TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

P覺rlant'覺n Saat Kutusu Konusundaki Enteresan Tavr覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: P覺rlant'覺n Saat Kutusu Konusundaki Enteresan Tavr覺

Mesaj nbmc » 18 Eyl 2011, 17:27

NickyNick yazd覺:nbmc foruma hogeldiniz :champ:

Uzun zaman 繹nceki sorunla neden bu ilgilendiinizi 繹renebilir miyiz?

Hobuldum, teekk羹rler.

Tabii anlatay覺m. Eer fikrimi deitirmezsem bir iki hafta i癟inde Oris Diver Date sahibi olmay覺 d羹羹n羹yorum. Malum ya Tevfik Ayd覺n ya da P覺rlant. Hen羹z gidip pazarl覺k yapm覺l覺覺m yok ama bu bal覺k alt覺ndaki ilk mesaj覺 okuyunca yar覺 yar覺ya kafamdan P覺rlant markas覺n覺 sildim diyebilirim.

Kim saate nekadar para verebilir bilmem ama 1600 - 1800 TL bence d羹羹k bir rakam deil. Bu rakamlarla yap覺lm覺 al覺verisde de "saati al 癟覺k ite" uslubu bence hi癟 ho deil. Yak覺t覺ramad覺m ve merak ettim.
Kullan覺c覺 avatar覺
nbmc

Ya: 37
Kay覺t: 06 Eyl 2011, 15:31

Mesaj cenk » 18 Eyl 2011, 19:48

nbmc yazd覺:
NickyNick yazd覺:nbmc foruma hogeldiniz :champ:

Uzun zaman 繹nceki sorunla neden bu ilgilendiinizi 繹renebilir miyiz?

Hobuldum, teekk羹rler.

Tabii anlatay覺m. Eer fikrimi deitirmezsem bir iki hafta i癟inde Oris Diver Date sahibi olmay覺 d羹羹n羹yorum. Malum ya Tevfik Ayd覺n ya da P覺rlant. Hen羹z gidip pazarl覺k yapm覺l覺覺m yok ama bu bal覺k alt覺ndaki ilk mesaj覺 okuyunca yar覺 yar覺ya kafamdan P覺rlant markas覺n覺 sildim diyebilirim.

Kim saate nekadar para verebilir bilmem ama 1600 - 1800 TL bence d羹羹k bir rakam deil. Bu rakamlarla yap覺lm覺 al覺verisde de "saati al 癟覺k ite" uslubu bence hi癟 ho deil. Yak覺t覺ramad覺m ve merak ettim.

hocam bir olay oldu diye hemen silmemek laz覺m ben diver orisimi al覺rken magazada daha saati almadan kutusunu g繹stermilerdi :D nerden daha iyi fiyat al覺yorsan覺z oray覺 tercih edin ve eski tarz dalg覺癟 kask覺 eklindeki kutunuzu almay覺 unutmay覺n :D
Kullan覺c覺 avatar覺
cenk

Kay覺t: 27 ub 2010, 21:14

Mesaj Clk » 18 Eyl 2011, 20:15

Bence de yasanan olaylarin bilgilendirme amacli aktarilmasi "KARALAMA KAMPANYASI" seklinde algilanmamalidir. Sonucta talihsiz bir sekilde yasanan bu olayin Pirlant'in isleme prensipleri ile uyusmadigina adim gibi eminim.

Dolayisi ile bir hata b羹y羹k bir firmayi "Akildan Silme" nedeni olmamali. Yeni saatine ulastiktan sonra bizler ile paylasirsin umarim ;)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj herofb » 18 Eyl 2011, 20:37

Bu kutu olay覺 bas覺na gelen ve bu konuya yazanlardan biri de benim , bu olaydan sonra kendime 2 baskalrina da 3-4 adet olmak 羹zere toplam 5-6 oris al覺veri inin hepsini pirlanttan yapt覺m ve yak覺n zamanda saat almayacak olsamda mutlaka ayda 1 kerede olsa maazalara gidip yeni gelen saatlere bakar覺m ve kahvemi icerim

Yaln覺zca alaca覺n覺z saatin 繹zel bir kutusu olup olmas覺ndan emin olup ve al覺rken bunu kontrol etmeniz yeterli
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj Emre » 19 Eyl 2011, 03:51

Zaten gerekli aciklama yapilmis ama konuyu acan olarak ben de biseyler eklemek istiyorum. Herkesin de bahsettigi gibi Pirlant magazalari saatinizi Isvicre'de aldiginiz gibi size teslim edebilir ama saatinizi. Benim dikkat cekmek istedigim husus, saati alirken butun icerigi ile alma konusunda dikkatli olmanizdi. Tabiri caizse bu tur islerde biraz pimpirikli olmak bi cok hatanin, dikkatsizligin onune gecebiliyor.

