TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yeni Ald覺覺m IWC Portuguese Saatim Hatal覺 覺kt覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Ald覺覺m IWC Portuguese Saatim Hatal覺 覺kt覺

Mesaj drk » 19 Haz 2012, 22:49

Elbette bulunur :thumbup: Ama bence seramik bilezikliyi al覺n, mekanizmas覺 daha 繹zel :)
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj davinci » 19 Haz 2012, 22:56

Seramik bilezikle yada kahve kay覺l覺da makine ayn覺 deilmi ayn覺 diye biliyorum, benim dediim PAM00441, kahve kay覺la daha g羹zel sanki tourbillonuda kahve kay覺 羹retmiler, siyah bilezikli olan kapkara birey ;) ama genede denemek laz覺m
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Yeni Ald覺覺m IWC Portuguese Saatim Hatal覺 覺kt覺

Mesaj herofb » 19 Haz 2012, 22:58

Cosc var m覺 cosc ?
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj asymptote » 19 Haz 2012, 23:05

Herojd. :lol:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj serdarfb » 19 Haz 2012, 23:07

davinci yazd覺:Tuttonero kahve kay覺 da olabilir, tabi bulabilirsek

Tuttonero kahve kayisda var bende. PAM386 . Mukemmel bir saat. Vakit bulsam tum kolleksiyinumu paylasacagim sizlerle.
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj drk » 19 Haz 2012, 23:10

COSCa gerek yok, Chronofiable var :D

Davinci, 438in mekanizmas覺 ger癟ekten siyah, 441in mekanizmas覺 normal 癟elik rengi, arka kapakta koyu renk cam var, mekanizma kodlar覺 da farkl覺 zaten. Kay覺 en kolay k覺s覺m, hepsine uyuyor, hatta kod numaras覺n覺 da yazay覺m. MX006ZBZ, 24/22mm, 115/25mm assolutamente kay覺.

Serdar08, nas覺l olur? Acilen fotoraf覺n覺 rica ediyorum. Nereden ald覺n覺z, ne kadar 繹dediniz saat i癟in? Kusura bakmay覺n, soru bombard覺man覺na tuttum sizi.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj serdarfb » 19 Haz 2012, 23:19

davinci yazd覺:Chronograph'da en son bu beyaz kadran sar覺 rakkaml覺y覺 羹rettiler uan lasman rengi. Beyaz kadranda sar覺 rakkam daha g羹zel duruyor, bug羹nde Nianta覺 mazas覺n覺n vitrinine bakt覺m Miramarlar gelmimi diye, bu sizin saat vitrinde ;)

Rose gold siyah kadranda 癟ok g羹zel daha g繹sterili ama fiyat olarak sizin saatin iki kat覺d覺r, siz bilirsiniz ama bence demez genede kolda g繹rmek gerek, iki hafta sonra belki yeni Miramar'larda gelmi olur onlardan al覺rsan覺z burda beraber inceleriz saati, yeni saatiniz imdiden hay覺rl覺 olsun :champ:

Siyaha kadran rosegoldun fiyati digerinin 2 katindanda faxla. Ama bu aksilikten dolayi gercekten cok ciddi bir indiRim yaptilar ve dayanamadim. Bende Breitling Transocean chrono modelininde siyah kadran rosegold versionu var ve nedense cok isinamadim o saate. IWC ile neredeyse ayni fiyatti alirken. Su an bir arkadasim o saati benden almak istiyor. IWC yi aldigimda eski saatimi ona verecegim. Yeni Top Gun Miramar da beni cezbetmiyor degil ama saati henuz gormedim. Gittigimde bir bakacagim. panerai PAM 386'im oldugu icin sanki biraz fazla olur gibime geliyor ama yinede bakacagim. fakat ne alirsam alayim acilisin burada sizlerle paylasmak isterim. :)
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj davinci » 19 Haz 2012, 23:25

Drk yazd覺:COSCa gerek yok, Chronofiable var :D

Davinci, 438in mekanizmas覺 ger癟ekten siyah, 441in mekanizmas覺 normal 癟elik rengi, arka kapakta koyu renk cam var, mekanizma kodlar覺 da farkl覺 zaten. Kay覺 en kolay k覺s覺m, hepsine uyuyor, hatta kod numaras覺n覺 da yazay覺m. MX006ZBZ, 24/22mm, 115/25mm assolutamente kay覺.

Serdar08, nas覺l olur? Acilen fotoraf覺n覺 rica ediyorum. Nereden ald覺n覺z, ne kadar 繹dediniz saat i癟in? Kusura bakmay覺n, soru bombard覺man覺na tuttum sizi.

Ya bu ne yaa kafam kar覺t覺 :D vazge癟tim ben bu Panerai'den yok arka cam koyu yok mekanizma siyah, 襤wc de b繹yle eyler yok, ben Miramar lara bak覺y覺m en iyisi ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 75 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners