Kadranında kaybolduğum anlar oluyor:)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dtoguzhan yazdı:
Kadranında kaybolduğum anlar oluyor:)
316l olması lazım evet çizilme bu çelik modelinde genel expedition saatimde Microsoft ayar yaparken benimde pim yerleri ufaktan çizildi çok dert etmeyin sektörün çoğu 316Lfogart yazdı:Deneyim ara notu : Bu Hamilton saatlerinin çeliğinin türü nedir merak ettim. Çünkü çok çabuk çizilebiliyor ve yumuşak geldi bana. Sizde de durum aynı mı? Çelik ve metal direncinden memnun değilim diyerek ilk ufal eleştirimi yapayım.
Heesh yazdı:316l olması lazım evet çizilme bu çelik modelinde genel expedition saatimde Microsoft ayar yaparken benimde pim yerleri ufaktan çizildi çok dert etmeyin sektörün çoğu 316Lfogart yazdı:Deneyim ara notu : Bu Hamilton saatlerinin çeliğinin türü nedir merak ettim. Çünkü çok çabuk çizilebiliyor ve yumuşak geldi bana. Sizde de durum aynı mı? Çelik ve metal direncinden memnun değilim diyerek ilk ufal eleştirimi yapayım.
Detay bilgisi için çok teşekkür ederim. Şimdi daha kolay neden çizildiğini anlıyorum. Sektör artık geliştirmeli kendini. anlamadığım nokta şu; bu saatlerden çok daha ucuz akıllı saatlerde titanyum kasa, seramik bezel yada taban, safir cam gibi üst düzey meteryaller kullanılıyor ve adamlar milyonlarca adet üretiyorlar. Yani bu saat firmaları isteseler bu materyalleri rahatlıkla uygulayabilirler ürünlerine. Ama adamlar pazarlama tekniği olarak kullanıyor ne yazık ki.
Umarım sektör 904L çeliğe geçer bu titanyum zor geliyorsa kendilerine.![]()
Rolex revaçta 904L kullanıyor ama sektörde bazı kullanılan ceramic ve titanyumlarda da kalite farkı var 316L de kötü değil aslında bendeki hamiltonda bilezikte genel bir çizilme yok yada diğer saatlerde kasa ve kenarlarda aslında o çizilme dediğimiz olay genelde saatin en üstüne yapılan finisaj kısmın bozulması arabanın boya üstü cilası gibi çeliğe sonradan verilen süsleme zedeleniyor ama gerçek kısmı sağlam kalıyor ama yine de çizik gibi görünüyor .fogart yazdı:Heesh yazdı:316l olması lazım evet çizilme bu çelik modelinde genel expedition saatimde Microsoft ayar yaparken benimde pim yerleri ufaktan çizildi çok dert etmeyin sektörün çoğu 316Lfogart yazdı:Deneyim ara notu : Bu Hamilton saatlerinin çeliğinin türü nedir merak ettim. Çünkü çok çabuk çizilebiliyor ve yumuşak geldi bana. Sizde de durum aynı mı? Çelik ve metal direncinden memnun değilim diyerek ilk ufal eleştirimi yapayım.
Detay bilgisi için çok teşekkür ederim. Şimdi daha kolay neden çizildiğini anlıyorum. Sektör artık geliştirmeli kendini. anlamadığım nokta şu; bu saatlerden çok daha ucuz akıllı saatlerde titanyum kasa, seramik bezel yada taban, safir cam gibi üst düzey meteryaller kullanılıyor ve adamlar milyonlarca adet üretiyorlar. Yani bu saat firmaları isteseler bu materyalleri rahatlıkla uygulayabilirler ürünlerine. Ama adamlar pazarlama tekniği olarak kullanıyor ne yazık ki.
Yan tarafları ve bezel kısmı parlak polish ise genelde gömlek manşeti bile çiziyor.ama hamilton ve citizen'im fırçalı hiç çizik olmadi.bir de ben bilzikte marka yazisina ince 2 bant vuruyorum .en çok o faydalı oluyor çünkü masa falan direk marka amblemi çiziliyor ilk olarak.Heesh yazdı:Rolex revaçta 904L kullanıyor ama sektörde bazı kullanılan ceramic ve titanyumlarda da kalite farkı var 316L de kötü değil aslında bendeki hamiltonda bilezikte genel bir çizilme yok yada diğer saatlerde kasa ve kenarlarda aslında o çizilme dediğimiz olay genelde saatin en üstüne yapılan finisaj kısmın bozulması arabanın boya üstü cilası gibi çeliğe sonradan verilen süsleme zedeleniyor ama gerçek kısmı sağlam kalıyor ama yine de çizik gibi görünüyor .fogart yazdı:Heesh yazdı:316l olması lazım evet çizilme bu çelik modelinde genel expedition saatimde Microsoft ayar yaparken benimde pim yerleri ufaktan çizildi çok dert etmeyin sektörün çoğu 316Lfogart yazdı:Deneyim ara notu : Bu Hamilton saatlerinin çeliğinin türü nedir merak ettim. Çünkü çok çabuk çizilebiliyor ve yumuşak geldi bana. Sizde de durum aynı mı? Çelik ve metal direncinden memnun değilim diyerek ilk ufal eleştirimi yapayım.
Bu sebepten dolayı başı markalarda bez ve cila malzemesi ile 1-2 dk da silerek gidermek mümkün çizikleri
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 215 misafir
|