taktigim saatleri klasik saat seven birisi takmaz, Calatrava disinda da hangi klasik saati verseler (bedava bile verseler) ben takmam :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj nickynick » 26 May 2010, 12:35

Resim

Resim

Artık lütfen bir ROO al Bülent :)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj polemik » 26 May 2010, 12:47

Halihazırda bir Daytona varken ikinci bir Daytona, hem de yüksek fiyatlı bir Daytona almak bana göre değil açıkçası.

ROO düşünürdüm ben olsam.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
polemik

Mesaj nickynick » 26 May 2010, 13:03

Resim
Gerçekten bu sefer Daytona'yı geç :)

Resim

Resim
Resim
Resim

ROO'ya gel :)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj polemik » 26 May 2010, 13:16

clk yazdı:Vintage saatler disinda kafamda bir iki model belirledim iste onlardan 3 tanesi

Zenith, El Primero Striking 10th Chronograph

Bakalim baska birsey almadan bu saatlerden birini alincaya kadar dayanabilecekmiyim :)

Zenith de çok güzel bir saat.

36.000 alternansın çok keyifli olacağını düşünüyorum. :)
Kullanıcı avatarı
polemik

Mesaj Cant » 26 May 2010, 15:36

forum muhalifi ya da sana muhalif gibi olmak istemem ama:

clk yazdı:PP Nautilus 3712 yada 5712 haric bana hicbir sekilde hitap etmeyen bir saat ayni Royal Oak Jumbo gibi. Sonucta, bende birgün yaslanacagim o zaman belki kolay okunsun yasli adamin burusmus kolunda fazla abartili durmasin diye bir Nautilus alabilirim. Neden 37 ve 57, cünkü saatte hareket var, kadran canli ve saat yasiyor. Standart Nautilus'ta yada Jumbo'daki gibi ölü bir ruhu yok.

standart nautilus veya ro jumbo bende almadim ancak not düşelim, yaşayan saatlerin büyük coğunluğunu bu mekanizmalar 10 defa mezara gömer. bu saatleri alanlar genellikle sade zevkli ve tek saat kullanıcıları oluyor.

clk yazdı:Yukarida örnegini verdigim Off Shore, tam benim yasima uygun; fiyat olarak gayet mantikli ve hos bir model. Istersen takim elbise ile tak istersen mayo ile her yere uyar

ben saatlerimi yaşa ve kıyafete göre almadığım için bu görüşe katılamıyorum.

clk yazdı:Daytona Gold ise 23.000 Euroluk fiyatina insanlar tarafindan sürekli rakip aranan ancak halen bu klasmanda bir numara olan saat. Sonucta zevk meselesi

bu klasman bir yerde yazılı varsa link rica edeyim, bence yok. Zaten sonrasında 'zevk meselesi' diyerek asıl doğruyu yazmış oluyorsunuz. 23000 euro'ya neler alınabilir konusunda uzun bir liste yapabilmek mümkün ama. ben şahsen chrono saatlerin doğasını en iyi çeliğin yansıttığını düşünüyorum.

clk yazdı:Sonuc, benim taktigim saatleri klasik saat seven birisi takmaz, Calatrava disinda da hangi klasik saati verseler (bedava bile verseler) ben takmam :)

bu kişisel bir tercihtir, saygı duyarım.
Kullanıcı avatarı
Cant

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 183 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners