TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Türkiye'deki Kazığın Boyutu...

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Türkiye'deki Kazığın Boyutu...

Mesaj mcd » 16 Kas 2012, 17:08

vmetin yazdı:SPK lisanslı gayrimenkul değerleme uzmanıyım, 5 yıl gayrimenkul sektöründe Avm pazarlaması dahil çalıştım. Beni tanıyanlar yalan söylemediğimi ve söylemeyeceğimi bilirler.

Bunun üzerine söyleyecek birşey olmamakla birlikte kendi düşüncem 60-70bin kira verilir. Bunu nerden bildiğimi merak ediyorsanız 5 yıl Ankarada Bankada çalışıp bunun 3 yılını avm şubesinde geçirince ve firma kiraları sizin şubenize yatarsa az çok fikir sahibi olunuyor. :thumbup:
Cihan
Kullanıcı avatarı
mcd

Mesaj zandar » 16 Kas 2012, 17:17

Resim
zandar

Mesaj herofb » 16 Kas 2012, 17:28

tüketici davranışları konusunda uzman değilim ama genellikle 2'ye ayrılmadığını çok iyi biliyorum kaldı ki tüketici davranışlarını ayrıştırmaya yaran bin türlü kriter var sizin yazdığınız 2 hangi prensip ya da kriterle göre ayrıca tüketicilerin çok büyük bir kısmının sizin yazdığınız 2'ye girmediğini de aşikar çünkü size göre insanlar ya fiyat sormayacak kadar zengin ya da herşeyi en ucuza almaya çalışacak kadar cimri

Rolex almayabilirsin hatta alanı bile sevmeyebilirsiniz ama Allah aşkına Patek varken Rolex alınır mı gibi bir şey nasıl söylenebilir Mercedes'e benzetmişsiniz ki bence her markanın hayalinde onun gibi bir algı oluşturmak vardır heralde ayrıca Patek örneği Rolls Royce varken Mercedes alınır mı gibi ama neyse

ayrıca fikirlerini beğenmediklerimize burada hiç bir şey yapmıyoruz ama kimse de maaşallah öyle dalıp oraya buraya sallamıyor isterseniz çok konuştuğunu düşündüğünüz kişilerin ilk 100 mesajına bakın sonra bir yere nasıl girilir , tanışılır gibi konularda fikir sahibi olunuz
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj saygıns » 16 Kas 2012, 19:47

''-Mükemmellikte Xtrem-1 demişsiniz, ne kadar süreyle kullandınız o saati? Nasıl mükemmel olduğuna karar verdiniz?
-Hepsini geçtim, saat falan bir yana, her şeyden önce saygı.[/quote]''

teker teker gelin bu saaten 24 tane üretildi ben de yok
siz demekki yorum yaptığınız her saati kullandınız
ne kadar mantıklı cümle yazdınız bir daha okuyun bence
En son saygıns tarafından 16 Kas 2012, 20:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
saygıns

Mesaj saygıns » 16 Kas 2012, 19:49

vmetin yazdı:
saygıns yazdı:burada daha yeniyim
ama çok ilginç bir durum var
burada kendi gibi düşünmeyen kişilere yeterince saygı olmadığını görüyorum
isterseniz bi de yasaklayın tam olsun
hangi argümanımın yanlış olduğuna
hangi nedenle karar verdiğinizi
anlayamadığım gibi
hangi derste benden daha iyi olduğunuzu düşünmenize sebep buradaki genel yetkili oluşunuz mu
ya da direk ''hocam ben bu adamlardan reklam alıyorum bu forumda bozmayalım arkadaşları durumumu var ''
öyleyse bana söyleyinde boşuna vakit kaybetmeyelim buralarda

Dikkat

dikkat derken ??
Kullanıcı avatarı
saygıns

Mesaj saygıns » 16 Kas 2012, 19:51

herojd11 yazdı:tüketici davranışları konusunda uzman değilim ama genellikle 2'ye ayrılmadığını çok iyi biliyorum kaldı ki tüketici davranışlarını ayrıştırmaya yaran bin türlü kriter var sizin yazdığınız 2 hangi prensip ya da kriterle göre ayrıca tüketicilerin çok büyük bir kısmının sizin yazdığınız 2'ye girmediğini de aşikar çünkü size göre insanlar ya fiyat sormayacak kadar zengin ya da herşeyi en ucuza almaya çalışacak kadar cimri

Rolex almayabilirsin hatta alanı bile sevmeyebilirsiniz ama Allah aşkına Patek varken Rolex alınır mı gibi bir şey nasıl söylenebilir Mercedes'e benzetmişsiniz ki bence her markanın hayalinde onun gibi bir algı oluşturmak vardır heralde ayrıca Patek örneği Rolls Royce varken Mercedes alınır mı gibi ama neyse

ayrıca fikirlerini beğenmediklerimize burada hiç bir şey yapmıyoruz ama kimse de maaşallah öyle dalıp oraya buraya sallamıyor isterseniz çok konuştuğunu düşündüğünüz kişilerin ilk 100 mesajına bakın sonra bir yere nasıl girilir , tanışılır gibi konularda fikir sahibi olunuz

tüketici davranışları konusunda on binlerce kitap var
ben en fazla 20 sını okumuşumdur
isterseniz bir yazı yazmadan önce size atayım uygun bulursanız değerlendirin
Kullanıcı avatarı
saygıns

Mesaj saygıns » 16 Kas 2012, 19:53

vmetin yazdı:SPK lisanslı gayrimenkul değerleme uzmanıyım, 5 yıl gayrimenkul sektöründe Avm pazarlaması dahil çalıştım. Beni tanıyanlar yalan söylemediğimi ve söylemeyeceğimi bilirler.

sana kim yalan söylediği söyledi
avm de o kadar kira olmaz demiyorum
bir saatçi o kadar kira veremez diyorum
Kullanıcı avatarı
saygıns

Mesaj saygıns » 16 Kas 2012, 20:00

benim anladığım burada herkes birbirine bak bu adam bana böyle yazdı gel eleştir falan diyor
ilginçsiniz baya ya
genel anlamda saate merakım var
ama bu çeteleşme ilginç gerçekten
ciddi ciddi genel yetkili drk Xtrem-1 i kullandın mı mükemmel olduğunu nerden biliyorsun falan yazdı.
hiç güleceğim yoktu Antoine Martin de kullanmadım mesela bu nedir ya
Kullanıcı avatarı
saygıns

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 80 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners