TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SKX007J - SKX007K Satın Almak

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko SKX007J - SKX007K Satın Almak

Mesaj htover2 » 14 Ara 2018, 01:16

gozdentunay yazdı:
htover2 yazdı:Herkese iyi akşamlar. Bugün itibariyle bir seiko skx 007j aldım Abt saatten. Ancak saati ayarlarken ayar tepe kolunun oldukça sert olduğunu fark ettim yani vidalı kolu kıvırırken sanki su şişesinin kapağını tam oturtamadığımız da ele gelen o hisse benzer bir his veriyordu. zorla kapanıyordu zaten ve kapatırken tam oturmuyormuş gibi oluyordu. Acaba bu şekilde problem yaşayan arkadaşlar var mı ? Abt saati aradığımda ise yollayın bakalım diyorlar. Sıfır saatimin servise gidip de bir sorun yok diye tekrar bana gelmesi açıkçası içime sinecek bir durum değil. Sizce ne yapmalıyım? aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı acaba?

Bende Abt den aldım aynı olay bende de var ama ben bir problem oldugunu düşünmuyorum açıkçası sadece diğer diverlara gore daha zor bir tepe kilitleme sistemi var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim bu önemliydi :thumbup:
Kullanıcı avatarı
htover2

Mesaj Maradona » 14 Ara 2018, 01:27

Yorum önemli olsaydı aynı soruyu 1000 farklı başlıkta sormazdınız... [emoji6]

Forum kültüründe hiç de hoş karşılanmaz bu yaptığınız, bilginiz olsun... Yanlış yoldasınız...
Kullanıcı avatarı
Maradona

Mesaj htover2 » 14 Ara 2018, 01:49

Niyetim, farklı başlıklarda daha fazla görüş almak amacı taşıyordu. Art niyetli bir hareket yoktu. Neden bu kadar agresif yaklaştınız anlamış değilim. Sanmıyorum ki şu söyleyiş tarzınız da forum kültüründe hoş karşılansın, ama neyse belli ki forumun kuralları sizin elinizden geçiyor. Eleştirinizin dozajını fazla bulsam da içeriğini yerinde bulduğum için diğer başlıklardan kaldırdım teşekkür ederim iyi niyetiniz için! :champ:
Kullanıcı avatarı
htover2

Mesaj Maradona » 14 Ara 2018, 02:15

htover2 yazdı:Niyetim, farklı başlıklarda daha fazla görüş almak amacı taşıyordu. Art niyetli bir hareket yoktu. Neden bu kadar agresif yaklaştınız anlamış değilim. Sanmıyorum ki şu söyleyiş tarzınız da forum kültüründe hoş karşılansın, ama neyse belli ki forumun kuralları sizin elinizden geçiyor. Eleştirinizin dozajını fazla bulsam da içeriğini yerinde bulduğum için diğer başlıklardan kaldırdım teşekkür ederim iyi niyetiniz için! :champ:
Valla siz hiç agresif yaklaşım görmemişsiniz... Son derece kibar bir şekilde yazdım ben mesajımı... ;-)

2000 yılından beri değişik forumlarda üyeliğim var... Ciddi hiçbir forumda aynı soruyu değişik başlıklar altında defalarca soramazsınız, keşmekeş bir durum oluşur yoksa... İsterseniz bunu özel mesaj yoluyla herhangi bir forum yetkilisine sorun, beni boşuna günah keçisi ilan etmeden önce... ;-)
Kullanıcı avatarı
Maradona

Mesaj htover2 » 14 Ara 2018, 02:37

Yani forumlarda ki geçmişinize saygım var da konu bu değil. Gecenin 1 buçuğunda "...1000 farklı başlık..." şeklinde iğneleyici yorum yapmak ve niyet okumak bende biraz, sanki ava çıkmışsınız ve çatacak yer arıyormuşsunuz hissiyatı uyandırdı. Yorum tarzınız sizin kibarlık çemberiniz içerisindeyse eğer, bizim zaten sizinle anlaşma ihtimalimiz yok çünkü kibarlığın ne olduğu konusunda aramızda fersah fersah fark var belli ki. Bunun dışında, forum yetkilisine veya yetkililerine de mesaj atarak rahatsız etmenin de zaten anlamı yok. Ayrıca yorumumu at gözlüğüyle okumamanızı tavsiye ederim. Çünkü fark etmenize yardımcı olmak için söylüyorum şöyle ki: Sizi yeterince tecrübeli birisi olarak görmüşüm ki tavsiyenize uyacağımı belirtmişim değil mi? Hem bunun yanında 2000 yılından beri değişik forumlarda üyeliğim var cümlesi ile siz agresif yaklaşım görmemişsiniz cümlesini bir araya getirince üye olduğunuz forumlarda pekte nezih şeyler yaşamamışsınız belli ki diye bir çıkarıma vardım ve adınıza biraz üzüldüm umarım yanılıyorumdur. Ama olsun, bu sefer konuyu tatlıya bağlamak için bir fırsat vereyim size şöyle yapalım beni bir daha size laf yetiştirmek durumunda bırakmayın çünkü buna vaktim yok. Sizde tekrar laf yetiştirmeye efor sarfetmeyin bence sizin de buna ihtiyacınız yok. İyi geceler saygılar bay Maradona.
Kullanıcı avatarı
htover2

Mesaj Maradona » 14 Ara 2018, 02:54

La havle... Gece gece çattık...

Evet, 2000'den beri çok kötü şeyler geldi başıma forumlarda... Gondiklediler beni hep, gözyaşıma bakmadılar hiç... Verdiler küsküyü acımadan... Hemen çözdünüz olayı... İdrak yeteneğiniz muhteşem... Bravo...

Soru soruyorsunuz, yanıtları beğenmiyor ve başka başlıklarda tekrar tekrar soruyorsunuz... Güzellikle uyarıyorum, sebebini söylüyorum, hala inat ediyorsunuz... Konuyu anlamsız, saçma sapan, gereksiz yerlere çekiyorsunuz...

Burası sizin istediğiniz gibi at koşturacağınız bir mecra değil, hepimizin uyması gereken kurallar var... Kuralsızlığınızı günlük yaşamınızda devam ettirin, burayı da batırmayın lütfen...
Kullanıcı avatarı
Maradona

Mesaj htover2 » 14 Ara 2018, 03:04

sorduğum sorunun yanıtlarını beğenmediğim için farklı başlıklarda yazdığımı söyleyerek yine niyet okuyorsunuz bunu nasıl anladınız, nasıl bu kadar rahatça itham edebiliyorsunuz insanları. siz beni kuralsızlıkla suçlayarak başladınız bu tartışmaya son mesajınızda hala kuralsızlıkla suçluyorsunuz bir arpa boyu yol katedemedik sizinle. Yok günlük yaşamınızda devam ettirin falan burayı batırmayınlar vs. ne küstahlık bu, anlamadım forum ağası falansınız herhalde. bol keseden hüküm dağıtıyorsunuz. Bir kaç mesaj daha atsam ne tepkiler alacağımın bir ön gösterimi oldu bu son mesajınız. o yüzden bunu devam ettirirsek kimin burayı batıracağı çok açık. Uzlaşmacı oluyorum konuyu kapayalım diyorum ona da yanaşmıyorsunuz. Yarın beni yargılayacağınız mahkemenin adresini verin en iyisi duruşmaya geleyim ne yapalım bilemedim. Tatlı tatlı konuyu da bağlatmıyorsunuz şaşırdım kaldım.
Kullanıcı avatarı
htover2

Mesaj Maradona » 14 Ara 2018, 03:44

Bu "niyet okuma" söylemi de yeni moda sanırım, komik geliyor bana... Neyse, madde madde son kez yazıyorum, umarım bir sonuca varırız artık:

1. Durduk yere size sataşan ya da sizin deyişinizle "niyet okuyan" biri yok karşınızda... Verilen cevaplara karşılık, aynı soruyu başka başlıklarda da sormanız niyetinizi açık ediyor zaten yeterince... Hadi diyelim ben yanlış anladım, neydi niyetiniz bunu yaparken, söyleyin de aydınlanalım... Daha büyük bir kitleye erişmek amacınızın olduğunu siz kendiniz söylediniz... O zaman başka başlıklara gerek yok forumlarda, tek bir ana başlık olsun, geniş kitleler orada her türlü konuyu konuşsun... Olur mu sizce öyle, mantıklı mı bu? Her sorunun belirli ve doğru bir yeri olmamalı mıdır?

Eğer başka bir niyetiniz varsa da bilmek isterim açık yüreklilikle, bekliyorum...

2. Gerçekten de son derece nazik bir şekilde belirttim yaptığınız şeyin yanlış olduğunu (göz kırpan emoji vs koydum hatta mesaja, yumuşatmak için) ama ya pamuklar içinde yetiştiğiniz için size kaba geldi bu yaklaşım ya da alıngan bir anınıza denk geldi... Yoksa bu kadar zor olmamalı hatayı kabul etmek...

3. Emin olun sert bir çıkış böyle olmazdı, geçmiş mesajlarıma bakarsanız çok daha sert tepkilerimin olduğunu görürsünüz başka kişilere... Benim esas tepki gösterdiğim şey; nazikçe yapılan bir uyarıyı tamamen ters anlayarak taarruza geçmeniz, pardon diyeceğiniz yerde... Demagoji yapmanız kısacası... Forumlarda başıma gelenler falan, onlar neydi öyle?

4. Hatanızı kabullenmek neden bu kadar zor?
Kullanıcı avatarı
Maradona

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 90 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners