TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

Mesaj Bond » 02 Ara 2011, 02:39

Mucadeleci Laco, Stowa, Archimede, Tourby vb fiyat olarak daha y羹ksek ve baz覺lar覺nda miyota mekanizmal覺 saatler mevcut. Swiss ETA ile pilot yapan daha d羹羹k fiyatl覺 markalarda mevcut ama biz arat覺rmalar覺m覺z neticesinde fiyat / performans oran覺n覺 Steinhart markas覺nda daha y羹ksek bulduk ve bu tarz 繹zel projelerde daha uzmanlam覺 bir firma olmas覺 nedeni ile tercih ettik. Firmada 羹r羹n gam覺 ve popularite baz覺nda her ge癟en g羹n daha ileri gidiyor. Sonu癟tan 癟ok memnunuz.

TSF SE'nin baz sandwich tasar覺m覺 47'lik Steinhart SLE modelinden geliyor ve sadece Steinhart markas覺nda mevcut. Clk / Burak1978'in SLE inceleme konular覺na ve Special Edition ana bal覺覺n覺 okursan bu konular hakk覺nda daha 繹nceden a癟覺klanm覺 ve konuulmu detayl覺 iletilere ulaabilirsin. Askerdeki arkada覺n mekanizma konusunda iyi arat覺rma yapamam覺 ve seni yanl覺 y繹nlendirmi. Asl覺nda bunlar marka resmi siteleri ve global saat forumlar覺 vas覺tas覺 ile 癟ok kolay eriilebilen bilgiler, arkada覺n覺n y繹nlendirmesi sonras覺 kendin a癟覺p baksayd覺n rahatl覺kla bu bilgilere eriirdin.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj mucadeleci » 02 Ara 2011, 02:52

bilgilendirme i癟in teekk羹r ederim Bond... ben kendim a癟覺p bakay覺m birazda.
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj Thevenin » 13 Ara 2011, 20:32

Resim
@PlamanVelev/WUS
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj 2fast4u » 14 Ara 2011, 00:05

Thevenin bu nasil bir kompozisyondur kardesim :super:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj razz » 14 Ara 2011, 00:30

Kompozisyon ibretlik :) Bu arada forty-four'u kolumda deneyebilmeyi 癟ok isterdim zira SDDS'da mevcut kas/bilezik orant覺s覺zl覺覺 bu modelde s繹z konusu deilse kuvvetle muhtemel al覺r覺m.. Hatta Gunter benim i癟in white on black date wheel ve non-engraved inner chapter ring gibi modifikasyonlara OK derse kesin al覺r覺m..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj mucadeleci » 14 Ara 2011, 08:45

Steinhart finishing konusunda ger癟ektende 癟ok baar覺l覺, resimlere bak覺yorumda kendi s覺n覺f覺ndaki firmalar aras覺nda ger癟ekten finishing baar覺s覺yla s覺yr覺l覺yor, -e finishing 癟ok iyiyse in house olmayan dier firmalara neden daha fazla para 繹deyeyim ki? diye soruyorum kendime. sonu癟ta bir癟ok firma ayn覺 kalibre makinalar覺 kullan覺yor geriye ise montaj i癟ilii ve kasa kay覺 v.s... detaylar kal覺yor ve geriye kalan detaylarda Steinhart ger癟ektende 癟ok baar覺l覺. Ger癟i ho benim bilgim bu konuda s覺n覺rl覺 ama akl覺ma TSF SE i癟in neden Steinhart se癟ildi sorum ve bu soruya *Bond un verdii cevap geliyor. imdi imdi o cevab覺 daha iyi anl覺yorum. teekk羹rler TSF, 繹renmek ger癟ekten m羹thi bir duygu...
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj 2fast4u » 14 Ara 2011, 10:23

razz onerd覺g覺n mod覺f覺kasyonlar art覺 覺c kenarda razz edit覺on TSF yazd覺nm覺 al sana 44oceantsf :lol:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 14 Ara 2011, 10:26

ha b覺de 5000m wr rekorunu hep b覺rl覺kte tazeleyel覺m.gunther bunun 覺c覺n test ortam覺n覺 haz覺rla clk yolda sana gel覺yor.vurgun sonras覺 bas覺nc odas覺n覺 haz覺rlay覺n.iste yurekl覺 saat forumu denet癟isi boyle olur helal clk :D
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ErsinGS, macada, ofis ve 190 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners