TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Kıvanç Tatlıtuğ'a Özel Tasarlanan Saat

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Kıvanç Tatlıtuğ'a Özel Tasarlanan Saat

Mesaj asymptote » 11 Şub 2012, 01:00

Peter Griffin VinceFB, family guy çok güzel bir dizidir öneririm, harika göndermeler var :)
Peter Griffin' in dizideki rolü American dad. Yani tahminin bir bakıma doğru :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj vincefb » 11 Şub 2012, 01:03

Takip altına alınmıştır Asymptote ;)
Haftasonu bi göz gezdiririm 8-)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj Baran » 11 Şub 2012, 10:07

Asymptote bence şirinleride izlemelisiniz ondada oyuncuları seçmenize gerek kalmaz :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj vincefb » 11 Şub 2012, 10:46

Şaka mı yapıyosun Baran? :lol:

Çizgi filmleri sadece oyuncu seçmemize gerek kalmasın diye mi izliyoruz? veya sen öyle mi yapıyorsun?
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj Baran » 11 Şub 2012, 12:03

Burası cok elit ve beyfendi insanların üye olduğu bir ortam.En azından ben üye olduğumdan beri bunu gözlemliyorum fakat insanların hangi ortamda olursa olsun bilgi sahibi olmadığı konularda kesin olarak fikir beyan etmesini hoş bulmuyorum.Kıvancı hiç görmedim tanımam dizisinide arada denk gelirse izlerim.İnternet ortamında insanların birbirine üstün cıkma arzusunuda anlamış değilim.Hiç alakası olmadığı halde benı kışkırtmaya yönelik bir mesaj yazılırsa bende ona göre kırmadan cevabımı veririm bozulmaya gerek yok.Şakşakcılık yapmayada hiç gerek yok.Bu yazıyı yazarken bile utandım cunku yarın öbür gün bir buluşma düzenlenirde biraraya gelirsek bu tarz insanlar olmadığımızı klavye başında mimiklerimizle hareket etmediğimiz için konunun uzadığını anlayacağımızdan ötürü birda bu konuda tek kelime yazmıyacağım isteyen istediğini yazsın şakşakcılığını yapsın.Ben kendimi cok acık ifade ettiğimi düşünüyorum.Herkeze iyi forumlar dilerim.Birilerini istemedende olsa üzdüysem sinirlendirdiysem affola ama kimsede birşeyi durduk yere yapmaz unutmamak lazım.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj asymptote » 11 Şub 2012, 16:19

Baran yazdı:..benı kışkırtmaya yönelik bir mesaj yazılırsa bende ona göre kırmadan cevabımı veririm..

eskiler vehim derler yeniler kuruntu, şüphe..
seni kışkırtmaya yönelik mesaj yazıldığı sonucuna nasıl vardın? :? kırmadan verdiğin cevap "şakşakçılık" ile suçlamak mı? benim mesajlarımı mı kast ettin bilmiyorum ama eğer öyleyse bu da bir kuruntu. seni ne kadar tanıyorsam vinceFB yi de o kadar tanıyorum. Fenerbahçeli olduğu için onu her konuda destekleyeceğim düşünülmesin, saat beğenilerimiz farklı ve ben bunu daha önce kendisine söylemiştim mesela :D Senin bu suçlaman çok haksız ve ağır olmuş Baran, neden işi bu noktaya vardırdın anlamadım doğrusu, yine de canın sağolsun.. ;) Şuraya 2 bine yakın mesaj yazmışım, arada hararetli tartışmalarımız olmuştur fakat hiçbir mesajımda forumun değerli üyeleriyle polemik içine girmemeye çalıştım, bu tavrımı sürdüreceğim. Eğer seni kıracak, incitecek bir şeyler yazdıysam özür dilerim.. :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj vincefb » 11 Şub 2012, 18:27

Baran yazdı:Adam sadece yakışıklı değil yanı dizilerde oynuyor...Turk erkeklerinde azda olsa kompleks oluyor adam yakışıklıysa önyargı oluyor malesef :D

Önce Bunu yazarak Kıvanc'ı beğenmeyenler yakışıklılığını kıskanıyodur diyerek genelleme yaparak beğenmeyenleri bu sınıfa soktun hiç birşey demedim...
Baran yazdı:Asymptote bence şirinleride izlemelisiniz ondada oyuncuları seçmenize gerek kalmaz :thumbup:

Üstüne bunu yazarak Asymptote arkadaşımla dalga geçer gibi tavsiyede bulunurken herhangi bi utanç sıkıntı içine girmiyorsunda bir sonraki mesajını yazarken tak İstanbul beyefendisi olup mu? Utanıp sıkılıyorsun??

Bak arkadaşım Sen kimsin ki insanlar mesajlarıyla senin üstüne çıkmaya çalışsın? yada insanlar kim ki sen onların üstüne çıkmaya çalış?
Karşıt fikirde olup fikrini beyan etmek üste çıkmaya mı çalışmak? Biz Kıvanc'ın oyunculuğunu konuşuyoruz Kevin Spacey'nin değil!!
Seni hangi sebebten ötürü kışkırtmak isteyebilirim onu çözemedim? Şakşakçılık kim için yapıyorum onu hiç çözemedim?? Asymptote beni genel yetkili falan mı yapıcak? :D Hepimiz burda birşeyler paylaşıyoruz fikir alışverişinde bulunup saatleri inceliyoruz.. önce yazdıklarının altında yatan anlamlara bir bak ;) alttan alttan mesaj ver biri karşıt fikir beyan ettimi ben efendiliğimi korurum elit falan filan!!! Ben az çok anladım senin sözlerinin manasını bu sebeble Mutlaka yazdıklarıma vericeğin bir cevabın vardır yada yoktur.. eğer varsa ben külahımı bırakıyorum o anlattıklarını bana anlatır!!
Resim
Hemde çizgi film kahramanı Sponge Bob'lu :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj Baran » 11 Şub 2012, 18:40

Yazmıyacaktım ama yazayım.Bir ben kim olduğumun farkındayım ikincisi senı ilgilendirmeyen konuya atlarsan bende şakşakcı sıfatını kullanırım.O adamın ağzı dili yokmu? Benım istanbul beyfendiliğimide bilen bilir sen istediğini yaz.Forum ortamların bu tür tartışmalar oluyor malesef cunku yazılanlar mimiksiz yazıldığı için bazen ifade eksikliği yaratılabiliyor.Ben tecrubeme dayanarak emınımki bu konusma uzarsa cok anlamsız çirkinleşicek o yuzden ben daha ne yazarsan yaz ister bob koy ister mickey benı ilgilendirmiyor son kez sölüyorum kırdıysam yanlış ifade etmişsem kendimi vinceFB den özür diliyorum.Öle külah resminden sonra sana ya hiçbişey yazmamam gerekirdi yada o külahla ilgili daha özlü birşey sölemek gerekirdide neyse.Sen şimdi otur çizgifilm karakterlerinle bana cevap döşe ama benım böle işlerle ugrasacak vaktim yok dahada cevap bekleme benden ;)
Kullanıcı avatarı
Baran

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 193 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners