Baran yazdı:Adam sadece yakışıklı değil yanı dizilerde oynuyor...Turk erkeklerinde azda olsa kompleks oluyor adam yakışıklıysa önyargı oluyor malesef
Önce Bunu yazarak Kıvanc'ı beğenmeyenler yakışıklılığını kıskanıyodur diyerek genelleme yaparak beğenmeyenleri bu sınıfa soktun hiç birşey demedim...
Baran yazdı:Asymptote bence şirinleride izlemelisiniz ondada oyuncuları seçmenize gerek kalmaz

Üstüne bunu yazarak Asymptote arkadaşımla dalga geçer gibi tavsiyede bulunurken herhangi bi utanç sıkıntı içine girmiyorsunda bir sonraki mesajını yazarken tak İstanbul beyefendisi olup mu? Utanıp sıkılıyorsun??
Bak arkadaşım Sen kimsin ki insanlar mesajlarıyla senin üstüne çıkmaya çalışsın? yada insanlar kim ki sen onların üstüne çıkmaya çalış?
Karşıt fikirde olup fikrini beyan etmek üste çıkmaya mı çalışmak? Biz Kıvanc'ın oyunculuğunu konuşuyoruz Kevin Spacey'nin değil!!
Seni hangi sebebten ötürü kışkırtmak isteyebilirim onu çözemedim? Şakşakçılık kim için yapıyorum onu hiç çözemedim?? Asymptote beni genel yetkili falan mı yapıcak?

Hepimiz burda birşeyler paylaşıyoruz fikir alışverişinde bulunup saatleri inceliyoruz.. önce yazdıklarının altında yatan anlamlara bir bak

alttan alttan mesaj ver biri karşıt fikir beyan ettimi ben efendiliğimi korurum elit falan filan!!! Ben az çok anladım senin sözlerinin manasını bu sebeble Mutlaka yazdıklarıma vericeğin bir cevabın vardır yada yoktur.. eğer varsa ben külahımı bırakıyorum o anlattıklarını bana anlatır!!

Hemde çizgi film kahramanı Sponge Bob'lu