TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yeni a癟覺lan TSF edition saat bal覺klar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni a癟覺lan TSF edition saat bal覺klar覺

Mesaj HknDrsn » 27 Nis 2019, 16:50

Tolgi06 yazd覺:Arkadalar bence hen羹z ortada sadece bal覺k varken ve detay yokken almam etmem 癟ok b羹y羹k vs demeyelim, bekleyelim g繹relim ona g繹re al覺p almamak zaten kullan覺c覺ya kalm覺. Baya emek harcan覺yor bu projelere, zaman覺 gelince de forum y繹neticileri t羹m sorular覺 yan覺tlar zaten. K覺sacas覺 sakin :D

Bu konuda kasa, 癟ap, kadran vs bilgilerin yer ald覺覺 bir anket d羹zenlense ve 癟覺kan sonu癟la proje bi癟imlendirilse daha doru olur diye d羹羹n羹yorum. ap bilgisi olmasa da yukar覺da konuulan 癟aplara bende dahil olmak 羹zere pek s覺cak bak覺lmayaca覺n覺 g繹r羹yoruz. Tkler.
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullan覺c覺 avatar覺
HknDrsn

Ya: 45
Kay覺t: 13 Oca 2014, 15:27

Mesaj Shams » 27 Nis 2019, 17:48

Limited edition bir serinin 2. Versiyonu olmas覺 s覺cak bakt覺覺m bir konu deil. Nas覺lsa 3. s羹 de 癟覺kar 癟ok istenirse, limited olmas覺n覺n bir 繹zellii kalmaz gibi geliyor ama s繹ylediiniz fiyatlardan olursa 癟ifter 癟ifter al覺r覺m hepsinden heralde :)

Steinhart 癟ok seviyorum radikal deiikliklere gidilirse kesin ben var覺m o ayr覺.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Shams

Kay覺t: 15 Nis 2015, 08:27

Mesaj fasakasa » 27 Nis 2019, 18:47

Shams yazd覺:Limited edition bir serinin 2. Versiyonu olmas覺 s覺cak bakt覺覺m bir konu deil. Nas覺lsa 3. s羹 de 癟覺kar 癟ok istenirse, limited olmas覺n覺n bir 繹zellii kalmaz gibi geliyor ama s繹ylediiniz fiyatlardan olursa 癟ifter 癟ifter al覺r覺m hepsinden heralde :)

Fiyatlar bal覺覺n alt覺nda yazan fiyatlar, @Bond a癟覺yor san覺r覺m onlar覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
fasakasa

Ya: 32
Kay覺t: 18 Au 2016, 20:21

Mesaj Tolgi06 » 27 Nis 2019, 18:48

byakrep yazd覺:
Tolgi06 yazd覺:Arkadalar bence hen羹z ortada sadece bal覺k varken ve detay yokken almam etmem 癟ok b羹y羹k vs demeyelim, bekleyelim g繹relim ona g繹re al覺p almamak zaten kullan覺c覺ya kalm覺. Baya emek harcan覺yor bu projelere, zaman覺 gelince de forum y繹neticileri t羹m sorular覺 yan覺tlar zaten. K覺sacas覺 sakin :D

Bu konuda kasa, 癟ap, kadran vs bilgilerin yer ald覺覺 bir anket d羹zenlense ve 癟覺kan sonu癟la proje bi癟imlendirilse daha doru olur diye d羹羹n羹yorum. ap bilgisi olmasa da yukar覺da konuulan 癟aplara bende dahil olmak 羹zere pek s覺cak bak覺lmayaca覺n覺 g繹r羹yoruz. Tkler.

Ge癟miteki projelerden nas覺l y羹r羹d羹羹n羹 繹zetleyeyim size: nce markadan model belirleniyor. Diyelim Seiko Turtle olsun. Geri kalan t羹m detaylar yani renk, kordon, ibreler hatta kadran dizayn覺 bu bal覺klar 羹zerinden tart覺覺larak, zaten dediiniz gibi anketlerle ilerliyor. Bu dediim aamalara gelmeden 繹nce ise bu ekilde bo bal覺klar a癟覺l覺yor ve ard覺ndan dediim detaylar alt bal覺klarda netleiyor kullan覺c覺 se癟imleri ile. Yani benim sadece belirtmek istediim (9-10 y覺ld覺r forumda olan biri olarak) ge癟mi iler zaten istenilen ekilde belirlendi ve bu nedenle u an beyan vermenin (s覺cak bak覺lmamas覺 gibi) anlam覺 olmad覺覺 y繹n羹nde. Bu arada, size de teekk羹rler :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj Shams » 27 Nis 2019, 19:36

fasakasa yazd覺:
Shams yazd覺:Limited edition bir serinin 2. Versiyonu olmas覺 s覺cak bakt覺覺m bir konu deil. Nas覺lsa 3. s羹 de 癟覺kar 癟ok istenirse, limited olmas覺n覺n bir 繹zellii kalmaz gibi geliyor ama s繹ylediiniz fiyatlardan olursa 癟ifter 癟ifter al覺r覺m hepsinden heralde :)

Fiyatlar bal覺覺n alt覺nda yazan fiyatlar, @Bond a癟覺yor san覺r覺m onlar覺.

Ben g繹remiyorum galiba :/

Kullan覺c覺 avatar覺
Shams

Mesaj Shams » 27 Nis 2019, 19:38

Bir de bence tek tek gitmeliyiz. 襤nallah 繹yle olur. 3 proje birden olursa hem al覺m g羹c羹 a癟覺s覺ndan zorlay覺c覺 olacak hem de kar覺覺kl覺k 癟覺kma ihtimali olacakt覺r. Ben 羹癟羹ne de kat覺laca覺m inallah

Kullan覺c覺 avatar覺
Shams

Mesaj sentez42 » 27 Nis 2019, 19:47

Zaten al覺p almamak bize kalm覺 da bal覺k alt覺ndaki steiny ve vostok modelleri 癟ok iri dolay覺s覺yla 癟ou kiinin bileine olmayacak modeller hocam. Bu kadar emek veriliyorken daha 癟ok kiinin yararlanabilmesi daha g羹zel olur diye d羹羹n羹yorum. Tek belli olmayan model Seiko g繹r羹n羹yor u durumda dierleri bal覺k alt覺ndaki yaz覺lardan az 癟ok belli. ap i癟in de bi anket a癟覺l覺p y繹nelimin 癟ok olduu 癟ap veya yak覺n覺 tercih edilse daha g羹zel olurdu. Gerisi dediiniz gibi beklenip g繹r羹lecek. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
sentez42

Ya: 31
Kay覺t: 22 Nis 2017, 22:43

Mesaj Shams » 27 Nis 2019, 20:01

PC den bak覺nca g繹r羹n羹yor fiyat detaylar覺 imdi g繹rd羹m. Steinhart'ta 3 farkl覺 model g繹r羹n羹yor. Ka癟 tane saat yap覺lacak yahu 癟ok kar覺覺k deil mi?
Kullan覺c覺 avatar覺
Shams

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 63 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners