TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatiniz Çizilince Ne Hissediyorsunuz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saatiniz Çizilince Ne Hissediyorsunuz?

Mesaj bengisaat » 19 Oca 2012, 22:38

fsinan yazdı:Vallahi bence biraz değil, hepimizde normalin üstünde bir durum mevcut.

Normal adam orası burası çizilecek diye saati bizim gibi kollayıp, kumaşın üstünde yatırmaz geceleri(ben de yapıyorum)...

Geceleri üstünüde örtüyormusunuz :D

Saat çizildiğinde neler hissettiğinizi çok iyi bilirim hepinizi çok iyi tanıyorum Benzer duyguları mahalledeki saatçinin !! "Aha yine geldi işin yoksa dinle şimdi" Bakışlarıyla karşılaştığınızdada hissedersiniz yada komşunuzun sınıf arkadaşınızın size hafif egzantrik olduğunuzu söylediğindede yani hafif tedirginlik hafif kızgınlık arası ,sizi görenler şekerli turşu suyu içtiğinizi falan düşünürler :D

Kısacası bütün bu yazdıklarınız saatseverlerin klasik duygularıdır,sizleri toplumdan ayıran daha insancıl yapan şeylerdir.

Çünki saat sizin için kişiliğinizi yansıtan bir ayna ; onlar içinse kola takılan ve tiktak sesleri çıkaran hiç özen göstermedikleri için ucuz pil taktırdıkları , durmadıktan sonra tamire götürmedikleri için günde sadece iki kere doğru zamanı gösteren güvenilmez bir aksesuardır hatta artık cep telefonu çıktıktan sonra bu bile değildir ...

Çevrenizde tanıdığınız tüm saatseverleri düşünün ,gözünüzün önüne getirin ,farkedeceksiniz ki hepside sevecen karşısındaki insana saygılı ,çevreye hayvanlara sevecen ve koruyucu olduklarını göreceksiniz.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj Hsnmrycl » 19 Oca 2012, 22:51

bengisaat yazdı:
fsinan yazdı:Vallahi bence biraz değil, hepimizde normalin üstünde bir durum mevcut.

Normal adam orası burası çizilecek diye saati bizim gibi kollayıp, kumaşın üstünde yatırmaz geceleri(ben de yapıyorum)...

Geceleri üstünüde örtüyormusunuz :D

Saat çizildiğinde neler hissettiğinizi çok iyi bilirim hepinizi çok iyi tanıyorum Benzer duyguları mahalledeki saatçinin !! "Aha yine geldi işin yoksa dinle şimdi" Bakışlarıyla karşılaştığınızdada hissedersiniz yada komşunuzun sınıf arkadaşınızın size hafif egzantrik olduğunuzu söylediğindede yani hafif tedirginlik hafif kızgınlık arası ,sizi görenler şekerli turşu suyu içtiğinizi falan düşünürler :D

Kısacası bütün bu yazdıklarınız saatseverlerin klasik duygularıdır,sizleri toplumdan ayıran daha insancıl yapan şeylerdir.

Çünki saat sizin için kişiliğinizi yansıtan bir ayna ; onlar içinse kola takılan ve tiktak sesleri çıkaran hiç özen göstermedikleri için ucuz pil taktırdıkları , durmadıktan sonra tamire götürmedikleri için günde sadece iki kere doğru zamanı gösteren güvenilmez bir aksesuardır hatta artık cep telefonu çıktıktan sonra bu bile değildir ...

Çevrenizde tanıdığınız tüm saatseverleri düşünün ,gözünüzün önüne getirin ,farkedeceksiniz ki hepside sevecen karşısındaki insana saygılı ,çevreye hayvanlara sevecen ve koruyucu olduklarını göreceksiniz.

gazete köşesinden bu haftaki burç yorumumu okur gibi hissettim kendimi.
harika tarif etmişsiniz.
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj MertDeniz » 22 Oca 2012, 00:02

Benim JL'nin camında çok minik bir çizik oluştu. Nasıl oldu bilmiyorum :) Uzaktan belli olmuyor. Ama yaklaşıp saati ışığa 90 dereceye yakın konuma getirince belli oluyor. Bu çiziği gidermenin bir yolu var mı? Çok rahatsız değilim ama varlığını bilmek de pek hoş değil :) Garantisi de sürüyor bu arada.
Kullanıcı avatarı
MertDeniz

Mesaj bengisaat » 22 Oca 2012, 00:55

Camı garantiye almazlar ancak çiziklerinin giderilmesi konusunda çalışmalar yapan bir kaç kişi var sirkecide Şenol usta bu konuda oldukça başarılı.Camın kırılma riski olduğunu belirtsede genellikle bu sorun pek görülmüyor.

Kişisel fikrim saatinizin camı yada kasasının çizilmesi kaçınılmazdır dolayısı ile belli belirsiz çizikler için canınızı sıkmayın .
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj Turkmen » 22 Oca 2012, 17:31

serxx yazdı:Bu arada foruma hoşgeldin :champ: Avatarına bakılırsa adamı bulsaydın hiç hoş şeyler olmayacakmış :lol:

Teşekkürler serxx, hoşbulduk.

Adamı bulmam, saatin aldığı hasara bir faydası olmazdı. Çiziği temizlemişlerdi ya, o beni çok rahatlatmıştı.
Dikkat ettim, her saatimin ayrı bir hikayesi oluyor. Hepsinin bana ifade ettiği duygular farklı, bu yüzden fiyatlarında daha önemliler benim için.
Kullanıcı avatarı
Turkmen

Mesaj fsinan » 24 Oca 2012, 10:10

Geçen saatimi kasasındaki kılcal çizik için götürecektim saatçiye, manyak muamelesi yapmasınlar diye vazgeçtim.

Çizikleri benim saatime has, beni yansıtan, benim tarafımdan kullanıldığını belirten çizgiler olarak görmeye çalışıyorum.

Ama her gördüğümde, içimde tüh duygusu oluşuyor. Bir de nasıl oldu yahu sinirliliği.

Ha bir de metal fermuarlı mont almamak için yemin ettim :lol:
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj biricik » 25 Oca 2012, 16:41

Benim ciğerim yanar :lol:
Kullanıcı avatarı
biricik

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: therapeute ve 79 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners