Kollarındakilere uygun saat bakmaya başlamışlar. Biri tutturmuş dalgıç, öbürü tutturmuş dress. Sonunda koymuşlar sermayeyi ortaya.

Bu da PP 5170

Özellikle fildişi kadran çok güzel yakıştırılmış.

afl yazdı:Öğlen vakti ikisi düşmüş yollara o saatçi senin bu saatçi benim gezmişler. Kahve molasını AP de vermişler.
Kollarındakilere uygun saat bakmaya başlamışlar. Biri tutturmuş dalgıç, öbürü tutturmuş dress. Sonunda koymuşlar sermayeyi ortaya.
Bu da PP 5170pardon AP5170, pardon pardon AP 26100BC nam-ı diğer, Jules Audemars Chronograph yakından çekim.
afl yazdı:Öğlen vakti ikisi düşmüş yollara o saatçi senin bu saatçi benim gezmişler. Kahve molasını AP de vermişler.
Bu da PP 5170pardon AP5170, pardon pardon AP 26100BC nam-ı diğer, Jules Audemars Chronograph yakından çekim.
khef yazdı:Afl, sizce kadran dizayninda (8 rakami) bir gariplik yok mu?Boynuz yapısı da hoş olmamış. Fildişi kullanılması ise güzel fikir.
afl yazdı:khef yazdı:Afl, sizce kadran dizayninda (8 rakami) bir gariplik yok mu?Boynuz yapısı da hoş olmamış. Fildişi kullanılması ise güzel fikir.
khef, bu modeli ilk kez canlı gördüm ve bana Patek 5170i anımsattı. Hazır bulmuşken kurcalayayım dedim. Pek takip ettiğim veya aradığım için bakmadım yani. Asıl amacımız MertYe'ye AP diver bakmaktı.
Alt kadranların rakamları veya dakika indislerini bölmesi benim de hoşuma gitmiyor. Ya tamamen kapamalı yada uzak durmalı.
Kolumda denedim, boynuz yapısı rahat ve aslında şekli şemali de normal. Belki fotoğraf açısı size yanlış fikir vermiş olabilir.
Kadranı daha açık ifade etmeliydim, benim hatam olmuş. Kadran fildişi değil, kadran rengi fildişi. Orjinali off-white lacquered diye yazılmış
epikurian yazdı:Bileziği çok sevemedim.
Rio SE modelinin kadranını sevdim ama bezeldeki renkler bir süre sonra bayar mı emin olamadım.
Seamaster Co-Axial 300m
Rio SE
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 198 misafir
|