TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Japonya’dan Hangi Saat Alınır?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Japonya’dan Hangi Saat Alınır?

Mesaj ysnlztrk » 03 Tem 2024, 11:10

Salih Bey'e katılıyorum. Ben de Rolex Datejust seçerdim.

SM-F946B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ysnlztrk

Mesaj mancho » 03 Tem 2024, 21:36

En çok hangisini beğeniyorsanız onu alın yoksa büyük ihtimalle aklınız onda kalacak. Kalbinizi dinleyin
Kullanıcı avatarı
mancho

Mesaj mecako52 » 04 Tem 2024, 05:22

3 saat 1 saatten iyidir ki rolex'ten aşağı kalır yanları yok...

Ben de bu hafta japonya'dayım. 2. El saatler aşırı ucuz. Sıfır saatler de Türkiye'ye göre epey uygun fiyata. Hepsinden de taxfree alınabiliyor.
Hemen hemen girdiğim her dükkanda saat satılıyor çok şaşırdım. Koçtaş/metro market tarzı dev yerler var adım başı. Hemen hemen hepsinde grand seiko, omega, rolex, montblanc gibi markalar satılıyor. Herkesin kolunda da güzel saatler var. Bu kadar saate düşkün bir toplum olduklarını tahmin etmiyordum.

SM-S906U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
mecako52

Mesaj vllkan » 04 Tem 2024, 10:35

Tüm fikrini belirten arkadaşlara teşekkürler. Ya aslında bu saatlerden Zenith ile ilişkim yıllar önce ilk otomatik saatlere heves ettiğimde vitrinde görüpte "bir gün benim olacaksınnnn:)" şeklinde feryat ettiğim bir saat kendisi. Grand Seiko yu da önce sosyal medyada görüp sonrasında mağazada deneyince çok beğenmiştim. Longines i de marka olarak beğendiğimden bir model de ondan ararken bu modeli bulmuştum. Ama Rolex Datejust ı da çok beğeniyorum :? Sanırım şöyle yapacağım. Longines yerine bu listeye Tudor Black Bay Chrono yu eklersem bu benim için şu seviye de yeterli olacak ve Rolex hissiyatını da kısmen yaşamış olacağım. Rolex datejust ve Omega Speedmaster ı da sonraki dönemlere bırakacağım.

mecako52 yazdı:3 saat 1 saatten iyidir ki rolex'ten aşağı kalır yanları yok...

Ben de bu hafta japonya'dayım. 2. El saatler aşırı ucuz. Sıfır saatler de Türkiye'ye göre epey uygun fiyata. Hepsinden de taxfree alınabiliyor.
Hemen hemen girdiğim her dükkanda saat satılıyor çok şaşırdım. Koçtaş/metro market tarzı dev yerler var adım başı. Hemen hemen hepsinde grand seiko, omega, rolex, montblanc gibi markalar satılıyor. Herkesin kolunda da güzel saatler var. Bu kadar saate düşkün bir toplum olduklarını tahmin etmiyordum.

SM-S906U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet bu duruma yabancı vloggerlarda çok şaşırıyorlar. Mağazalarda çok çeşitli ürünler ve neredeyse tüm markalardan ürünler bulunuyor. Bu da tabi ekonomik seviyeden kaynaklanan bir durum. Bende mekanları listeliyorum gidince tüm günlerimi oralarda geçireceğim sanırım :D
Kullanıcı avatarı
vllkan

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Mtn, myigitk ve 205 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners