TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Forumda Neden Yeni Nesil Grand Seiko Yok ?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Forumda Neden Yeni Nesil Grand Seiko Yok ?

Mesaj Drago » 06 Oca 2013, 21:58

refresh yazdı:Sevmeyenlerinin fahiş bulduğu fiyatlarla saat satan sadece Seiko değil. :D Forumda daha önce konuşulmuş muydu bilmiyorum - en azından ben rastlamadım - Citizen da, tahminen sadece Japonya için üretilen özel bir seriyi 5-6K fiyatlara satıyor.
http://citizen.jp/the-citizen/special/index.html#top
http://www.ebay.com/itm/Citizen-THE-CIT ... 0845719414
Resim

Fahiş fiyatla saat satmak sadece İsviçrelilere tanınmış bir hak gibi kabullenilmiş herhalde...
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj vincefb » 06 Oca 2013, 22:00

canım sıkılıyor satıyorum canım istiyor alıyorum Drago... alırım satarım keyif benim ;) Gücüm yettikçe istediğimi yapıyorum.... Para harcayana lazım.. Harcamayıp kenara koyana değil :D tutarlı olup olmamam kimseyi ilgilendirmez ;) I love what I do, I do what I love demiş vakti zamanında birisi bende o hesap takılıyorum...
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj Thevenin » 06 Oca 2013, 22:04

Serkan'a katiliyorum ve Grand Seiko'nun Swiss elinden pazarlanmasi kesinlikle fark ederdi diye dusunuyorum. Evvelce de yazilmisti, ornegin Spring Drive. Es kaza Swiss Made yazsaydi altinda reklamlar ve fiyatlar vur patlasin cal oynasin mertebesinde olurdu :D ama olan ne ? Quiet Revolution indeed :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Drago » 06 Oca 2013, 22:05

vincefb yazdı:canım sıkılıyor satıyorum canım istiyor alıyorum Drago... alırım satarım keyif benim ;) Gücüm yettikçe istediğimi yapıyorum.... Para harcayana lazım.. Harcamayıp kenara koyana değil :D tutarlı olup olmamam kimseyi ilgilendirmez ;) I love what I do, I do what I love demiş vakti zamanında birisi bende o hesap takılıyorum...

İyi işte bende öyle yapıyorum...sevdiğim taptığım saati zamanı geldiğinde fırsat olduğunda alıp koluma takacağım...
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj fsinan » 06 Oca 2013, 22:32

Ama anlaşılan bu durmayacak, çünkü olaya saatsever olarak bakılmıyor, çok net. Heryerde yaptığımız gibi Türk milleti olarak burada da "taraf" olduk, karşıdakine alabildiğine vuruyoruz. Bir de bu forumda yılda 20 saat alıp satan saatsever mi? Koleksiyon mu yapıyor? 2.elde bir saat markası alıp satan model değiştiren saatsever mi? Yoksa sürekli alıp satarak alışveriş ve şov duygusunu mu tatmin ediyor? Onu bir düşünmek lazım en baştan.

Kitleyelim birbirimize "saatseverler" olarak çok yakışıyor bize.

Ha bir de ;

GS'deki ağbilerin de çok umrunda yani, çok da fifi diyorlardır. Şöyle konuşuyorlardır; "Türkiye'de 50 tane adam bir araya gelmiş bizim prestijimizi tartışıyor. Seiko5'le Bambino ile karşılaştırıyorlar hahaha.."

Çok da umurlarında, çok da fifi...Forumda hiçkimsenin almamasına da çok üzülüyorlardır emin olun, ağlıyorlardır sabah akşam. Bakalım kim galip gelecek bu GS başlığında diye sake içip anime dergi okuyorlardır...

Bu forumda bir GS yoksa, o da GS'in kalitesini takdir edecek kadar ""saatsever"" ve paralı bir koleksiyonerin bulunmamasıdır, bu da böyle.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Drago » 06 Oca 2013, 22:37

fsinan yazdı:Ama anlaşılan bu durmayacak, çünkü olaya saatsever olarak bakılmıyor, çok net. Heryerde yaptığımız gibi Türk milleti olarak burada da "taraf" olduk, karşıdakine alabildiğine vuruyoruz. Bir de bu forumda yılda 20 saat alıp satan saatsever mi? Koleksiyon mu yapıyor? 2.elde bir saat markası alıp satan model değiştiren saatsever mi? Yoksa sürekli alıp satarak alışveriş ve şov duygusunu mu tatmin ediyor? Onu bir düşünmek lazım en baştan.

Kitleyelim birbirimize "saatseverler" olarak çok yakışıyor bize.

Ha bir de ;

GS'deki ağbilerin de çok umrunda yani, çok da fifi diyorlardır. Şöyle konuşuyorlardır; "Türkiye'de 50 tane adam bir araya gelmiş bizim prestijimizi tartışıyor. Seiko5'le Bambino ile karşılaştırıyorlar hahaha.."

Çok da umurlarında, çok da fifi...Forumda hiçkimsenin almamasına da çok üzülüyorlardır emin olun, ağlıyorlardır sabah akşam. Bakalım kim galip gelecek bu GS başlığında diye sake içip anime dergi okuyorlardır...

Bu forumda bir GS yoksa, o da GS'in kalitesini takdir edecek kadar ""saatsever"" ve paralı bir koleksiyonerin bulunmamasıdır, bu da böyle.

Dünya takdir ediyor zaten fsinan...bilen biliyor...
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj mucadeleci » 06 Oca 2013, 22:39

Thevenin yazdı:Serkan'a katiliyorum ve Grand Seiko'nun Swiss elinden pazarlanmasi kesinlikle fark ederdi diye dusunuyorum. Evvelce de yazilmisti, ornegin Spring Drive. Es kaza Swiss Made yazsaydi altinda reklamlar ve fiyatlar vur patlasin cal oynasin mertebesinde olurdu :D ama olan ne ? Quiet Revolution indeed :D

Ben demiştim onu :D :arrow:
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Thevenin » 06 Oca 2013, 22:40

:D

Thevenin yazdı:
mucadeleci yazdı:ALLAH a çok şükür Spring Drive ı avrupalılar bulmadı, yoksa insanlardan ne paralar istenirdi bilemiyorum....

x2. Ibretlik tespit beyler.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 175 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners