TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Mesaj afl » 28 Eyl 2016, 18:57

Öğlen vakti ikisi düşmüş yollara o saatçi senin bu saatçi benim gezmişler. Kahve molasını AP de vermişler.
Kollarındakilere uygun saat bakmaya başlamışlar. Biri tutturmuş dalgıç, öbürü tutturmuş dress. Sonunda koymuşlar sermayeyi ortaya.
Resim

Bu da PP 5170 :D pardon AP5170, pardon pardon AP 26100BC nam-ı diğer, Jules Audemars Chronograph yakından çekim.
Özellikle fildişi kadran çok güzel yakıştırılmış.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj Tolgi06 » 28 Eyl 2016, 19:21

afl yazdı:Öğlen vakti ikisi düşmüş yollara o saatçi senin bu saatçi benim gezmişler. Kahve molasını AP de vermişler.
Kollarındakilere uygun saat bakmaya başlamışlar. Biri tutturmuş dalgıç, öbürü tutturmuş dress. Sonunda koymuşlar sermayeyi ortaya.
Resim

Bu da PP 5170 :D pardon AP5170, pardon pardon AP 26100BC nam-ı diğer, Jules Audemars Chronograph yakından çekim.
Resim
Resim

Nedense dress watch olarak AP son tercih edecegim marka gibi geliyor alternatiflerini dusununce.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj khef » 28 Eyl 2016, 21:47

afl yazdı:Öğlen vakti ikisi düşmüş yollara o saatçi senin bu saatçi benim gezmişler. Kahve molasını AP de vermişler.
Resim

Resim
Resim

Afl, sizce kadran dizayninda (8 rakami) bir gariplik yok mu? :geek: Boynuz yapısı da hoş olmamış. Fildişi kullanılması ise güzel fikir. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj afl » 28 Eyl 2016, 23:02

khef yazdı:Afl, sizce kadran dizayninda (8 rakami) bir gariplik yok mu? :geek: Boynuz yapısı da hoş olmamış. Fildişi kullanılması ise güzel fikir. :thumbup:

khef, bu modeli ilk kez canlı gördüm ve bana Patek 5170i anımsattı. Hazır bulmuşken kurcalayayım dedim. Pek takip ettiğim veya aradığım için bakmadım yani. Asıl amacımız MertYe'ye AP diver bakmaktı.
Alt kadranların rakamları veya dakika indislerini bölmesi benim de hoşuma gitmiyor. Ya tamamen kapamalı yada uzak durmalı.
Kolumda denedim, boynuz yapısı rahat ve aslında şekli şemali de normal. Belki fotoğraf açısı size yanlış fikir vermiş olabilir.
Kadranı daha açık ifade etmeliydim, benim hatam olmuş. Kadran fildişi değil, kadran rengi fildişi. Orjinali off-white lacquered diye yazılmış :thumbup:
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj khef » 28 Eyl 2016, 23:44

afl yazdı:
khef yazdı:Afl, sizce kadran dizayninda (8 rakami) bir gariplik yok mu? :geek: Boynuz yapısı da hoş olmamış. Fildişi kullanılması ise güzel fikir. :thumbup:

khef, bu modeli ilk kez canlı gördüm ve bana Patek 5170i anımsattı. Hazır bulmuşken kurcalayayım dedim. Pek takip ettiğim veya aradığım için bakmadım yani. Asıl amacımız MertYe'ye AP diver bakmaktı.
Alt kadranların rakamları veya dakika indislerini bölmesi benim de hoşuma gitmiyor. Ya tamamen kapamalı yada uzak durmalı.
Kolumda denedim, boynuz yapısı rahat ve aslında şekli şemali de normal. Belki fotoğraf açısı size yanlış fikir vermiş olabilir.
Kadranı daha açık ifade etmeliydim, benim hatam olmuş. Kadran fildişi değil, kadran rengi fildişi. Orjinali off-white lacquered diye yazılmış :thumbup:

Rakamlarin ya da indislerin bölünmesi, ozellikle simetrinin on plana ciktigi saatlerde benim de hoşuma gitmiyor.
Fildisi olmadigi kadrana yaklaşınca belli oluyor, dikkatli bakmamisim. :D :thumbup:
Cevabınız için teşekkür ederim. :champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj kilimanjaro » 28 Eyl 2016, 23:50

Fotoğraftanmıdır nedir bilmem veya benim cehaletimden midir fildişi rengi kadran sanki bana bir zeminin üzerine kağıt yapıştırılmış izlenimi verdi :?
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj epikurian » 29 Eyl 2016, 16:16

Bileziği çok sevemedim.
Rio SE modelinin kadranını sevdim ama bezeldeki renkler bir süre sonra bayar mı emin olamadım.

Seamaster Co-Axial 300m
Resim

Rio SE
Resim
Kullanıcı avatarı
epikurian

Mesaj Bg17 » 29 Eyl 2016, 18:58

epikurian yazdı:Bileziği çok sevemedim.
Rio SE modelinin kadranını sevdim ama bezeldeki renkler bir süre sonra bayar mı emin olamadım.

Seamaster Co-Axial 300m
Resim

Rio SE
Resim

Rio delikanliyi bozar gibi duruyor.

Seamaater 300 un tek eksigi bilezigi. Ondan baska cok ama cok iyi saatdir.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 198 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners