danGerfuLL yazdı:Tissot alınabilir. Bu marka yerine de Tissot tercih ederim açıkçası. Steinhart forumda da sarı sitede de karşılaşılabilecek marka. Onu da geçtim Davosa SaatveSaat'te satıldı/satılıyor. Hadi Steinhart TR'de satilmiyor diye ulaşmak zor birkaç ay öncesine kadar Davosa benzer fiyatlarda satılıyordu. Şu an hem model kalmamış hem de fiyat pahalı Davosa için. Amacım markayı kötülemek değil yanlış anlaşılmasın. Markayı da deneyimlemiş biri olarak yazıyorum. F/p düşük açıkçası benim açımdan.
23021RAAEG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tissot’un dalgıç saatleri arasında sadece Seastar modeli var sanırım o da benim beğendiğim bir model değil. Alınabilir mi? Alıcısı mutlaka olacaktır.
Steinhart, sarı sitede birkaç tane vardı fakat fiyatları abartılıydı. Forumda da pek denk gelmedim ya da vardı da ben görmedim. Sevdiğim ve zamanında kullandığım bir marka keşke ulaşılabilirliği daha kolay olsa.
Davosa’nın Ternos 42mm modelini zamanında kullanmış büyük durduğu için satmıştım. Sonra 40mm’lik model çıktı ama sonrada satıcısı yoktu sanırım. Saatvesaatin Davosa’yı getirdiğini şimdi öğreniyorum.
Ben ekonomik koşullar sebebiyle uzun süredir Türkiye’den ya da yurtdışından ürün almadım. Bu yüzden kim ne satıyor pek fikrim yok. Bir ara bir şeyler ekleyip Tudor falan alırız diye ümit etmiştik, fakat evdeki hesap çarşıya uymadı. Şimdi İsviçre F/P 39-40mm’lik bir dalgıç saati ne alınır diye bakıyorum, ama henüz bir şey bulamadım.
Yanlış anlaşılacak bir durum yok, maksat fikir alışverişi yapmak. Dileyen istediğini alır zevk ve tercih meselesi. Bize ise saygı duymak düşer.