Az önce görüştüm yetkili servisle bizim bilezikle işimiz olmaz pil değiştirmeyle ne ilgisi var gibi bir şey söyledi oradaki görevli.
Neyse biraz zorladım valla bu saat aldığımdan beridir ilk defa gözümün önünden ayrıldı ve bu olay oldu deyince ve ısrarcı olunca anımsar gibi sanıyorum. Bir saat geldi bileziği düşmek üzereydi bir şeyler yapıldı gibisinden... Şimdi karşı ödemeli olarak göndereceğim Aydın Saat'e bakalım ne yapacaklar.
Arkadaşlar ben ettim siz etmeyin. Baran Bey'in söylediklerine katılmamak elde değil.
Yetkili serviste nasıl böyle bir olay oldu hala anlayabilmiş değilim. Hadi diyelim ki bilezik düşmek üzereydi ve iki üç defa vurdu aletle arkadaş insan arayıp onay almaz mı bunun için? Düşerse düşsün o benim sorumluluğumda olan bir şey. Hafif bir saat değil neticede, tamamen çelik... Bu durum için teknisyen beni aramalı ve onayımı KESİNLİKLE almalıydı.Bilezik belki eski ve çeşitli darbeler almış buna bir şey dediğim yok ancak Aydın Saat'i bu durum hiç bir şekilde haklı çıkaramaz. Çünkü şu an üzerindeki en ağır darbe servisin yaptığı.
Neyse arkadaşlar mevzu rezalet bir duruma dönüştü gördüğünüz üzere. Bu durumu nasıl telafi edecekler çok merak ediyorum açıkçası.
Ben gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim.