Cagri91 yazd覺:Sn. klimanjaro, zenith defy lab zo342 kalibresiyle g羹nl羹k yar覺m saniye sapmay覺 yakalayarak sizi olduk癟a 羹zm羹 olmal覺:)kilimanjaro yazd覺:T羹m yorumlarin alayina katilmakla birlikte mekanik saatlerin hassasiyetlerinin arttirilmasina y繹nelik calismalar yapilmamasi y繹n羹nde dilek ve temennilerimi sunuyorum.
SM-G950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
HUAWEI VNS-L31 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
kilimanjaro yazd覺:Cagri91 yazd覺:Sn. klimanjaro, zenith defy lab zo342 kalibresiyle g羹nl羹k yar覺m saniye sapmay覺 yakalayarak sizi olduk癟a 羹zm羹 olmal覺:)kilimanjaro yazd覺:T羹m yorumlarin alayina katilmakla birlikte mekanik saatlerin hassasiyetlerinin arttirilmasina y繹nelik calismalar yapilmamasi y繹n羹nde dilek ve temennilerimi sunuyorum.
SM-G950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
HUAWEI VNS-L31 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
O mekanizmay覺 biliyorum.zmeye 羹zmez ama gerek var m覺d覺r diye sorgular覺m.Pilli saatler 癟覺kana kadar kim yolunu a覺rm覺 ki ... ayr覺ca quartz bir teknoloji harikas覺 ise mekanik saat end羹strisi balang覺癟ta 癟ok b羹y羹k bir darbe yemi olsa bile neden hala g繹zde ?
Bir de quartz saatlerin arkas覺 neden effah deil ? ( varsa da ben g繹rmedim )
Pardayan yazd覺:Forum edebiyat forumuna d繹nd羹... 襤癟imizde ne airler ne yazarlar varm覺 da fark覺nda deilmiiz.![]()
Pardayan yazd覺:Forum edebiyat forumuna d繹nd羹... 襤癟imizde ne airler ne yazarlar varm覺 da fark覺nda deilmiiz.![]()
Bol noktal覺 ve enfes olmu! +1kilimanjaro yazd覺:Pardayan yazd覺:Forum edebiyat forumuna d繹nd羹... 襤癟imizde ne airler ne yazarlar varm覺 da fark覺nda deilmiiz. [emoji14]
eitimci pardayan ... laf覺n覺z 癟agr覺91 e ise ......
.......
halt etmiiniz.
arkada, emek vererek 癟ok g羹zel a癟覺klad覺 .... sevgiler .... 繹p羹ld羹n羹z.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 83 misafir
|