TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Biraz Eskilere Gidelim - Vintage Rolex, Panerai ve Diğerleri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Biraz Eskilere Gidelim - Vintage Rolex, Panerai ve Diğer

Mesaj Clk » 29 Eyl 2011, 17:29

Tanimaya gerek yok ama atip tutalim :lol:

Konusulacak bir seyde yok zaten bu konu üzerine... Asil sizler (cogul konusuyorum) kendinizi kandirmaya ve Rolex'e alternatif marka üretme calismaya devam edin... Lider belli akabinde uzunca bir bosluk geri kalanlarda beni ilgilendirmiyor zaten :D

Sedir Hocam, iyi oldu mu bu :lol: tam Piranha 8-)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Emre » 29 Eyl 2011, 17:52

Clk, oturup adamlari konusalim istiyosan ona da acigim icin rahat olsun. Lakin milletin malini mulkunu yasam tarzini konusmak oldukca sacma. Ne oldum degil ne olcam diceksin. Ilerde bi gun cok zengin olur Patek koleksiyonu yaparim, o zaman oturur Patek sahiplerini bulur muhabbetin dibine vururum ama su anda o adamlar soyle bu adamlar boyle demekle karnim doymuyo malesef :)

Sen bahsettigim adamlari biliyosun zaten. Gerci bu elemanlar 2000'den sonra uretilen Rolex'leri nasil degerlendirecek o kismi cok merak ediyorum. Auction auction gezinip saatlerinin degerinin dustugunu gozlemleyecekler ki bu onlar icin zaten cok aci :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Thevenin » 29 Eyl 2011, 19:35

Beyler kardesligin kurulmusu var itisip kakismaya luzum yok :D

Resim
@Bond
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj asymptote » 29 Eyl 2011, 20:09

Yapma bunu reyiz.. :? :roll: :?

151
00:23:30,285 --> 00:23:35,207
The Fellowship is breaking.
It's already begun.

152
00:23:35,916 --> 00:23:39,086
He will try to take the Peach (the precious).

153
00:23:39,419 --> 00:23:41,380
You know of whom I speak.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Thevenin » 29 Eyl 2011, 20:36

Subtitles terk alintilar dogru da referansin yanlis reyiz. Orta Dunya'da degil Anadolu'dayiz.

Gelin canlar bir olalim, sevelim sevilelim bu dunya kimseye kalmaz.

Bu dunya Genta'ya bile kalmadi, ki ona rezerveydi. :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj asymptote » 29 Eyl 2011, 20:44

Thevenin yazdı:Gelin canlar bir olalim, sevelim sevilelim bu dunya kimseye kalmaz.

Bu sözün üstüne birşey demiyorum, beyaz Gandalf gibi sen de ermişsin reyiz :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Clk » 29 Eyl 2011, 21:25

Ben eglenceme bakarim Thevenin... Genta hata yapip dünyayi yaninda götürmediyse kendi bilecegi is :lol:

Yalniz bu tartismalar bana cant ile aramizda gecenleri tartismalari animsatti :lol: Kayisi seftali tarihi ile ilgili konusacak yazacak birsey bulamayinca o da cekip gitmisti...

Arkadaslar, diyelim ki Piranha fanatik hatta holigan. Sürekli abartiyor v.s. ama Piranha'nin yalani yatsiya kadar yanarsa sizin ki kendi yazdiginiz mesajin sonuna kadar yanar :D Kayisi seftaliyi abartmayi birakip %30-%40 indirim ile satilan, high-end luxury brand saatler arasinda internette satilan Seiko muamelesi gören bir saat oldugunu kabul edin... 20-30 sene sonranin hayalini kuracaginiza gözünüzü acip cevrenize bir bakin... Hayatta tek gercek vardir, gerisi sadece rüyadir :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Emre » 29 Eyl 2011, 22:03

Clk yazdı:Ben eglenceme bakarim Thevenin... Genta hata yapip dünyayi yaninda götürmediyse kendi bilecegi is :lol:

Yalniz bu tartismalar bana cant ile aramizda gecenleri tartismalari animsatti :lol: Kayisi seftali tarihi ile ilgili konusacak yazacak birsey bulamayinca o da cekip gitmisti...

Arkadaslar, diyelim ki Piranha fanatik hatta holigan. Sürekli abartiyor v.s. ama Piranha'nin yalani yatsiya kadar yanarsa sizin ki kendi yazdiginiz mesajin sonuna kadar yanar :D Kayisi seftaliyi abartmayi birakip %30-%40 indirim ile satilan, high-end luxury brand saatler arasinda internette satilan Seiko muamelesi gören bir saat oldugunu kabul edin... 20-30 sene sonranin hayalini kuracaginiza gözünüzü acip cevrenize bir bakin... Hayatta tek gercek vardir, gerisi sadece rüyadir :lol:

Her markaya esit mesafedeyim, istedigin markaya istedigini soyle ne alinirim ne de sinirlenirim :) Her markanin eksileri artilari var. Objektif olmak lazim sonucta para kazandiriyoruz adamlara :D O yuzden ustune para verseler yine hicbi markaya hak etmedigi degeri vermem.

Clk Allah'tan Rolex'in kurt yonetimi senin gibi dusunmemis, adamlar 30 sene sonrasini gormusler markayi nerden nereye getirmisler :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Archimed, berserk, kirpi ve 247 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners