Denemeden kastim, zaten kapakli olan bir saatte Unitas ama dekoresiz ve modifikasyonsuz bir mekanizma kullanilmis olmasi. Acaba tutar mi düsüncesi ile. Düsünsene 2 sene önce satilmis bir saat ilk defa bu delikanli tarafindan meraktan aciliyor ve ortaya cikan sonuc bu.
Sonucta ortada bir dolandiricilik yok. Adam zaten Unitas satiyor. Dekoreli olsa ne olur olmasa ne olur? Görmüyorsun ki mekanizmayi
Yalniz ben halen 100% tatmin olmus degilim bu isten. Panerai'in konu ile ilgili resmi bir aciklamasi var mi? Bana 3 saatte sahte gibi geldi !!!
Winterdrops, bronze malzemenin zaman ile patina alacagi cok barizdi. Bu bir süpriz degil ki !! Ayrica adamlar bu saatleri herkes icin üretmiyor ki. Bu tarz extravagant saatlerin alicilari zaten farklidir ve bu adamlar paraya, mekanizmaya v.s. önem vermezler. Farkli olmak isterler. Sonucta yine ortada bir dolandiricilik yok.
Mesela ben benim Panerai'in icinde TSF SE'nin mekanizmasindan görsel anlamda daha zayif bir Unitas oldugunu biliyorum. Üzerinde Panerai'da yaziyor v.s. ama sonucta Unitas. Ben bu saatin mekanizmasindan haberdar olarak aldim. Sonucta dekoresiz olunca neden bu kadar yaygara cikiyor anlamiyorum?
Daha önce forumda defalarca yazdim. Bunlarin tamami ticari firmalar adamlar burada ki 100-200 tane saat delisini degil, satacaklari saatlerden ne kadar kar edeceklerini düsünürler. Panerai reklam yapiyor makine OP II diye. OP II nedir? Unitas !!! EE, sorun nerede ki?
Neyse, sonucta kim Panerai markasini silmek isterse lügatindan silebilir. Hatta varsa olan saatlerini de satabilir. Hayirli ugurlu olsun
P.S. UNITAS'li Panerailariniz uygun fiyata alinir. Benim ile baglantiya geciniz

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...