Burada yazacagim kisimlar ise Pirlant'tan tamamen bagimsizdir.

- Saatinizi teslim alirken paket icerigini, ozellikle de (varsa) garanti kartini inceleyin ve garanti kartinda magaza kasesi olduguna emin olun.

- Saatinizi incelerken hangi saati alirsaniz alin saticiya size dikkat etmeniz gereken hususlari anlatmasini isteyin. En iyi bildiginiz mekanizma bile olsa bunu yapmakta fayda var cunku mesela bazi saatlerde aksam 9'dan gece bilmem kaca kadar olan surecte tarihi ayarlamak iyi gelmiyor saate. Bunun gibi bilgileri ogrenmekte fayda var, ha satici veremiyosa o zaman da bunu size soylemedigi icin kusurlu olmus oluyor

- Saatinizin kasasini ozenle inceleyin, camda, varsa arka kisimdaki camda ve kasada cizikler olup olmadigina bakin. Malesef bazi teshir urunleri istemeden de olsa cizilip zarar gorebiliyor. Bu cizikleri aman ne olacak diye gecistirmeyin cunku siz saati hic takmasaniz bile, saatiniz o cizikler yuzunden deger kaybina ugramis olacak.

- Faturanizi sakin kaybetmeyin, saat kutusunun icine koymak en guzel cozum.

- Ufak bi kolaylik, saati aldiginiz saatciden bir de kartvizit edinmek guzel oluyor. Onu da saat kutusunda saklayin, bazen saatcilerde birbirinden farkli numarali 2-3 ayri telefon oluyor, ihtiyaciniz oldugu zaman kime ulasmak istiyorsaniz ona ulasirsiniz.

Simdi diyeceksiniz ki kardesim alt tarafi bi saat aliyosun, ama malesef oyle degil. Sirketinize piyasadaki dandik bi araci alirken bile ustasina kadar goturuyor, kaza kayitlarina kadar cikartiyorsaniz, bahsettigimiz fiyatlarda alacaginiz saatler icin de ayni hassasiyeti gostermeniz gayet mantikli.

Simdiden hayirli olsun :)
T S F = P A Y L A I M
Kullan覺c覺 avatar覺
Emre
Editor

Kay覺t: 28 Kas 2010, 10:20

Mesaj dismira » 13 Oca 2012, 13:23

Emre08 P覺rlant kurumsal bir firma bir maazas覺nda yaanan personel hatas覺ndan dolay覺 firmay覺 gereksiz yorumlara sokman覺z hata bence ,bir sorununuz var ise bunu yetkili kiilerle payla覺rsan覺z yard覺mc覺 olucaklard覺r. www.pirlant.com Merkez bursay覺 aray覺p ikayetinizi belirtmeniz daha uygun.
Kullan覺c覺 avatar覺
dismira

Kay覺t: 15 Tem 2011, 12:00

Mesaj bozok » 13 Oca 2012, 13:44

burdaki tek hata p覺rlant覺nd覺r burda herey payla覺lmal覺d覺r !!
Kullan覺c覺 avatar覺
bozok

Kay覺t: 06 Mar 2011, 13:09

Mesaj Drago » 13 Oca 2012, 15:33

dismira yazd覺:Emre08 P覺rlant kurumsal bir firma bir maazas覺nda yaanan personel hatas覺ndan dolay覺 firmay覺 gereksiz yorumlara sokman覺z hata bence ,bir sorununuz var ise bunu yetkili kiilerle payla覺rsan覺z yard覺mc覺 olucaklard覺r. www.pirlant.com Merkez bursay覺 aray覺p ikayetinizi belirtmeniz daha uygun.

Ne o hayrola burada da m覺 sans羹r ? :roll:
Kullan覺c覺 avatar覺
Drago

Ya: 61
Kay覺t: 26 Ara 2011, 01:09

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 41 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners