Kıvanç pam000 konusunda haklısın. Can sağolsun onun saati çok denedim baktım ettim zaten herşey onun başının altından çıkıyor [emoji23] Ama işte 8 gün inhouse mekanizma daha geniş bir kadran olayı beni cezbediyor modelde. Radiomir de elbette çok tercih edilen model ama ilk panerai olacaksa benim için kasa luminor olmalı

Caner1983 fotoğrafta göründüğünden çok daha güzel görünüyor emin olabilirsin [emoji1][emoji1303] kalite hissi

Eraslani teşekkür ederim bende de şu an panerai ağır basıyor gibi Oris geldikten sonra biraz daha netleşir herşey

Sinan 560tan mı bahsediyorsun bilemedim o çok sırıtmadı sanki benim kolda ama 422 baya iddaalı cidden

Cengiz Abi 422 zor olur ya. Bahsettiğim gibi çok büyük oldu içime sinmedi bunun yanında fiyat olarak da çok içe sinmiyor [emoji23] inceleyip beğendiğim bir modeldi görünce denemek istedim ama kapandı o iş [emoji1]

Anıl herkes gibi sen de acıma demişsin. Öncelik oristen sonra panerai olacak gibi ama bunun kaşıntısı da cidden kolay geçmeyecek sanırım

hakanefe bezelde benim bahsettiğim sıkıntı çizilme olayı falan değil aslında. Doğru öyle bir dezavantajı var ve bahsettiğiniz şekilde giderilebilir ama seramik bezel görüntüsünü çok seviyorum. Aquaracer da iyice alıştırdı bu işi bana sanırım. Ama saatin genel anlamdaki bütünlüğü unutturabilir bunu cidden