TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Sorunlu Meistersinger Pangea ve Tevfik Ayd覺n Saat

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Sorunlu Meistersinger Pangea ve Tevfik Ayd覺n Saat

Mesaj Caner1983 » 05 Ara 2015, 23:34

F覺st覺k falan degince Rus saatler b繹l羹m羹ne yazacakt覺n galiba an覺l yanl覺 oldu :D
Rolexs dont tick-tock
Kullan覺c覺 avatar覺
Caner1983

Ya: 42
Kay覺t: 05 Eyl 2014, 22:41

Mesaj manil » 05 Ara 2015, 23:37

Hahaha :):):) from Russia with love diyorum. Bu b羹y羹k sevdan覺n 繹n羹ne vize engeli koyanlar覺 All璽h'a havale ediyorum.
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj Clk » 06 Ara 2015, 05:01

Ben T羹rkiye'de bile yasamiyorum ama mer Bey sirketini bu arkadasin 羹zerine yapsa bile bu is sonuclanmayacak gibi duruyor! :roll:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj serhatyal » 06 Ara 2015, 16:30

@Bg17

1)Kendimi tanitmamin bu konunun icerigi ile nasil bir alakasi var? Foruma yazmak icin boyle bir kural vardiysa da bana bildirilmedi. Bildirilse tanitirdim.

2)Tuketici kanununa gore yasal yollardan birini secme hakki tuketiciye aittir. Isterseniz arastirabilirsiniz. Ben degisim sectim, yerine getirilmedim.

3)Ayni yerden ayni saati almamin su sartlar sonuc getirmeyecegi ortada. Yurtdisindan saat alacaksam neden distributorluk diye bir kavram var?

4)Ben konuyu teknik tartismaya cekmeye calisirken, halen firma savunuculugu yaptiginiza ve ifade ozgurlugumu kisitlamak pahasina konunun kitlenmesini onerdiginize gore belki de sizin Tevfik Aydin saat ile bir cikar iliskiniz var?

5)Saatin sorunlu olduguna eminim. Usta yorumu da aldim, referans olarak buraya yazdim. Video da koydum. Karsit teknik gorus de sadece - tarafli oldugu asikar - firma sahibinden geldi. Bu durumda henuz 2 goruse karsin 1 gorus var. Anladigim kadariyla sizin de teknik bir gorusunuz yok.

Hakliysaniz, israrcilik kotu birsey degildir. Ben de boyle oldugunu dusunuyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
serhatyal

Kay覺t: 15 Kas 2015, 11:06

Mesaj serhatyal » 06 Ara 2015, 16:31

Clk yazd覺:Ben T羹rkiye'de bile yasamiyorum ama mer Bey sirketini bu arkadasin 羹zerine yapsa bile bu is sonuclanmayacak gibi duruyor! :roll:

Musterisine saglam bir Meistersinger Pangea vermesi yeterliydi. Abartmaya gerek yok.

Sizin teknik gorusunuz var mi saat ile ilgili? Sizce mekanizmada ariza var mi yok mu?
Kullan覺c覺 avatar覺
serhatyal

Mesaj serhatyal » 06 Ara 2015, 16:34

manil yazd覺:A覺r覺 m羹lkiyet癟ilik hayatta hep mutsuzluk kayna覺 olmutur. Hele ki youn bir kin ve intikam duygusu elik etmeye g繹rs羹n. O zaman sadece unu dersin, 'benim olacak f覺st覺k, binicem 羹st羹ne vurucam k覺rbac覺! '

Pardon ya, 繹zl羹 s繹zler k覺sm覺na yazacakt覺m yanl覺 yere yazm覺覺m.
:(

Intikam almak gibi bir derdim yok, ne olabilir ki su saaten sonra zaten.

Sizin saatle ilgili teknik gorusunuz var mi, yoksa sadece sempati duydugunuz bir esnafi mi savunuyorsunuz?
Kullan覺c覺 avatar覺
serhatyal

Mesaj manil » 06 Ara 2015, 17:51

Bi ka癟 farkl覺 formatta (eletiri, dalgaya vurma, ciddi cevap verme) biiler yazay覺m dedim de, vazge癟tim.

Meseleyi saat iadesi olarak g繹rm羹yorum.

Tav覺rlar覺n覺z, tarz覺n覺z nezaket i癟eriyor ama tamamen bencillik konusu.

mer bey size sorunsuz saat satmak zorunda. Sorun olursa da sizi tatmin etmek zorunda. Paran覺z覺 geri vermesi yetmiyor, o saati bulup getirmesi gerek. 羹nk羹 baka yolu yok mutlu olman覺z覺n.

羹nk羹 sizin esnaf - sat覺c覺 ilikiniz yok. Kamu otoritesi gibisiniz.

Forum, size destek 癟覺kmak zorunda.

cretsiz saat eksperleri emrinize amade olmak zorunda.

Herkes size hak vermek zorunda.

Bu forumdaki en sakin insanlar bile (ki ben de kendimi sakin birisi olarak g繹r羹r羹m) kendi hareketlerinizi g繹zden ge癟irmenizi 繹nermi, hala ayn覺 ukalal覺kla herkese ayr覺 ayr覺 cevap verme derdindesiniz.

Nas覺l ego-sentrik bir yap覺!
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj serhatyal » 06 Ara 2015, 18:17

@manil

Satici icin yazdiklariniz disinda hicbiri dogru degil. Asla bir zorunluluk yok, boyle ifadem de yok. Nereden cikarttiniz?

Saticinin yukumluluklerini de ben degil, tuketici kanunu belirlemis. Kanunu tartismak istiyorsaniz, bence o ayri bir basligi hak ediyor.

Kimse teknik yorum yapmazsa da sorum cevapsiz kalir, yapacak birsey yok.

Benim sorularim var, cevap ariyorum. Cevap verebilirseniz bu basliga katkida bulunmus olursunuz, ama gordugum kadariyla mesnetsiz suclamalar disinda bir icerik yok yazilarinizda.

Sahsiniza hicbir hakarette bulunmadim, sizin de bana ukala ego vs gibi cikislarda bulunma hakkiniz oldugunu dusunmuyorum. Lutfen kisisellestirmeyin olayi, objektif yorum varsa buyurun.

Sahsima yonelik iftira ve hakaret iceren mesajlarinizi cevaplamayacagim, anlamli bir katkida bulunursaniz elbette konusuruz.
Kullan覺c覺 avatar覺
serhatyal

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Mtn ve 46 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners