TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Saatlerimin Pil Değiştirme Macerası / Bilezikte Darbe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko Saatlerimin Pil Değiştirme Macerası

Mesaj Baran » 30 Eki 2012, 18:26

Ankara Uğur Saatten bitane Seiko Sportura birtanede Tissot T-Race aldım ve ikisinide cok uygun rakama aldım.Sorunsuz sekilde kargoladılar hatta istekte bulunmamama ragmen hediye paketi yapmışlar cok hoşuma gitmişti.Tabi dediğim gibi Aydın Saatte alırken gayet kibarlardı iş saati alıp bir sorun cıktığında meydana geliyor zaten.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj PhD » 04 Kas 2012, 13:58

seiko kinetic saat sahibi olarak okuduklarımdan biraz korktum...umarım bizim kapasitör değişimini ilerde ucuz atlatırız....
Kullanıcı avatarı
PhD

Mesaj spary » 04 Kas 2012, 23:15

waffenss yazdı:seiko kinetic saat sahibi olarak okuduklarımdan biraz korktum...umarım bizim kapasitör değişimini ilerde ucuz atlatırız....

http://www.aydinsaat.com/ContactUs.aspx

Buradaki telefondan yetkili servise ulaşıp fiyat almanızı tavsiye ederim. En azından içiniz ferahlar, aklınızdaki belirsizlik giderilmiş olur.

Selamlar...
Kullanıcı avatarı
spary

Pil değişimi ve bilezikteki darbe.(Aydın Saat-Seiko)

Mesaj spary » 05 Kas 2012, 00:02

Arkadaşlar tekrardan merhaba.

Mesele pil değiştirme mevzunu aşıp ağır bir kusura dönüştü.

Saatleri yaklaşık 10 gün önce teslim aldım ama farklı saatlerim olduğum için SND255P1 model Seiko saatimi bugün koluma taktım ve fark ettim ki saatte bir darbe var. Düşündüm düşündüm bu darbeyi ne zaman aldı bu saat derken bu kadar ciddi bir darbeyi nasıl fark etmedim diye hayıflandım. Hatta internette şunun bileziğini değiştireyim diye bilezik arayışına bile girdim.

Neyse saati çıkardım ve bileziğin arkasına bakmamla şoke oldum çünkü bir aletle adeta çakılmış şekilde zarar verilmiş bileziğe.

Evet pil değiştirme macerası sonunda saatimin bir de ağır bir darbesi oldu. Yarın sabah ilk iş yetkili servisi arayıp hesabını sormak olacak. Arkadaşlar bu kabul edilebilecek bir şey değil. Aydın Saat yan çizerse yarın ne yapabilirim görüşlerinizi alabilir miyim acaba? 150 liralık saatime 55 liralık pil değiştirme ücreti ödedim ve saatime zarar vermişler. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Resimler şurada : Bilezikte üçüncü dilimin ortasındaki bölmede. Resimlerde açıkça görülüyor.

Resim
Resim
Resim

Daha büyük boyutta aynı resimler:

http://c1211.hizliresim.com/13/4/fmy88.jpg
http://c1211.hizliresim.com/13/4/fmyhs.jpg
http://c1211.hizliresim.com/13/4/fmyj9.jpg
Kullanıcı avatarı
spary

Re: Seiko Saatlerimin Pil Değiştirme Macerası / Bilezikte Da

Mesaj Baran » 05 Kas 2012, 08:04

Boşuna aramış olursunuz.Gecmiş olsun.Basit bir pil değişimi için keşke bu kadar zahmete masrafa gireceğinize herhangi bir saatcide başında durup değiştirseydınız saatin pilini.Bircok kez saat pili değiştirttim gözümün önünde değiştirip verdi yemişim onların testını.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj spary » 05 Kas 2012, 10:57

Az önce görüştüm yetkili servisle bizim bilezikle işimiz olmaz pil değiştirmeyle ne ilgisi var gibi bir şey söyledi oradaki görevli.

Neyse biraz zorladım valla bu saat aldığımdan beridir ilk defa gözümün önünden ayrıldı ve bu olay oldu deyince ve ısrarcı olunca anımsar gibi sanıyorum. Bir saat geldi bileziği düşmek üzereydi bir şeyler yapıldı gibisinden... Şimdi karşı ödemeli olarak göndereceğim Aydın Saat'e bakalım ne yapacaklar.

Arkadaşlar ben ettim siz etmeyin. Baran Bey'in söylediklerine katılmamak elde değil.

Yetkili serviste nasıl böyle bir olay oldu hala anlayabilmiş değilim. Hadi diyelim ki bilezik düşmek üzereydi ve iki üç defa vurdu aletle arkadaş insan arayıp onay almaz mı bunun için? Düşerse düşsün o benim sorumluluğumda olan bir şey. Hafif bir saat değil neticede, tamamen çelik... Bu durum için teknisyen beni aramalı ve onayımı KESİNLİKLE almalıydı.Bilezik belki eski ve çeşitli darbeler almış buna bir şey dediğim yok ancak Aydın Saat'i bu durum hiç bir şekilde haklı çıkaramaz. Çünkü şu an üzerindeki en ağır darbe servisin yaptığı.

Neyse arkadaşlar mevzu rezalet bir duruma dönüştü gördüğünüz üzere. Bu durumu nasıl telafi edecekler çok merak ediyorum açıkçası.

Ben gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim. :x
En son spary tarafından 05 Kas 2012, 16:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
spary

Mesaj asymptote » 05 Kas 2012, 11:22

Zararınızı tazmin edecekler, olacağı bu..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj spary » 05 Kas 2012, 12:28

Ben de öyle ümit ediyorum ama şu an bilezik değişmeden ne yapılabilir onu bilmiyorum. Telefondaki teknisyen de aynısını dedi zaten. Bileziği kurtarmak için yaptım gibisinden. Bilemiyorum sonuç ne olacak. Bugün ya da en geç kargolarım...
Kullanıcı avatarı
spary

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 197 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners