TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Son Gelismeler!!! Part-II

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Son Gelismeler!!! Part-II

Mesaj 2fast4u » 05 Mar 2010, 16:12

herhangi bir yakin zamanda olacak yurtdisi saat fuari olabilir ....cahilligimi mazur gor gec mi kaldim fuar icin
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 05 Mar 2010, 16:22

Ne cahilligi? Neden böyle dedin simdi? Yok. fuar anlaminda cok fazla cesitlilik var avrupada.

Birincisi özellikle vintage saatlerin yogunlukta oldugu satis amacli fuarlar

Ikincisi lokal yada bölgesel, her türlü saati bulabilecegin Market diye nitelendirilen fuarlar

Ücüncüsü'de piyasaya yeni sürülecek ürünlerin tanitildigi ve firmalarin güc gösterisi yaptigi Basel ve SIHH gibi fuarlar.

Gecen hafta Italya Parma'da bir fuar vardi. Bu fuarda özellikle vintage saatler yogunlukta idi. Maalesef islerden dolayi o fuari kacirdim.Bu ayin 13'de Düsseldorfta bir market aciliyor yine her tip saatin bulunabilecegi ama ben Dubai'de olacagim :( Basel kaliyor geriye bir tek. O'da yetisebilirsem 24 ve 25'in de yani son iki gün yetisebilecegim. Gidersem illa ki fotograflarini buraya yükleyecegim. Gerci ben gitmeden internetten yeterince bilgi toplanabilri ama :)

Umarim simdi sorumun nedenini anlatabilmisimdir :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 07 Mar 2010, 02:00

Bu bezel inlay için Rolex service 80 SFR değiştiriyor demişsiniz ama ben ebayden bakarken orjinal bezel fiyatları çok daha fazla idi.
Elbette ince bir parça sadece ama Rolex orginali olunca 80 SFR değildir sanki. Aftermarketlar elbette çok ucuzdu.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj razz » 07 Mar 2010, 12:39

Bond;
Benim fiyat aldığım yer Rhodium Service ( Rolex TR Yetkili Servisi - Tamer Bey ).. Aftermarket kullanma şansları yok, zira lisansın iptal olması vs durumlar sözkonusu olabilir..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Clk » 07 Mar 2010, 14:07

Razz; Bond'un görmüs oldugu Inlay'ler vintage ondan dolayi fiyatlari yüksek ama reel degil....
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 07 Mar 2010, 23:12

Razz teşekkürler, elbette öyle kullanmazlar, bizde sonradan clk ile konuşup vintage olabileceklerini düşündük.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 222 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners