beratd yazdı:Omega Railmaster ya da Omega At ideal gibi
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diver tarzı modeller daha çekici geliyor. Railmaster, Aqua Terra vs. nedense bana biraz dress watch havası veriyor.
Heesh yazdı:Bu listeye aslında date penceresi olan pelagosta eklene bilir tek saat takacak olsam bir gün göstergesi ararım ben su geçirmezdik ve hafiflik olarak da 58 dan daha iyi smp300 e daha yakın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pelagos'u deneme şansım da oldu, gerçekten hafiflik olarak kullanışlı ancak kasa çapı bana tam konforlu gelmedi.
payday3d yazdı:Bence illa bu ikisinden biri olacaksa Tudor derim. Omega deneyimleyenlere göre daha iyi özellikler barındırıyor ve yakından daha etkileyici bir estetiğe sahip. Ama sizin belirttiğiniz kolda konfor kriteri hele de söz konusu olan şey tek saat kullanımına geçmekse kesinlikle burda vurucu nokta. Çünkü Omega'yı denememişsiniz gerçi ama eğer istediğiniz konforu Omega'da tadamazsanız dünyanın en iyi özelliklerine sahip, en estetik saatini de alsanız kolda değil de elde taşıyacaksanız ya da masanın üstüne koyup hayran hayran bakacaksanız tercihiniz doğru olurdu. Ama sürekli kolda taşıyacaksanız rahat olanı seçmelisiniz. Tudor'un tek eksiği şahsi fikrim tarih penceresi olmaması tek saatte gün fonksiyonu da olması bence işe yarar bir özellik. Tek saat demeseniz şart değil tabi. Kendi şahsıma ayın kaçı olduğunu ara ara unutabilen biri olarak kolumda tarihli saat varsa anında aydınlanıyorum, no date bi saat varsa bi an öyle kalıyorum

Neyse şimdiden hayırlı olsun seçiminiz.
Söylemek istediklerimi çok güzel anlatmışsınız, teşekkür ederim

Omega kalitesini gerçekten tartışmaya gerek yok, ama sizin de söylediğiniz gibi dünyanın en iyi saati de olsa bilekte konforlu olmayınca olmuyor. Farklı bir markada Lug to lug'ı 50mm bir saat bileğimden (Bilek ölçüm 16.2cm) taşıyor. Muhtemelen Omega'da taşacak. Tudor'u geçtiğimiz günlerde bir daha deneme şansım oldu. Gerçekten çok iyi oturuyor bileğe.