TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Saatlerimin Pil Değiştirme Macerası / Bilezikte Darbe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko Saatlerimin Pil Değiştirme Macerası / Bilezikte Da

Mesaj fsinan » 05 Kas 2012, 17:43

Hahaha, gülüyorum artık ben bu heriflere :lol: :lol: :lol:

Bir kere kendinizi daha fazla üzmemek için bazı şeyleri olduğu gibi kabul edeceksiniz. Ne mi mesela?

1.Türkiye'de tüketici hakkı falan yok.
2.Türkiye'de sizin malınız afedersiniz gavur malıdır, kıymeti harbiyesi sıfırdır.

Şimdi bunu kabul ettiniz mi? Tamam. Şimdiden oldukça rahatladığınızı kabul edelim. Çünkü başka yolu yok, ruhunuza zarar.

Sizin malınızın canına okuyan o kendine usta denilen adamın mesela evindeki tv'si bozulsa, gelen servis taşırken tv'nin çerçevesini çizse onun da bu durumu kabullenip, sızlanmaması gerekiyor. Hayat bu.

Neyse bize dönecek olursak, saatinizin kasasını açıp pil değiştirmek çok kolaydır, hassas iseniz, alın alet edevatı, azcık bir dikkat ile o işi contasını da satın alarak mükemmel şekilde yaparsınız.

Şunu kabul edin ve rahatlayın, Türkiye'de saatten otomobile servise giren her obje kozmetik olarak hasar görür. Ohhh bakın kabul ettiniz ve rahatladınız, bitti.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Baran » 05 Kas 2012, 17:51

Ben o saati tekrar onlara göndermezdim ama siz bilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj zandar » 05 Kas 2012, 19:15

Böyle bir durumla karşılaşınca tek çare kabullenmek mi yani? Seiko Global'a felan mail atıp hakkımızı arama şansı da mı yok? Japon malı dünya devi bir firmanın ürününün, hem de yetkili servisinde, pilini değiştirtemeyecek miyiz? Burası bu kadar mı Türkiye?
zandar

Mesaj Baran » 05 Kas 2012, 19:17

Onla ugras buna dalaş insan tükeniyor birsüre sonra lanet olsun diyor kabulleniyor sanırım.Burasının Turkiye olduğunu unutmayıp kendi bildiğimiz gibi hallettirmek en doğrusu bu tarz işleri.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj fsinan » 05 Kas 2012, 21:54

Evet burası Türkiye. Kanunların olduğu ama uygulanmadığı ülke.

İnsanın insanın varlığına saygı göstermediği bir ülkede bir insanın bir başka insanın malına nasıl saygı göstermesini ve değerli kabul etmesini beklersiniz?

Şikayet etmek, sızlanmak değiştirmeyecek. Kabul edin, her halukarda ya servise gönderince olacakları kabullenin, yahut göndermeyip siz yapacaksınız ve daha mutlu olacaksınız.

Sızlanıp şikayet edince bir .ok olmuyor.
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj zandar » 06 Kas 2012, 00:46

Sızlanmam ağlamam ama hakkımı ararım, şikayet edilecek merciler varsa ederim. Ben hakkımı arayayım da, sonuç alamazsam alamayayım. Yoksa ben eşek olursam semer vuran çok olur. Sözüm meclisten dışarı.
zandar

Mesaj spary » 06 Kas 2012, 10:32

Evet arkadaşlar öncelikle şunu söylemek lazım bu süreç kesinlikle yıpratıcı. Hem verdiğim paraya acıdım hem de giden zamanıma. Üstelik daha da zamamın gidecek bu gidişle. Ve olayı dramatikleştirense bütün bu olayların bir pil değişiminden ortaya çıkması. :!:

Asıl saçmalıksa şu; bunu yapan dünya çapında bir firmanın yetkili servisi.

Bugün kargoluyorum karşı ödemeli olarak.

Yeni aldığım ve çok değerli bir saatimin başına gelmemesi şu an için tek tesellim.

Ben bu tip olaylarda her zaman hakkımı aramışımdır ve genel olarak sonuca kavuşturmuşumdur. Eğer Aydın Saat zararı tazmin etmezse hakkımı farklı platformlarda da arayacağım.

Yeni gelişmeler oldukça aktaracağım.
Selamlar...
Kullanıcı avatarı
spary

Mesaj fsinan » 06 Kas 2012, 10:55

zandar yazdı:Sızlanmam ağlamam ama hakkımı ararım, şikayet edilecek merciler varsa ederim. Ben hakkımı arayayım da, sonuç alamazsam alamayayım. Yoksa ben eşek olursam semer vuran çok olur. Sözüm meclisten dışarı.

Sözün meclisten dışarı olmamış, ama olsun. Sen de öğrenirsin başına gelince.
Kullanıcı avatarı
fsinan

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 73 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners