TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

15 Gün İçerisinde Geldiğim Nokta!...

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 15 Gün İçerisinde Geldiğim Nokta!...

Mesaj ergenekon » 17 Ara 2012, 00:59

Drago yazdı:
Ozgur yazdı:
fsinan yazdı:Allah allah dumur olmuş durumdayım :shock:

:lol:

+1

Ben de baya bi etkilendiğimi itiraf etmeliyim...hayırlısı olsun.

+++++1
Hayat Allahı anmak ile değer kazanır...
Kullanıcı avatarı
ergenekon

Mesaj Metin06 » 17 Ara 2012, 01:00

sayın @cavro;
teşekkür ederim.
sayın @vincefb;
teşekkür ederim iyi niyetiniz için.zaten Ankara ya tayin olsam yine de her yaz 1 ay İzmir de olacağım.İzmir e tayin olsam zaten zaman kısıtlaması olmadan en uygun ve en kısa sürede tanışırız İnşallah.tabi o zaman da yazın 1 ay Ankara da olacağım. :thumbup:
"İNSANIN KEDERİ,HIRSLARI KADARDIR"
Kullanıcı avatarı
Metin06

Mesaj vincefb » 17 Ara 2012, 01:05

asymptote yazdı:
vincefb yazdı:Madem İzmirede geliyormuşsunuz ben size yardımcı olurum ;)

Ben gelsem, bana da yardımcı olur musun? :D ;)

Hocam siz isteyin yeter :D Ama Size en uygunu bir Lange olur ;) ve ben henüz kanlı canlı bir tane görmedim :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj asymptote » 17 Ara 2012, 01:09

Lange mi? :shock: Başkan İzmir için emekli şehri diyolla.. Şöyle yapalım:
Ben emekli olunca ikramiyeyi alıp geleyim, birlikte bana Lange bakarız o zaman.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj vincefb » 17 Ara 2012, 01:11

Ben yakıştırdığımı söyledim hocam ;) Saxonia benden çok size yakışır :champ:

İzmir gerçekten emekli şehri ben 32 yaşımda evden çıkmaz oldum :lol:
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj Metin06 » 17 Ara 2012, 01:13

Drk yazdı:Ben olsam eğer imkanım varsa bütçemi yaklaşık 1,5 katına çıkarıp rolex alırım veya yarısına indirip tag heuer alırım :thumbup:

verdiğiniz linkte beğendiğim omeganın fiyatı yoktu ama emsaleri 3500 dolardı.crono24 sitesinde ise fiyatlar 6000-7000tl aralığında idi.aşşağı yukarı bu fiyatlara alabilirsem sanki iyi fiyatlara alacağım gibi geliyor.ama dediğiniz gibi tr fiyatları 10000tl civarında ise o zaman belli bir süre indirim beklemekte fayda var diye düşünüyorum.tabi şimdiki öneriniz olanmarkalar ve aklınızda olan modeller hangileri bilmiyorum ama tag da Carrera,grand Carrera,Monako modellerini tabiki beğeniyoru.rolex i açıkçası blancpain ile aynı segmentin-fiyat aralığının saatleri olarak düşündüğümden marka tercihi olarak blancpain i referans almıştım ki şimdi anlıyorum ki öyle değilmiş. :D
acaba model öneriniz neler @sayın drk?
"İNSANIN KEDERİ,HIRSLARI KADARDIR"
Kullanıcı avatarı
Metin06

Mesaj Frax » 17 Ara 2012, 01:14

Şu forumdaki en mantıklı ve makul insanlardansın Drk. :thumbup: :champ:

Gecenin bir vakti iltifat ettim yanlış anlaşılmasın :D

Sayın metin06 size kolay gelsin, bütçenizi bölmeden/parçalamadan yükselmeniz daha mantıklı olacaktır. İkinci el Rolex Submariner alın para kaybetmeyin, sonra satar üstüne koyar devam edersiniz aklınızdaki saatlerle :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Frax » 17 Ara 2012, 01:21

Eklemek istediğim bir şey var:

Forumda 3 senede çok şey değişti. Başlangıçta üye sayısı azdı, katılımcılar birbirini yakından tanıyordu, herkes herkesin söylediği şeyin niyetini ve sebebini biliyordu. Şu an forum çok büyüdü. Sürekli aktif katılımcı üye sayısı artıyor ve tabi ki artık herkes herkesi tanıyamıyor. Bu da bazı olumsuzluklara sebep olabiliyor yeni gelen açısından. Yeni gelen birisi forumda gruplaşma / kutuplaşma olduğunu düşünüyor, imkanları ve merakı iyi olan üyelere bakarak buradakileri görgüsüz olarak nitelendiriyor, buna benzer olaylar da sıkça yaşanıyor. Yanlış anlamayın ama gelip bu kadar üst seviye saatleri listeleyen biri şüphe uyandırıyor, acaba sahte saat mi soracak yoksa bizimle dalga mı geçiyor diye düşünüyoruz doğal olarak. Forum büyüdükçe bu gibi olaylar artacak ama artık biz de alışıyoruz. Sizin niyetinizin ne olduğunu geç de olsa anladık, ben kendi adıma özür diliyorum. Umarım keyif alarak, foruma faydalı olarak istediğiniz saatlere kavuşursunuz :champ:
Kullanıcı avatarı
Frax

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 198 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners