Sadece yazılı iletişim kurulan bir ortamda olduğumuzu gözönünde bulundurarak sohbet eder ve bilgi paylaşımı yaparsak, sorunun kendiliğinden çözülecegini düşünüyorum.

fortis yazdı:Uzmanlık alanınız hakkında sizinle yarışmam söz konusu olamaz elbette üstat. Ancak tag heuer'in akıllı saati şu an elimdeki iphone'da bulunan atomic clock uygulamasından daha fazla ne vaadedebilir ki bana? Zamanı doğru tutmak! Ben zamanı doğru tutmak istersem elimdeki telefon bana yeter. Elimdeki telefonun aynısından koluma takmayı neden isteyim ki? Bu işin babaları Samsung ve Apple'ın dahi akıllı saat projeleri ölü doğmuş projeler olarak teknoloji marketlerdeki raflarda eskimeye terk edildiler. Apple ve Samsung'un akıllı saatlerinden öte ne gibi horolojik devrim öngörüyorsunuz Tag'ın bu saatinden. Intel işlemci kullanması mı? Benim için hiç bir heyecan uyandırmadığı gibi abartılı görseller ve seslerle süslenmiş bir reklamdan öteye geçmiyor maalesef. Horoloji dünyasının teknoloji ile uyumsuz olduğunu düşünüyorum ısrarla. Teknoloji mekaniği yenemez. En azından horoloji dünyasında. Saygılarımla.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aradan 3 buçuk yıl geçti ve akıllı saat bağımlısı oldum:)) çoğu zaman mekanik saat kullanamıyorum. Apple watch o kadar fazla şeyi bize sunuyor ki 3 buçuk yıl önce yazdığıma gülüyorum.erenedip yazdı:ben de khef ve eraslani hocama ayrı ayrı katılıyorum.
akıllı saat konusunda önyargılı olmasamda mesafeli olanlardanım (ki hayatım dijital mecrayla, teknolojiyle içli dışlı). Fakat mesafemin asıl sebebi; akıllı saatlerin tam olarak hedef kitlesini belirleyebilmiş, amacını netleştirmiş olmadığından. Çoğu zaman, teknoloji tutkunu bir insan olarak "akıllı saat ne işime yarar?" diye sorduğumda henüz tatmin edici cevabı veremedim. Ancak müzik dinlerken üşengeçliğimle müziği saatime bakarken neden değiştirmeyeyim veya bir sms için telefonu neden kurcalayayım sorularını da sormaya başladım. Kısaca akıllı saatler yavaş yavaş ortamını oluşturmakta. henüz değil ancak birkaç patlayıcı yenilikle çok büyük kitlelere taşınacak diye düşünüyorum
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 139 misafir
|