TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hayaller Gerçek Oldu... Cartier Ballon Bleu Diamond

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hayaller Gerçek Oldu... Cartier Ballon Blue Diamond

Mesaj Clk » 14 Ağu 2011, 22:55

biricik yazdı:hahahyy hoş geldiniz,trnuva nasıl geçti :D

Iki farkli puanlama türü var.. Netto'da birinci Brutto'da da ikinci oldum ;) Akabinde de 25 kisiye :shock: evde grill partisi canim cikti.

Asymptote ve Drk'un yorumlarini okuyunca senden gelecek bir incelemenin hem foruma katki saglayacagini hem de farkli bir bakis acisi getirecegini düsünüyorum. Sirf bu nedenle hesaplasmayi bir baska tarihe erteliyorum ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Hayaller Gerçek Oldu... Cartier Ballon Bleu Diamond

Mesaj biricik » 14 Ağu 2011, 23:02

bu forumda bayanlara denk gelmedim?yok mu yoksa işi düşüncemi giriyorlar meraktayım çok doğrusu????
Kullanıcı avatarı
biricik

Mesaj biricik » 14 Ağu 2011, 23:04

clk tebrikler,,yorgunluğun faturası bana kesilecek anlaşıldı :P :P ama saatin bombaaa bende alıcam para biriktirip :champ: :champ: :P :o ;) çok özendim sana :D
Kullanıcı avatarı
biricik

Mesaj drk » 14 Ağu 2011, 23:27

biricik yazdı:bu forumda bayanlara denk gelmedim?yok mu yoksa işi düşüncemi giriyorlar meraktayım çok doğrusu????

Önceden aktif olarak katılımda bulunanlar olmuştu, şu an yazan pek yok sanırım, arada gidip gelenler oluyor, sanırım erkeklerin daha çok ilgilendiği bir alan saatler :) Sizin uzun süre katılımda bulunmanız dileğiyle :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Clk » 15 Ağu 2011, 08:03

Biricik Pasha icin mi para biriktireceksin Day-Date icin mi bilmiyorum ama bundan 1,5 sene önce benim hatun Pasha'ya el koyup bir dünya masraf acarak bezel'i wesselton dösetti :D

Resim

Birde laf vardir!!! Diamonds are forever ;)

:champ:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 15 Ağu 2011, 08:15

Aklima gelmisken DIAMOND ve KADIN temali bir baska Shirley Bassey hit

Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj msturan » 15 Ağu 2011, 11:21

Hayırlı olsun biricik, iyi günlerde kullanman dileğiyle :thumbup:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Clk » 15 Ağu 2011, 15:15

biricik yazdı:bu forumda bayanlara denk gelmedim?yok mu yoksa işi düşüncemi giriyorlar meraktayım çok doğrusu????

marisa'miz vardi terk etti bizleri :D Okuyorsan tepki göster marisa... Ivy var kendisi biraz tembel oldugu icin cok fazla girip bakmaz... Birde Fecstasy'miz var ama kendisi esine hediye saati aldiktan sonra bizleri yüz üstü birakti :( Anlayacagin, kullanildik ve bir kenara atildik :D
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: therapeute ve 80 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners